Aankoopmakelaar Rotterdam. Uw Aankoopmakelaar voor Rotterdam
21867
page-template-default,page,page-id-21867,page-parent,bridge-core-2.4.1,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_from_right,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-23.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
rotterdam makelaarcontact Mevrouw de Aankoopmakelaar

Waar kan Mevrouw de Aankoopmakelaar Rotterdam u mee van dienst zijn?

Patricia Wilkes<br />
Aankoopmakelaar

Patricia Wilkes
Aankoopmakelaar

Mylene Graafland<br />
Binnendienstmedwerker

Mylene Graafland
Binnendienstmedwerker

Caroline Postema<br />
Binnendienstmedwerker

Caroline Postema
Binnendienstmedwerker

Welkom bij mevrouw de Aankoopmakelaar Rotterdam. Als aankoop makelaar behartigen wij de belangen van kopers bij de aankoop van een nieuwe woning in Rotterdam en omstreken. Aangezien u niet dagelijks een huis koopt, staat u sterker met een aankoopmakelaar aan uw zijde. Want bij het kopen van een huis komt u tegenover de verkopende makelaar te staan, die handelt in het belang van de verkoper. Wij handelen in uw belang.

 

Een goed gevoel

 

Het kopen van een woning is een bijzondere gebeurtenis. U doet dit tenslotte niet iedere dag. Er zijn veel zaken om rekening mee te houden, maar het belangrijkste is het gevoel dat u heeft bij een woning. Bij sommige woningen weet u bij de voordeur al dat dit niet het huis is wat u zoekt. Dat gevoel zal zelden omslaan in een goed gevoel. Het wordt moeilijker als het gevoel juist heel goed is. Sommige belangrijke zaken kunt u hierdoor over het hoofd zien. Liefde maakt blind, tenslotte.

 

Objectieve kijk

 

Mevrouw de aankoopmakelaar Rotterdam kijkt objectief naar het huis. Zo zullen wij de woning uitgebreid bezichtigen en hierbij onder meer kijken naar de bouwtechnische staat van de woning. Ook stellen wij vragen als: zijn alle vergunningen aanwezig, zijn er belemmerende factoren in de omgeving, hoe staat het met een eventuele Vereniging van Eigenaren, zijn er bijzonderheden in het bestemmingsplan en uiteraard: is de prijs realistisch?

 

Het is nu een goede tijd om een huis te kopen, de rente is nog laag. Het huis dat u nu koopt, is ook nog van u in de toekomst. Wij letten als aankoopmakelaar daarom ook goed op of de woning voldoet aan uw wensen in de toekomst.

Een goed moment om met ons contact op te nemen.

Alleen aankopen

 

Mevrouw de Aankoopmakelaar Rotterdam houd zich alleen bezig met de aankoop van woningen. Er zijn geen tegenstrijdige belangen. Het onderhandelen over de prijs van de woning is vaak lastig en soms is er in deze huidige markt helemaal geen onderhandeling mogelijk. Een verkoper wordt meestal vertegenwoordigd door een makelaar met veel ervaring in het onderhandelen. Door onze ruime ervaring en vakkennis (KRMT-geregistreerd) zorgen wij ervoor dat u uw droomhuis aankoopt tegen een zo laag mogelijke prijs!!!

 

Rotterdam en omgeving

 

Mevrouw de Aankoopmakelaar koopt woningen aan in Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Ridderkerk, Barendrecht en omstreken.

 

Duoafspraak

Maak nu gebruik van onze duo afspraak met uw eigen hypotheekadviseur en uw eigen aankoopmakelaar.

Klik hier voor een Duoafspraak!

 

dou afspraak mevrouw de aankoopmakelaar

Online kennismaking?

Neem contact op!

    Naam*

    Telefoon*

    Email*

    Bericht

    SUCCESVOL AANGEKOCHT