contact Mevrouw de Aankoopmakelaar

Waar kan Mevrouw de Aankoopmakelaar Leiden u mee van dienst zijn?

Xandra Walburg<br />
Aankoopmakelaar

Xandra Walburg
Aankoopmakelaar

Sandra Honsbeek<br />
Binnendienstmedewerker

Sandra Honsbeek
Binnendienstmedewerker

Neem contact op!

  Naam*

  Telefoon*

  Email*

  Bericht

  De droom van het kopen van een nieuw huis, een nieuw stekje… geweldig! Lekker settelen met je gezin, of een fijne plek om thuis te komen, in alle rust. In welke situatie je ook zit: de aankoop van een nieuwe woning is een prachtige nieuwe stap in je leven. Om jouw droom realistisch, veilig en vertrouwd werkelijkheid te laten worden, is een aankoopmakelaar in de arm nemen een verstandige beslissing. Mevrouw de Aankoopmakelaar Leiden zorgt voor jouw extra paar scherpe ogen en oren. Door je verliefdheid op de nieuwe woning neemt nu eenmaal de scherpte af, dat begrijp ik als geen ander!

   

  Wil je een woning gaan kopen in Leiden, Alphen aan den Rijn, Oegstgeest, Warmond, Leiderdorp, Voorschoten, Boskoop, Bodegraven, Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude-Rijndijk, Koudekerk, Zwammerdam of in de directe omgeving hiervan: bel mij, Xandra Walburg. Ik behartig jouw belang, ik heb zelf geen huizen in de verkoop en ben dus puur gericht op een scherpe, rechtvaardige en ontzorgde aankoop van jouw nieuwe woning.

   

  Emotie en geld

   

  Het kopen van een woning is spannend en brengt veel emoties met zich mee. Immers, je staat op het punt een beslissing te nemen die moet leiden tot jarenlang genieten, van fijn wonen. Bovendien heeft deze aanschaf financiële gevolgen. Jouw beslissing moet daarom in alle opzichten de juiste zijn. Ik ontzorg je volledig bij het aankoopproces. Dat geeft rust. Het is allemaal al spannend genoeg.

   

  Wat gaan we doen?

   

  Samen inventariseren we jouw woonwensen zorgvuldig en selecteer ik daarop de woningen die bij je passen. Ik geef je dus een selectie van droomwoningen, jij kunt kiezen! Samen bezichtigen we de woningen die je graag wilt zien. Dan kan maar op één manier: uitgebreid en grondig.

   

  Dan ga je luisteren naar jezelf. Bij welk huis heb je het beste gevoel? Of zijn het er meerdere? Jouw gevoel is doorslaggevend. Dat huis gaan we aan een nader onderzoek onderwerpen. Dat ‘gevoel’ laat zich trouwens zelden omschrijven: het is goed of het is niet goed. Ik help je daarom goed naar jezelf te luisteren.

  Het ‘gedoe’

   

  Bij het kopen van een woning komen veel zaken kijken . Het fijne van Mevrouw de Aankoopmakelaar Leiden is: ik zorg ervoor dat je niets over het hoofd ziet.

   

  Ook zorg ik als aankoopmakelaar voor antwoord op belangrijke vragen, bijvoorbeeld:

   

  • Zijn alle vergunningen aanwezig?
  • Zijn er belemmerende factoren in de omgeving?
  • Hoe staat het met een eventuele Vereniging van Eigenaren?
  • Zijn er bijzonderheden in het bestemmingsplan?
  • Hoe is de bouwkundige staat van de woning?
  • Is de prijs realistisch?

   

  Keuze en onderhandelen

   

  Als dit het huis van jouw dromen is, start ik namens jou de onderhandeling. Het heeft voor jou grote voordelen door je aankoopmakelaar de onderhandelingen te laten verrichten. Ik ben immers niet emotioneel betrokken bij het huis, ken de markt goed, heb inzicht in de prijsontwikkeling. Kortom: ik ben in staat je objectief te adviseren en te begeleiden. En daardoor sta jij sterker.

   

  Als ik na overleg met en namens jou met de verkopende partij de prijs overeengekomen ben, nemen we samen de juridische stukken door, begeleid ik je bij de notaris en ga ik met je mee voor de laatste inspectie voordat de sleuteloverdracht plaatsvindt. En natuurlijk blijf ik daarna voor al je vragen tot je beschikking staan, dus ook als het huis officieel jouw eigendom is. Je droom is werkelijkheid geworden!

   

  Droomwoning zonder stress

   

  Jóuw Mevrouw de Aankoopmakelaar voor Leiden tot Alphen aan den Rijn, Xandra Walburg, is je steun en toeverlaat. Van droom tot werkelijkheid. Je bent gegarandeerd van een sterke partner met veel ervaring , vakkennis en oprechte, persoonlijke begeleiding. Hierdoor koop je jouw droomwoning zonder zorgen en stress én tegen de scherpste prijs.

  Mevrouw de Aankoopmakelaar Leiden is partner van

   

   

   

   

  SUCCESVOL AANGEKOCHT