contact Mevrouw de Aankoopmakelaar

Meneer de Aannemer

Soms is je droomhuis nog niet helemaal je droomhuis en moet er toch wat aan verbouwd worden. Belangrijk is altijd om naar de locatie te kijken en juist die zaken die je niet zomaar kunt veranderen aan een woning. Bijvoorbeeld vindt je zonligging belangrijk, wijk/locatie, m2 oppervlakte e.d. Allemaal zaken die je niet zomaar kunt veranderen.

 

Daarnaast is alles – uiteraard mits de prijs hierbij past – net zo aan uw wensen aan te passen wat u maar wilt. En daar heeft Mevrouw de Aankoopmakelaar een mooie samenwerking met een aannemer namelijk Meneer de Aannemer.

 

Uw woning (ver)bouwen doet u niet iedere dag, u krijgt te maken met wettelijk eisen, bouwbesluit en natuurlijk ook uw omgeving. Waarom zou u dan niet kiezen voor een professionele partner die dit alles voor u kan regelen?

 

Meneer de Aannemer is een klein zelfstandig aannemersbedrijf met een gedreven visie. Ons motto  “ Alles onder 1 dak ” geeft dan ook aan dat wij alles in en rond het project kunnen regelen. Onze jarenlange ervaring, technische kennis en uitgebreide netwerkkring geeft ons de mogelijkheden u te allen tijden te kunnen helpen met uw plannen. Of dit nu een verbouwing is van uw huidige woning, of een stukje begeleiding van uw nieuwbouw, wij regelen het.”

 

Wilt u een afspraak plannen met John Plug, Meneer de Aannemer, neemt u dan eens geheel vrijblijvend contact met hem op en ontvang zijn offerte.

Meneer de Aannemer