Referenties - Mevrouw de Aankoopmakelaar
21187
page-template-default,page,page-id-21187,bridge-core-2.4.1,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_from_right,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-23.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
contact Mevrouw de Aankoopmakelaar

Dankzij Carla een huis gekocht in deze zeer moeilijke huizenmarkt! Carla leert je kijken naar een huis tijdens een bezichtiging en helpt je je wensen naar realiteit in te zien. Carla werkt prettig rondom het aanbod; via een gezamenlijke what’s app groep konden we vlot reageren op eventuele bezichtigingen. Proces rondom bod uitbrengen en voorlopige akte tekenen was helder en goed

Ik had veel moeite met het vinden van een appartement, zeker in de huidige markt, met veel meer vraag dan aanbod. Met de hulp van Cloudia heb ik snel iets gevonden, en ze heeft ervoor gezorgd dat ik niet te veel betaalde.

Een aantal maanden geleden ben ik begonnen met mijn zoektocht naar een appartement. Na een kennismakingsgesprek bij Patricia op het kantoor had ik direct een goed gevoel. Het was erg fijn om bij elke bezichtiging iemand erbij te hebben die weet welke vragen gesteld moeten worden, en vervolgens de stukken doorneemt. Op deze manier hebben we samen een aantal appartementen bekeken en na 4 keer een bod uitbrengen was het naar mijn verbazing al raak! Zonder aankoopmakelaar was dit zeker niet gelukt, dus ik ben ontzettend dankbaar voor de hulp, kennis en enthousiasme die Patricia met haar mee bracht.

review Xandra Leiden

Dankzij Xandra hebben we (binnen een half jaar) ons eerste huis kunnen kopen in deze enorm hectische markt. Xandra is ontzettend professioneel, kent de markt goed en schakelt snel. Daarnaast denkt ze mee, is ze altijd goed bereikbaar, én bereid om alles uitgebreid uit te leggen. Voor ons als starters was dat laatste ook erg fijn. We kijken terug op een heel prettige samenwerking met Xandra en Sandra, en kunnen Mevrouw de Aankoopmakelaar aan iedereen aanbevelen!

Bron: Wie is de beste makelaar, 2021

Bron: Wie is de beste makelaar, 2021

Bron: Wie is de beste makelaar, 2021

Bron: Google, 2021

review Xandra Leiden

Na de eerste bezichtiging een mooi bod gedaan en na wat onderhandelen door Xandra is het geaccepteerd. Ben heel goed geadviseerd en Xandra neemt de tijd om alles rustig uit te leggen. Daarnaast wordt alles geregeld en staan Xandra en Sandra klaar om eventuele onduidelijkheden weg te nemen. Nogmaals ontzettend bedankt!

Met een drukke baan is het heel fijn dat mevrouw de aankoopmakelaar veel werk uit handen neemt. In een lastige markt toch binnen 5 maanden een huis gevonden die aan al mijn eisen voldoet.

review Xandra Leiden

Binnen zeer korte tijd (lees: 2 bezichtigingen) hadden wij ons huis gekocht met hulp van Xandra, die altijd vriendelijk en goed bereikbaar is.
Twijfel niet: je hebt aan haar echt een goeie!

Erg blij met de hulp van Cloudia, in een heel krappe markt heeft ze me snel aan een fijn appartement geholpen.

Bron: Google, 2021

Bron: Wie is de beste makelaar, 2021

Bron: Google, 2021

Bron: Google, 2021

“Het aankopen van een woning in een zeer krappe markt was met Cloudia toch nog aangenaam. Omdat we op korte termijn iets zochten hadden we een groot aantal bezichtigingen per week, dit was voor Cloudia geen enkel probleem. Cloudia was realistisch over een woning die bij ons zou passen, dit verloren we soms zelf uit het oog door de krapte op de woningmarkt.”

review Xandra Leiden

We hebben twee keer een huis gekocht met Xandra Walburg en in beide gevallen zijn we uiterst professioneel begeleid. Ze is vriendelijk, duidelijk, geduldig, legt alles uit en denkt prettig mee. In beide gevallen heeft ze het verschil gemaakt waardoor we een woning hebben kunnen kopen die bij ons past. We kunnen haar enorm aanbevelen.

Dankzij Mevrouw de Aankoopmakelaar heb ik in korte tijd het juiste appartement voor mij gevonden. Komende vanuit het buitenland ben ik in korte tijd erg goed en professioneel begeleid om zo de juiste keuze te kunnen maken. Esther en team ENORM DANK!

Cloudia heeft ons geholpen met de aankoop van ons huis in Tilburg. Ze is een nette, lieve, vrolijke vrouw die veel ervaring en verstand heeft van het aankopen van een huis. Dankzij haar hulp hebben we in deze tijd meteen ons eerste huis kunnen kopen.

Bron: Wie is de beste makelaar, 2021

Bron: Google, 2021

Bron: Wie is de beste makelaar, 2021

Bron: Wie is de beste makelaar, 2021

“Carla heeft ons goed geholpen bij het zoeken van een nieuwe woning. We kregen altijd snel te horen wat het nieuwe aanbod was. Bij de bezichtigingen had zij een goede kritische blik op de woningen. Hierdoor zag zij details (=aandachtspunten) op die ons niet direct op waren gevallen. Ze besprak deze altijd eerlijk met ons. Kortom, we zijn blij met Carla haar goede hulp.”

“Mevrouw de Aankoopmakelaar is een fris, eerlijk aankoopmakelaarskantoor met korte lijntjes. Geen poespas, geen kletspraatjes, maar vooral een aanpakmentaliteit. Dankzij Esther, maar ook dankzij Christina met wie ik voornamelijk veel op en neer heb gemaild en gebeld, heb ik in deze gekke markt binnen drie maanden een prachtig appartement kunnen kopen in Den Haag. Er werd met me meegedacht, ik voelde me vrij om alle vragen te stellen in deze voor mij nieuwe wereld en ik werd persoonlijk begeleid door alle stappen. Ik zou dit kantoor aan iedereen aanraden!”

Cloudia was great and always held my hand through the entire process of buying my first house! She was always ready to answer all my questions, no matter how crazy, and she really understood me and what I needed from my new house! Thank you Cloudia! I am very happy with my new house.

“Working with Mevrouw de Aankoopmakelaar (Monique) has been fantastic. Her expertise has made the entire process of buying a house incredibly smooth, and looking back, I couldn’t be happier with the result and the collaboration.”

Bron: Wie is de beste makelaar, 2021

Bron: Wie is de beste makelaar, 2021

Bron: Google, 2021

Bron: Google, 2021

review Xandra Leiden

In deze keiharde huizenmarkt is het vinden van een huis nog nooit zo moeilijk geweest. Door enorme huizen schaarste en lage rentes schieten de prijzen de lucht in en kom je er als particulier haast niet meer tussen.
Vandaar dat mijn vriendin en ik mevrouw de aankoopmakelaar hebben ingeschakeld en dat was het beste besluit wat we hadden kunnen nemen. Xandra heeft deze normaal stressvolle periode haast stressvrij voor ons weten te maken. Het kost natuurlijk een aantal bezichtigingen, maar binnen een half jaar wisten we ons droomhuis te bemachtigen voor een goede prijs. Ongelofelijk!
…wij zijn perfect geholpen klanten en hebben niks aan te merken.”

“Wat een prettige ervaring om Cloudia als aankoopmakelaar te hebben gehad! Vriendelijk en doortastend, bekwaam en helder communicerend. Snel en goed bereikbaar, luistert goed en vertaalt het aanbod vervolgens naar de wens van de cliënt. Heeft een breed netwerk in de makelaardijwereld en behoed je voor bucks in een overspannen huizenmarkt… kortom Doen!!”

“Na een jaar zonder makelaar te hebben gezocht, besloten we toch maar een aankoopmakelaar in te schakelen en kwamen al snel, vanwege de goede recensies, bij Mevrouw de Aankoopmakelaar terecht. Dankzij het goede advies van Esther hebben we binnen twee weken een huis kunnen kopen (wat op deze markt niet meevalt)! Ze heeft ons ook uitstekend geholpen met het zonnescherm dat kapot bleek te zijn (wat niet op de vragenlijst stond). We hadden dit niet zonder haar kunnen doen.”

“Professional attitude and great service! Ellis and Patricia are a dream team who helped me to find an apartment I was looking for in Rotterdam. Patricia had a really positive attitude , even at times when we lost some bids she never gave up :)”

Bron: Google, 2021

Bron: Wie is de beste makelaar, 2021

Bron: Wie is de beste makelaar, 2021

Bron: Google, 2021

Als starter op de woningmarkt kwam ik bij Esther terecht. Tijdens ons kenningsmakingsgesprek kreeg ik al veel informatie en voelde ik me erg op mijn gemak. Esther was altijd goed te bereiken zowel doordeweeks als in het weekend en als ik geïnteresseerd was in een woning kreeg ik een uitgebreid advies ter overweging. Kortom, een erg fijne ervaring met een leuke woning als resultaat!

review Xandra Leiden

Toen we met de zoektocht naar een nieuwe woning begonnen, hadden we niet verwacht dat we zo snel met behulp van Mevrouw de Aankoopmakelaar het huis van onze dromen konden kopen! Dankzij het deskundig advies, het snelle handelen en ondersteuning tijdens het volledige aankoopproces is het allemaal vlot en soepel verlopen. We vonden het contact met Xandra en Sandra ook zeer prettig, en bevelen hen dan ook van harte aan bij de aankoop van een nieuwe woning in Leiden en omgeving.

Patricia and Mevrouw de Aankoopmakelaar was literally the best choice that I could make for finding my own apartment. She was extremely flexible and supportive. Moreover, in these challenging COVID-19 times, she represented me multiple times when I was not able to attend. Finally, Patricia was a great communicator and fully capable to cooperate with an international client like me. I highly recommend Patricia and Mevrouw de Aankoopmakelaar for future buyers. Trust me you will not regret it!

In het kort: Monique is geweldig! In het begin van onze zoektocht naar een huis heeft ze geduldig de tijd genomen om met ons een realistisch zoekprofiel op te stellen. Ze is duidelijk in wat wel en niet kan, maar laat haar cliënten in hun waarde en masseert ze voorzichtig doch daadkrachtig de goede kant op. Ze stond ons bij tijdens elke stap van het proces en zat overal bovenop. Heerlijk om die zorgen niet allemaal zelf te hoeven dragen. En wij hebben nu ons droomhuis gekocht. Monique, hartelijk dank!

Bron: Wie is de beste makelaar, 2021

Bron: Wie is de beste makelaar, 2021

Bron: Google, 2021

Bron: Google, 2021

review Xandra Leiden

“I had a great experience with Mevrouw de Aankoopmakelaar. Both Xandra and Sandra are very friendly and helpful. They understood my needs and helped me find the best apartment. Xandra knows the market and Leiden very well so I didn’t have to worry at all as she accompanied me to every viewing and checked the house thoroughly. I would recommend their services 100%.”

“Cloudia is een zeer betrokken makelaar die echt naar je wensen luistert. Maar ook zeker het lef heeft om onrealistische wensen bespreekbaar te maken…Tijdens een bezichtiging kan je dan ook met een gerust hart als koper vooral de focus leggen op de sfeer van het huis, de rest doet Cloudia. Poets haar bouwkundige kennis dan ook zeker niet uit. Na elke bezichtiging ontvang je een uitgebreid verslag van het huis en de omgeving. Wij raden Cloudia zeker aan. Zonder haar zouden wij nooit onze leuke jaren 30 huisje hebben kunnen bemachtigen. Zij weet hoe je moet onderhandelen, zelfs in deze overspannen markt.”

review Xandra Leiden

Als starters in deze markt kwamen wij er maar niet goed tussen. Uiteindelijk bij Xandra en haar team terecht gekomen en wat heeft zij ons goed geholpen! Vanaf moment 1 ging ze enthousiast aan de slag en uiteindelijk was het bij de 2e keer bieden al raak! Xandra nam alles voor ons uit handen en kwam met voorstellen voor een reëel maar niet buitensporig bod. Ook vanwege haar netwerk in Alphen heeft dit er voor gezorgd dat wij nu ons eerst huis in Alphen hebben. Aanrader!!

In onze zoektocht naar een passende woning voor ons jonge gezin heeft Carla ons goed geholpen. Ze is flexibel, duidelijk in haar communicatie en pro-actief. Ze denkt met je mee en laat je ook alternatieven zien die net even buiten je zoekopdracht vallen. Carla is transparant in het aankoopproces van een woning zowel financieel als qua procedure. Kortom, ze verstaat haar vak.

Bron: Wie is de beste makelaar, 2021

Bron: Wie is de beste makelaar, 2021

Bron: Wie is de beste makelaar, 2021

Bron: Google, 2021

review Xandra Leiden

Xandra heeft ons goed begeleidt in de aankoop van ons nieuwe huis. Prettige samenwerking en een competitief en winnend bod.

review Xandra Leiden

“Xandra is truly fantastic and we cannot recommend her enough! Super helpful, enthusiastic, responsive and proactive! Truly can’t think of qualities that I would like my makelaar to have that she doesn’t already got.”

review Xandra Leiden

“In deze overspannen markt was het ons zonder Xandra en Sandra niet gelukt om ons nieuwe huis te kopen. Ze boekten een bezichtiging waar anderen op de wachtlijst kwamen. Ze staken tijd in het begrijpen van onze woonwensen en mogelijkheden en gaven ons deskundig advies. Heel veel dank!”

review Xandra Leiden

“We hadden ons geen betere aankoopmakelaar kunnen wensen. Xandra en haar team hebben ons snel aan een woning geholpen. Ze weet veel van de markt, adviseert over de woning zelf en denkt mee. Ze is daarnaast erg vriendelijk en goed bereikbaar. Iemand met liefde voor haar vak en dat is terug te zien in het resultaat.”

Bron: Wie is de beste makelaar, 2021

Bron: Wie is de beste makelaar, 2021

Bron: Wie is de beste makelaar, 2021

Bron: Wie is de beste makelaar, 2021

“Wij zijn super enthousiast over Carla en raden haar aan iedereen aan. Naast dat Carla heel kundig is en op de hoogte van alles wat op de woningmarkt speelt, is ze een heel betrokken makelaar met tomeloze inzet. Haar inzet is niet dat je “een huis” vindt, maar dat je jóuw huis vindt… Ze is eerlijk, recht door zee, brengt je als eerste op de hoogte van woningen die te koop komen en gaat mee naar elke bezichtiging. Doordat ze alleen aankoopmakelaar is ben je daarbij verzekerd dat ze nooit een dubbele pet op heeft. En bij dat alles is Carla warm en meelevend. Zo hebben we met Carla ons droomhuis gevonden.”

review Xandra Leiden

In nog geen drie maanden tijd hebben Xandra en Sandra geholpen om ons eerste huis te bemachtigen! En dat in een markt waarin je vooral horrorverhalen hoort. Ze regelen alles grondig en snel, hebben veel kennis en een groot netwerk waar we een hoop aan hebben gehad (onze financieel adviseur, notaris en taxateur hebben we via hen gevonden). En ook belangrijk: het zijn erg leuk mensen om mee te werken. Kortom, als je een huis wilt kopen zonder stress en gedoe kunnen we ze van harte aanbevelen!”

review Xandra Leiden

Met behulp van ‘Mevrouw de aankoopmakelaar’ hebben we in deze zware huizenmarkt toch snel succesvol een huis kunnen kopen. We kregen ook vaak al huizen doorgestuurd voordat ze op Funda stonden. Communicatie was erg fijn en snel, heel handig dat dit via WhatsApp gaat. Ook na de aankoop nemen ze je veel uit handen door contacten te leggen met de taxateur, de notaris en de bouwkundig keurder. Onwijs tevreden dus!

Tijdens ons kennismakingsgesprek kwam Esther heel vriendelijk, enthousiast en eerlijk over. De keuze was voor ons snel gemaakt. Bij onze eerste bezichtiging legde Esther alles goed uit en gave ook haar advies. Dat bevestigde aan ons dat we een goede keuze hadden gemaakt. Esther dacht continue mee met ons en stuurde ons woning suggesties soms al om 7 uur in de ochtend 🙂 (positief bedoeld) Toen we een huis hadden gevonden die wij heel leuk vonden heeft Esther echt haar best gedaan om ons bod erdoorheen te krijgen en wat uiteindelijk gelukt is. Ze is echt top!

Bron: Wie is de beste makelaar, 2021

Bron: Wie is de beste makelaar, 2021

Bron: Wie is de beste makelaar, 2021

Bron: Wie is de beste makelaar, 2021

This week I felt incredibly lucky to be able to sign my contract to the notary and this is thanks to Esther and her team! I took contact with her for the first time in October and here I’m at the end of January with already an apartment! despite of the very challenging market… Her assistants have always been really nice and very reactive to get us visits and Esther has always been enthusiastic, honest and really helpful and more important the office was ALWAYS taking my availabilities into account. We were able to also do everything in English…Therefore, I HIGHLY recommend to work with Mevrouw de Aankoopmakelaar

We zijn erg gelukkig met onze aankoop! Onze zoektocht naar ons droomhuis liep steeds vast door de ingewikkelde huizenmarkt in een voor ons onbekende stad. Carla kent Zwolle goed en heeft kennis van zaken. Maar bovenal heeft ze mensenkennis. Met gemak heeft ze ons gezin leren kennen waardoor ze ons heel goed kon adviseren. Ze heeft ons begeleid in het oriënteren waardoor we daarna konden focussen om snel keuzes te maken. We hebben door het netwerk van Carla een unieke kans gekregen. Een fijne samenwerking met humor en eerlijkheid. Een echte vakvrouw, van harte aanbevolen!”

Patricia was amazing in helping find and buy my house. The whole team was fast, professional and proactive. They almost made the whole process easy and fun…After each viewing, I was sent a detailed report about the house with bidding advice. Occasionally the advice was to not put a bid in at all. There was one occasion where I was ready and excited to bid on a property until I saw on the report that the building next door had just been sold to a night club… When I entered the bid for the house I am now living in, I wanted to go big. Patricia talked me down to something much more reasonable and assured me it was still enough. This saved me thousands of euros and easily covered the aankoopmakelaar fee. I have and will continue to recommend Patricia and the rest of the team to my friends and family.”

review Xandra Leiden

Mevrouw de aankoopmakelaar Leiden is een zeer professioneel kantoor dat ons enorm snel aan een woning heeft geholpen… Ze wist de juiste woningen te vinden die aan onze wensen voldeden en tijdens de bezichtigingen keek ze kritisch en heel detailgericht naar alle aspecten van de woning. Met haar gedegen marktkennis, vakkundigheid en eerlijkheid hielp ze ons met het voorbereiden van een bod en behoedde ze ons voor emotioneel bieden. Uiteindelijk hielp ze ons met een zeer scherp bod aan onze nieuwe woning. Wij raden iedereen ten zeerste aan om Xandra en Sandra van Mevrouw de aankoopmakelaar Leiden in te schakelen bij je zoektocht naar een woning!”

Bron: Wie is de beste makelaar, 2021

Bron: Wie is de beste makelaar, 2021

Bron: Wie is de beste makelaar, 2021

Bron: Wie is de beste makelaar, 2021

Dankzij Carla hebben wij in deze gekke tijd toch heel snel een mooie woning gevonden. Dit was zonder haar nooit gelukt.

“Top! Snel, persoonlijk, ter zake, kundig, op maat en vooral: GOED!”

review Xandra Leiden

Onwijs fijn geholpen bij Mevrouw de Aankoopmakelaar door Xandra en Sandra! Werken met een persoonlijke benadering, kijken echt waar naar jij op zoek bent en helpen je ook als je twijfelt. Daarnaast erg professioneel en zijn altijd goed te bereiken. Zeer tevreden en zeker aan te raden!

“Cloudia is een zeer ervaren makelaar die echt naar je luistert. Ik heb maandenlang moeite mee gehad om mijn eerste huis te vinden op deze krappe huizenmarkt maar zij heeft voor mij mogelijk gemaakt om binnen 5 weken (!) het koopcontract te tekenen. Naast haar professionele houding en deskundig advies vind ik haar persoonlijk ook een topper: mensgericht, geestig en begripvol! Kortom: ik raad Cloudia iedereen aan die op zoek is naar haar droomhuis; samen met haar zal je je nieuwe huis zeker vinden!”

Bron: Google, 2021

Bron: Wie is de beste makelaar, 2021

Bron: Wie is de beste makelaar, 2021

Bron: Wie is de beste makelaar, 2021

“Augustus 2020 zijn we gestart met onze huiszoektocht via Mevr. de Aankoopmakelaar. Na een duidelijke intake met Esther van Heteren, liepen we naar buiten toe en keken we elkaar aan. “Ja deze club mensen voelt goed” om de stap van Arnhem naar Den Haag te zetten. Esther heeft een zeer goed netwerk en heeft ons extra geholpen bij de oplevering van het huis en je merkt aan alles dat ze snel schakelt en zaken direct voor je geregeld. Samenvattend, onze verwachtingen zijn overtroffen en raad deze makelaar zeker aan.”

Het kopen van een huis in deze tijd, is haast onmogelijk. Een aankoopmakelaar is dan erg belangrijk. Linda heeft kennis, is zeer betrokken en enthousiast. Ik ben ontzettend dankbaar dat zij in het hele proces naast mij heeft gestaan. Professioneel en met persoonlijk inzicht heeft zij mij ontzettend goed geholpen bij de aankoop van mijn huis. Hobbels op de weg die achter de schermen spelen, worden daadkrachtig opgepakt, in overleg. Linda is ongelooflijk waardevol geweest in het proces van de aankoop van het huis… ik raad iedereen aan om met Linda in zee te gaan!

“We recently bought a house at Hoofddorp area. Being close to Amsterdam and Haarlem, buying a house in Hoofddorp is quite challenging but thanks to Nathalie as we were in safe hands. She’s an expert when it comes to the interiors, exteriors and also the facts and figures of the house. She knows it all!! She was really honest with all her reviews which made us take good decisions. She is great at negotiating, proof being our home which is a centre to school, supermarkets and the motorways. She made it possible!! Thanks, Nathalie, for all your support and guidance!!!”

review Xandra Leiden

Ik ben zeer tevreden over Mevrouw de Aankoopmakelaar Leiden. Dankzij haar snelle service en deskundigheid heb ik een heel fijn huis kunnen kopen. Een echte topper!

Bron: Wie is de beste makelaar, 2021

Bron: Wie is de beste makelaar, 2021

Bron: Wie is de beste makelaar, 2021

Bron: Google, 2021

“Cloudia heeft mij doen inzien dat het aanpassen van mijn zoekcriteria een proces is en wist eigenlijk steeds al een beetje van te voren hoe mijn reactie zou zijn op bepaalde huizen. Die heeft ze me bewust toch laten zien, zodat ik zelf door ging krijgen welke eisen reëel zijn en welke niet en bepaalde zaken op de juiste waarde kon schatten daardoor. Het is niet goedkoop, maar uiteindelijk zeer de moeite waard en zonder haar had ik nooit zo durven doorpakken als we nu gedaan hebben. Dikke aanrader dus wat mij betreft!”

“Ik was al een lange tijd op zoek naar een woning, maar het wilde niet lukken. Toen besloot ik toch een aankoopmakelaar in te schakelen. Hierbij zocht ik naar iemand die vrij flexibel was en een fijne persoonlijkheid had waarmee ik goed kon sparren en samenwerken. Dat had ik gevonden in Nathalie Braams van Mevrouw de Aankoopmakelaar Haarlem. Ze was vriendelijk, altijd enthousiast, goed bereikbaar, kritisch en wist veel van de huidige markt in Haarlem en omgeving. … Nu woon ik op een toplocatie in een leuke buurt in een fijn appartement!”

“Zonder Mevrouw de aankoopmakelaar Den Haag was het ons niet gelukt de woning te kopen. Esther is deskundig, snel ter plaatse als het nodig is en ze blijft rustig als het erg spannend wordt. Trouwens het hele team Den Haag is ontzettend goed. Bedankt Esther, Ashley en alle collega’s!”

“Mede door Carla heb ik ontzettend snel een mooi eerste huis gevonden. Gelijk bij de eerste bezichtiging was het raak. Carla denkt goed mee, is betrokken en reageert ontzettend snel zowel via whatsapp de email of per telefoon. Ik kan Carla hierom van harte aanbevelen.”

Bron: Wie is de beste makelaar, 2021

Bron: Google, 2021

Bron: Wie is de beste makelaar, 2021

Bron: Wie is de beste makelaar, 2021

“…Al snel had Jeanet een beeld van wat voor type huizen ik leuk vond. De zoektocht ging verder en samen een aantal huizen bekeken. Wanneer ik een huis leuk vond en een bod overwoog kon Jeanet mij uitleggen waarom het wel of niet een goede aankoop zou zijn. Hier heb ik altijd op de deskundigheid van Jeanet vertrouwd… Ik ben erg blij met de begeleiding van Jeanet. Ze was duidelijk en snel met de info. Echt top! En daarnaast is Jeanet ook nog eens een hele gezellige makelaar, ook niet onbelangrijk! Kortom: echt een aanrader!”

review Xandra Leiden

“Xandra heeft ons super snel geholpen! Binnen een week hadden we een huis dankzij haar. De communicatie was altijd goed en effectief.”

“Wat waren wij ontzettend blij met Cloudia! In een heel kort tijdsbestek, middenin de Coronatijd, geholpen een appartement in Tilburg aan te kopen. Luisterde heel goed naar de woonwensen, kent de markt prima, voelde alles top aan, kwam altijd direct alle afspraken na, heel snel in de communicatie via allerlei kanalen (app, mail, telefoon). Zelfs nadat de koop was afgerond heeft ze persoonlijk zich er voor ingezet en geregeld dat er nog wat kasten werden weggehaald! In een woord: topaankoopmakelaar! Ik zou haar echt aan iedereen aanraden! Dubbel en dwars de commissie waard!”

“In 3 jaar tijd nu al voor de tweede keer Monique ingeschakeld… Op de gespannen Amsterdamse huizenmarkt bleek wederom haar vakmanschap erg waardevol… Ze werkt daarin volledig transparant en neemt je als klant goed mee in haar overwegingen.
Alle administratieve zaken, inspectie, overdracht etc. zijn uitstekend op orde en heb je als klant weinig omkijken naar. Haar tarieven zijn helder en worden vooraf goed besproken.
Kortom: de beste aankoopmakelaar op de Amsterdamse huizenmarkt die ik iedereen van harte aanbeveel!”

Bron: Wie is de beste makelaar, 2021

Bron: Google, 2021

Bron: Wie is de beste makelaar, 2021

Bron: Wie is de beste makelaar, 2021

” Prettige begeleiding van het hele kantoor in het maken en regelen van (ingewikkelde) afspraken voor bezichtigingen. Flexibel toen ik de zoektocht een paar maanden moest stopzetten wegens een nieuwe baan. Goede rapportages achteraf en concrete adviezen bij biedingen. Na vier jaar zelf zoeken binnen een paar maanden succes.”

“Carla Dekker is adequaat en nuchter. Ze heeft snel door wat je woonwensen zijn. Voor ons heeft ze in een maand een huis gevonden in Zwolle!
Haar kennis van huizen en de buurt was een zeer goede aanvulling in onze zoektocht.”

“Absolutely fantastic!! Thanks to Mevrouw de Aankoopmakelaar I just got the house I was looking for and in the neighborhood of Rotterdam I wanted! Patricia and Ellis are very proactive and professional. They take care of every detail and are easily reachable. They will definitely find the house of your dreams and arrange everything for you. 100% recommendable.”

“…Nathalie was honest, helpful, listening our wills and always on top of everything. She has provided all the guidance we needed, in fact, she made the process smoother than we could have ever imagined. We were able to do everything in English. Her knowledge about the housing market and the Dutch houses was essential for us, especially as expats, and we were very satisfied. She would advise us on the condition of the houses, on the potential of the houses and was able to clearly point out the pros and cons of the characteristics. Overall, Nathalie made the journey to our first house memorable!”

Bron: Wie is de beste makelaar, 2021

Bron: Google, 2021

Bron: Wie is de beste makelaar, 2021

Bron: Wie is de beste makelaar, 2021

“Esther heeft ons super goed geholpen met het vinden van een nieuwe thuis in Den Haag! Super fijn om bezichtigingen te doen met iemand die goed naar de details kijkt en professioneel advies kan geven. En het was ook nog ‘s altijd gezellig 🙂 Van het zoeken, bezichtigen tot het onderhandelen en ‘closing the deal’, het was een super fijn proces en we zijn heel erg tevreden. Bedankt aan Esther, Ashley en het hele team!!”

“Wij zijn ontzettend blij geweest met de hulp van Nathalie van Mevrouw de Aankoopmakelaar bij het zoeken naar ons droomhuis in Haarlem. Nathalie weet veel van de markt en van Haarlem en voelde goed aan wat wel en niet bij ons paste. Ze stelde de juiste vragen aan alle partijen en haalde daarmee veel werk voor ons uit handen, wat heel fijn was in de zoektocht naar ons eerste huis. Wij zouden Mevrouw de Aankoopmakelaar zeker aanbevelen!”

review Xandra Leiden

“Samen met Xandra ging ik op zoek naar mijn eerste huis. Hierbij had ik behoefte aan veel duidelijkheid en heldere informatie. Xandra is eerlijk, professioneel en betrokken. Ik kreeg heldere informatie en advies waar nodig. Ik zou haar zeker aanraden, juist voor starters.”

review Xandra Leiden

“Goede kennis van de markt, transparante en realistische communicatie en fijn om mee te werken.”

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

Bron: Google, 2020

Bron: Google, 2020

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

“Esther heeft me geweldig geholpen bij de zoektocht naar mijn eerste koopwoning. Ik had me ingesteld op een stressvolle periode, maar niets was minder waar. Het is allemaal heel gemakkelijk verlopen dankzij de ondersteuning van begin tot einde (en zelfs nog daarna!) door Esther en collega’s. Ik raad mevrouw de Aankoopmakelaar van harte aan.”

review Xandra Leiden

“Onlangs een huis gekocht met hulp van Xandra en Sandra. Dit hebben we als erg prettig ervaren. De service die Xandra levert is heel goed. Ze is actief en altijd bereid en bereikbaar om vragen te beantwoorden en hulp te bieden. Ook werkt ze snel en heeft ze zeer veel verstand van zaken en goede connecties. Bovendien wordt er goed naar je geluisterd. Een echte aanrader wanneer je op zoek bent naar een huis.”

“Wij hebben een hele fijne ervaring gehad met Cloudia en naar ons idee kon het eigenlijk niet beter! Ze is enthousiast, reageert heel snel en laat je net even anders naar een huis kijken dan dat je dat zelf doet. Uiteindelijk snel en succesvol een huis kunnen kopen, waar we inmiddels alweer vijf maanden met heel veel plezier wonen!!”

review Xandra Leiden

“We zijn super tevreden over Xandra! Ze heeft veel verstand van zaken en reageerde altijd direct op onze vragen. Ze heeft ons dan ook uitstekend geholpen om een huis te vinden. Wat we vooral waarderen is dat ze ons referenties kon geven naar fantastische professionals, zoals een goede bouwkundige, een goedkope taxateur en een goede aannemer. Het heeft enorm geholpen om doorverwezen te worden naar de juiste derden. “

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

Bron: Google, 2020

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

Bron: Google, 2020

“Absoluut een top-makelaar! Julia heeft me vanaf dag 1 uitstekend begeleid op de zoektocht naar een leuke woning in Den Haag. Daadkrachtig, professioneel en altijd beschikbaar/bereikbaar voor vragen. Ze ziet onvolkomenheden in woningen die je zelf in je enthousiasme niet ziet, waardoor ze me heeft behoed voor een mogelijke mis-aankoop. Huis 3 was een schot in de roos en de aankoop (onder de vraagprijs!) was dankzij Julia een eitje. Ze kent de stad, de huizenmarkt en dat heb ik als een groot pluspunt ervaren. Mocht ik ooit eens opnieuw op zoek gaan naar een andere woning, dan zal ik zeker weer Mevrouw de Aankoopmakelaar gaan inschakelen. Nogmaals bedankt, Julia!”

“Esther managed to find me a proper place in only eight days during the corona lockdown, and then throughout the lengthy purchase process she did a superb job. I cannot recommend her highly enough.”

“Wat ben ik blij dat ik Patricia heb gevonden om mij te helpen een huis te kopen. Patricia is super enthousiast en ondersteunend. In deze stressvolle situatie was Patricia steeds aanwezig en wist ze precies van de hoed en de rand. Ze komt afspraken na en samen met Ellis reageren ze erg snel. Ik raad iedereen die een huis wil kopen aan om Patricia erbij te betrekken!”

review Xandra Leiden

“Xandra en haar assistente Sandra zijn fantastische aankoopmakelaars, professioneel en betrokken. Ze doet haar uiterste best voor je, kent de markt, kent de mensen, kent haar klanten. Zonder haar tussenkomst was onze aankoop simpelweg niet mogelijk geweest!”

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

Bron: Google, 2020

“Great! You made the house buying process run smoothly and effortlessly and was always there to assist with any questions. Thanks!”

“Heerlijke samenwerking gehad met Carla. Snapte mijn wensen en door wat overeenkomsten die we samen hadden, had zij snel door van nee dit appartement is hem niet voor jou. Voor elke bezichtiging gedegen onderzoek. Uiteindelijk een leuk appartement gevonden, welke ik zelf nog niet eens gezien heb. Sowieso is een aankoopmakelaar makkelijk, geef je keuze door van die en die en die bekijken. Uurtje later, geregeld, voor mij beter dan zelf achter elke makelaar aanbellen.”

review Xandra Leiden

“De keuze om Xandra als aankoopmakelaar te nemen is heel goed en succesvol geweest. Zij is enorm gedreven en deskundig. Vanaf het eerste moment was het contact heel prettig en open. De communicatie verliep dan ook gedurende het gehele proces efficiënt, professioneel en betrokken. Xandra staat echt naast je. In een krappe woningmarkt heeft zij voor mij het verschil gemaakt en had ik snel een nieuwe, fijne woning. En wat hierbij belangrijk is, zonder onverwachte “verrassingen”. Dit alles was zonder haar zeker niet zo soepel en prettig verlopen.”

“Wij hebben ons eerste koophuis gevonden met hulp van Carla. Carla is erg prettig om mee samen te werken, heeft goede connecties, legt alles helder uit en denkt goed mee. Al met al een erg prettige ervaring!”

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

Bron: Wie is de beste makelaar en Google, 2020

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

“The whole procedure with viewings and buying went smooth and fast. I had absolute trust in Jeannet’s expertise in the field and always got good advises. Thank you, Jeannet!”

“Super! Voor de aankoop van ons 1e huis hebben we Esther ingeschakeld. Absoluut goud waard. Ze denkt ontzettend met je mee en bijt zich helemaal in de zoektocht vast. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en ze houdt de moed erin, ook als het even tegen zit. Ik durf wel te zeggen dat het ons op deze oververhitte huizenmarkt niet gelukt was zonder Esther.”

review Xandra Leiden

“Xandra is erg professioneel en kundig. Dankzij haar hebben wij heel snel een huis kunnen kopen. Ze heeft een goed netwerk; wat je erg kan helpen in een succesvolle aankoop. Wij hebben het contact als erg prettig en persoonlijk ervaren.”

“Esther is enthousiast, snel, kundig en zeer toegewijd. Ze heeft me in rap tempo aan een prachtige woning geholpen en uitstekend onderhandeld. Ook heb ik het erg gewaardeerd dat Esther altijd met je meedenkt, oplossingen aandraagt en eerlijk is. Ik zou iedereen een aankoopmakelaar als Esther gunnen!”

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

“Prettige samenwerking gehad met Esther tijdens het hele proces! Zeer doortastend en fijn om haar als aankoopmakelaar te hebben. Ook de andere medewerkers van kantoor zijn erg vriendelijk. We zijn erg blij met de aankoop van ons appartementen!!”

“Jeannet is kundig, scherp, open in communicatie, erg betrokken en vooral een betrouwbare danspartner vol energie in de dans die het kopen van een huis eigenlijk is. Dat wil zeggen, zo kijk ik terug op het kopen via Jeannet: ze geeft leiding als deskundige, houdt menselijk rekening met de partner, is steeds beweeglijk maar stevig aanwezig en maakt het nog leuk ook!”

“Heel fijne ervaring met Cloudia gehad. Ze is heel enthousiast en ter zake kundig. Altijd bereikbaar via mail of whatsapp en geeft uit zichzelf ook veel tips en handigheidjes over randzaken. Hadden niet tevredener kunnen zijn!”

“Jeannet was very helpful, responsive, helped us with all the information we didn’t know about (first time buying an apartment with the purpose of renting it) and was willing to adapt to our needs and opinions (e.g. whether we needed a specific notary or what kind of inspections are worth doing and which not). It’s the second time we use Mevrouw de Aankoopmakelaar and our first experience with Jeannet – I would highly recommend her and the agency overall to anyone!”

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

Bron: Google, 2020

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

“Bijzonder prettige samenwerking. Mijn eerste huis met Monique gekocht en haar deskundigheid was erg welkom. Waar ik zelf maanden bezig was, hadden we samen bijna direct een appartement te pakken voor een hele goede prijs. Zonder haar advies zou ik nog bezig zijn. Ook in het vervolgtraject was het erg handig om iemand met dergelijke kennis van zaken te hebben bij wie ik altijd met een vraag kon aankloppen. Ik ben erg tevreden.”

review Xandra Leiden

“Being new in the Netherlands, I was looking for a real estate agent who could drive me in the housing process. Xandra did it perfectly! Proactive and reactive she always took the time to explain me how to proceed and advise me throughout the different steps. Thanks to her great support I was able to find a very nice apartment in a very little bit of time. Absolutely recommended!”

“Wij zijn erg positief over Mevrouw de Aankoopmakelaar Haarlem. Zeer enthousiast, eerlijk en ondersteunt goed. Vlotte communicatie en erg flexibel. Kijkt goed naar je wensen en weet daar iets moois voor te vinden. In een korte periode hebben wij ons nieuwe huis gevonden.”

“We had a very good experience in that the flat we bought through Jeannet was really what we were looking for at an affordable prize. She really delivered. Her biggest plus is her positive energy and the good relations she seems to have with other agents, which played an important role in us getting the flat we wanted to a price we could afford.”

Bron: Google, 2020

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

Bron: Google, 2020

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

“Ze is een vakvrouw op dit gebied. Onvermoeibaar heeft ze mij geholpen om een goede woning te vinden die bij mij past. Carla laat niets aan het toeval over. Een fijne sympathieke vrouw met een groot hart. Ik beveel haar zeker aan als aankoopmakelaar.”

“Brigitte heeft mij twee keer uitstekend geholpen. De eerste keer in Amsterdam, en de tweede keer buiten Amsterdam. Ze is stipt, bekwaam, en precies. Ook is ze een doorpakker die initiatief toont en goed meedenkt. Dit was vooral bij het tweede huis een zegen, waarbij ze een aantal zaken aan het licht heeft gebracht die niet bekend waren bij de verkoper. Ik raad Brigitte van harte aan!”

“Er zat tijdsdruk achter de bieding, waardoor het fijn was dat ik direct bij Monique terecht kon en ze ook alle tijd voor me nam. Monique schakelde snel, regelde alles goed (bijv. erfpacht) en had goede tips. Hierdoor had ik geen zorgen tijdens de aankoop van mijn huis.”

“Elles heeft ons in de zoektocht naar een woning aan de Costa Blanca zeer goed en professioneel geholpen. Van het zoeken naar de geschikte woning tot aan het tekenen van de koopovereenkomst bij de notaris. Na een inventarisatiegesprek heeft zij diverse huizen in verschillende steden aangedragen en zijn we stapje voor stapje gekomen tot onze gewenste woning welke wij hebben gevonden in Moraira. Haar kennis van de Spaanse woningmarkt, de regelgeving en het spreken van de verschillende talen maakt het erg prettig samenwerken. Elles ontzorgt haar klanten en geeft je (eerlijk) advies. Ook na de aankoop kunnen wij nog gebruik maken van haar kennis en kunde”

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

Bron: google Wie is de beste makelaar, 2020

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

review Xandra Leiden

“Zeer prettig contact, professioneel, eerlijk en persoonlijk. Voor de tweede mail gebruikt gemaakt van de dienstverlening van Xandra; en niet voor niets een tweede keer voor haar gekozen; hopelijk op korte termijn niet nodig; maar elke volgende keer zouden we haar weer inschakelen!”

“Heel goed geholpen, zeer deskundig en zeker aan te raden. Door Esther hebben we ons droomhuis kunnen kopen.”

“De keus om een aankoopmakelaar te nemen is zeker heel goed geweest, mede door de adequate en professionele aanpak van Carla. Vanaf het eerste moment was het contact heel prettig en hadden we via de app al snel de eerste woningen die in onze zoekopdracht pasten… De woningmarkt in Zwolle is nogal overspannen een goede aankoopmakelaar maakt dan echt het verschil, zonder, in ons geval Carla, was het niet gelukt!!!”

“Mijn vriendin en ik waren al een jaar aan het zoeken toen we besloten om Brigitte in te schakelen. Daar hebben we geen moment spijt van gehad. In een oververhitte huizenmarkt hield zij het hoofd koel, en konden we eindelijk een winnend bod uitbrengen. Ook daarna was ze altijd bereikbaar voor vragen, en zorgde ze ervoor dat de afwikkeling van de koop gladjes verliep. Ik kan Brigitte van harte aanbevelen; zonder haar waren we nu waarschijnlijk nog aan het zoeken.”

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

review Xandra Leiden

“Zeer kundige aankoopmakelaar met goede contacten. Wil je de beste kans op het kopen van je droomhuis? Schakel dan Xandra in! “

“Super goede ervaring met Mevrouw de Aankoopmakelaar Rotterdam. Ze waren altijd super enthousiast, meedenkend, goed bereikbaar, geïnteresseerd en goed in hun vak!”

“Carla zorgde er in zeer korte tijd voor dat ze bij de eerste bezichtiging aanwezig kon zijn. Ze regelde direct een financieel adviseur en heeft contact gelegd met de taxateur. Carla stond open voor feedback toen na de corona lockdown er door de andere partij wat gehaast gehandeld werd. Daarna konden we rustig de papieren doornemen en heeft ze alles toegelicht.”

“Super. Enthousiast, vriendelijk en deskundig. In de markt van Rotterdamse appartementen had ik al ervaren dat het op eigen gelegenheid heel erg lastig is. Met Patricia was het in één keer raak! Nu een paar dagen in het bezit van de sleutel van mijn nieuwe woning. Ik weet zeker dat haar enthousiaste inzet onmisbaar was.”

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

review Xandra Leiden

“Gedreven, professioneel, eerlijk, informatief, duidelijk, betrokken én ontzettend aardig. Bij de aankoop van een huis in deze regio (Leiden/Alphen aan den Rijn) kun je geen betere makelaar vinden dan Xandra. “

“Tijdens mijn zoektocht naar een andere woning besloot ik gebruik te maken van de diensten van een aankoopmakelaar, die de kennis van de markt heeft en de kunst van onderhandelen beheerst. Na het inventariseren van mijn woonwensen hebben we een heldere overeenkomst afgesloten en kon de zoektocht verder gaan. Carla is zeer gedreven en heeft een duidelijke mening. Dagelijks hield ze me op de hoogde van nieuw aanbod. Eenmaal het droomhuis gevonden, kon ik de onderhandelingen aan haar over laten en heeft zij de taak van bemiddelaar tussen mij en de verkoopmakelaar perfect gedaan. Carla is goed bereikbaar, een kort lijntje, erg prettig.”

review Xandra Leiden

“Xandra heeft ons van begin tot einde fantastisch geholpen bij de aankoop van ons nieuwe huis. Ze communiceert duidelijk, is snel en voorziet je van de juiste adviezen. Wij hadden ons droomhuis nooit kunnen kopen zonder haar.”

“Na een korte periode zelf op zoek gaan toch maar gekozen voor een aankoopmakelaar en er geen moment spijt van gehad! Ze weet waar ze het over heeft, neemt het hele proces voor haar rekening en is een fijne “zakenwaarneemster.” Het is het geld, de tijdsinvestering (en bezuiniging doordat zij het regelt) meer dan waard. Wat ben ik blij dat ik met haar hulp nu mijn eigen huisje kan inrichten. Patricia, bedankt voor alles wat je hebt gedaan! Je bent een topvrouw!!!”

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

review Xandra Leiden

“Xandra heeft ons heel goed geholpen. Kritisch waar we zelf te enthousiast waren, heeft ze ons behoed voor een mogelijk slechte aankoop. Vervolgens heeft ze bij een goede kans heel scherp onderhandeld. Waardoor we heel snel in een moeilijke markt konden slagen. Een betrouwbare makelaar met veel kennis van zaken die het verschil heeft gemaakt.”

“Greatly recommended! Monique is very capable and extremely diligent. She helped us with every aspect in the process of buying a house with multiple complexities (e.g. plots still needed to be split and several zoning plans restrictions). Moreover she is a strong negotiator which saved us a lot of money. Thank you Monique, we could not have done this without you!”

review Xandra Leiden

“Ik kan met niks dan lof spreken over Xandra. Als starter heeft zij mij binnen slechts enkele weken kunnen helpen aan een heel mooi appartement voor een goede prijs – en dat in deze oververhitte markt. Hierbij heeft zij goed in het vizier gehad wat mijn wensen waren en kordaat geschakeld om iets geschikts te vinden binnen haar netwerk. Xandra begeleidt je verder ook goed door het hele aankoopproces en eventuele problemen. Zonder haar kennis, deskundigheid en connecties was ik er nooit in geslaagd om een goede woning voor een even goede prijs te vinden. Een volgende keer zal ik daarom zeker weer een beroep doen op haar diensten.”

“Toen ik zo’n 8 maanden geleden op zoek ging naar een plekje voor mezelf, lag er al een grote druk op de woningmarkt en ik kwam hier in m’n eentje niet tussen. Al snel kwam ik bij aankoopmakelaar Esther van Heteren terecht en ik had me geen betere steun en toeverlaat bij mijn zoektocht kunnen wensen…Esther maakt je enthousiast wanneer je zelf misschien twijfelt en daarnaast houdt ze je met beide benen op de grond wanneer je door je eigen enthousiasme je objectiviteit misschien dreigt te verliezen. Zonder Esther was het me zeker niet gelukt om vandaag de koopakte van mijn woning te ondertekenen!”

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

Bron: Google, 2020

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

“Heel fijn contact gehad, heeft oog voor detail, voorziet in bouwkundige kennis. Sympathiek en betrokken bij de koop van ons eerste droomhuis, denkt goed mee en kan gevoelens van een eerste goed inschatten en alles rustig uitleggen!”

review Xandra Leiden

“Xandra heeft ons erg goed geholpen bij het kopen van een huis in deze markt. Reageert snel op vragen (ook buiten kantoortijden) en wacht niet af bij het maken van afspraken voor bezichtigingen. Ook heeft zij ons bij elk huis gewezen op de voor- en nadelen die wij soms zelf niet zagen.”

“Monique is a star! She got us a fabulous place that we love and helped negotiate difficult steps along the way, such as dealing with a sleeping VvE, lack of building insurance, etc. This is the second time we’ve worked with her and have always loved the collaboration. Can thoroughly recommend her!”

review Xandra Leiden

“Wij hebben een hele fijne ervaring met Xandra van Mevrouw de Aankoopmakelaar… Over elk huis had ze een gedetailleerde beschrijving over wat er vervangen moest worden, hoe de buurt is, hoeveel de huizen in de buurt hebben gekost etc. Ze heeft ons uitstekend geadviseerd over hoeveel het huis waard is om ons zo te beletten om veel te veel te gaan overbieden. Ze heeft ook de aankoopakte ook achteraf goed gecontroleerd en nog een foute gevonden die we zelf nooit zouden hebben gespot. Kortom, we raden Xandra met een warm hart aan!”

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

Bron: Google, 2020

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

“Esther is a very nice, warm and helpful buying agent. She helps us a lot in pushing the seller to fulfill our agreements, even at the last minutes before the transfer date. When visiting the property, she knows where to look, what to look, and she requested to check the floor conditions from crawling space (which we did not thought about in the first place). It turns out to be a very wise choice to make. Our experience with Esther is great, and we are very thankful to find a buying agent like that.”

“Esther heeft ons super goed geholpen op een snelle en prettige manier. Dankzij haar advies hebben we ons nieuwe huis ruim onder de vraagprijs kunnen kopen!”

“Mevrouw de aankoopmakelaar heeft me op een snelle en fijne manier naar een nieuwe woning begeleid. Ze zijn niet goedkoop maar de service die ze bieden is top. Ze tonen een groot enthousiasme. Deel van de hoge rekening heb ik overigens terugverdiend doordat het bod wat is geaccepteerd lager lag dan de vraagprijs. In de huidige markt is dit nier vanzelfsprekend en dat is een understatement.”

“Uitstekende begeleiding en kritisch advies! Zeer deskundig en bovendien erg sympathiek mens!”

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

Bron: Google, 2020

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

“Op zeer korte termijn kon ik met Esther en haar team in zee en dat was super geregeld! Naast haar professionaliteit staat humor ook hoog in het vaandel bij Esther en daarom klikte het meteen. Op de dag van overdracht kreeg ik zelfs nog een leuk cadeau, wat me zeer verraste. Nogmaals bedankt voor alles, dames!”

“Met Cloudia meerdere panden bekeken. Omdat wij niet op zoek waren naar een standaard huis maar een woonboerderij waren er meerdere zaken die gecheckt moesten worden zoals bijv. asbest, vergunningen etc. Cloudia had goed overzicht wat wanneer moest gebeuren en ondersteunde overal bij. Houdt zich aan haar afspraken en makkelijk bereikbaar voor vragen.”

“Bij de eerste kennismaking had ik de dag ervoor zelfstandig een bezichtiging gedaan bij een woning. Ik was enthousiast over de woning en Patricia is daarop meteen in actie gekomen door in contact te treden met de verkopend makelaar. We zijn samen nogmaals bij de woning gaan kijken. Ook hierna bleef Patricia actief en het is meteen gelukt om de eerste woning waar ik haar voor inschakelde aan te kopen. Patricia blijft in contact en neemt veel initiatief. Ze is informeel in de omgang, en dat vond ik een verademing ten opzichte van de meeste aankoopmakelaars die je spreekt bij bezichtigingen. Ik heb een hele prettige samenwerking gehad met Mevrouw de aankoopmakelaar en zou Patricia aan iedereen aanbevelen!”

“Meer dan prima ervaring met Cloudia. Staat altijd voor je klaar, ook buiten werktijden, dus totaal geen 8 tot 5 mentaliteit (zelf op zondag stond ze tot onze beschikking). Op app-berichten reageert ze snel, wat erg geruststellend is. Goed op de hoogte van inhoudelijke zaken en anders zoekt ze het snel en kordaat voor je uit. Goede en vertrouwende begeleiding. Sterk meedenkend in onze woonwensen zowel voor de woning als financieel. Cloudia is van het kaliber: die stap extra willen zetten, schouders eronder, concreet gericht, tevredenheid van de klant staat bovenaan. Mijn eindconclusie: ‘T kost wat, maar dan Heb je ook wat.. Dank voor je inspanningen.”

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

“As expats it was very hard to understand the market and we were completely desperate, so after tried a bit our-selves and after a lot of complain of how difficult it was to find a house here, we were recommended to go to this Agency and it was the best that could happened to us. I mean they really took care of everything, they gave us the perfect advise, and we end up in an amazing place in the perfect location for us. Most of people could say: “but you were lucky”, yes probably we were a bit but we also hired the most professional in town. I recommended to all of my friends!”

“Ik had geen ervaring met een aankoopmakelaar, maar het hele traject heb ik als zeer positief ervaren. De persoonlijke benadering, het meedenken, het meeleven, maar daarnaast ook de professionele kennis en ervaring waren voor mij een uitstekende aanvulling op mijn zoektocht. Ik kan gerust zeggen dat ik zonder Jeannet niet op de plek terecht zou zijn gekomen waar ik nu woon. Jeannet geeft vertrouwen, is open, eerlijk, denkt in mogelijkheden en met je mee. Iedereen die nu op zoek is naar een woning raad ik een aankoopmakelaar aan. Naast dat het je veel zorgen uit handen neemt, ervaar je ook de voordelen (snel schakelen tussen makelaars onderling) en de kennis die jij zelf niet kan verkrijgen.”

“Carla heeft mij heel erg goed geholpen met de aankoop van mijn huis. Ze is zorgvuldig, denkt met je mee en daarnaast heel prettig in de omgang. Ook heeft ze veel contacten zodat ik eerder het huis kreeg te zien voordat het op funda kwam te staan. Een echte aanrader!”

“Als je als buitenlander een woning in Spanje wilt kopen, kan ik alleen maar aanraden met Elles in zee te gaan. Zonder Elles was het kopen van een appartement in Barcelona echt een drama geworden of was het me waarschijnlijk niet eens gelukt. Elles kent de markt als geen andere en dankzij haar ervaring neemt ze veel stress weg en is het hele proces zeer soepel verlopen. “

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

Bron: Google, 2020

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

“Voor de tweede keer in ons leven heeft Esther ons droomhuis gevonden. Ze is authentiek, professioneel en denkt met je mee. Het contact verliep altijd soepel en snel.”

“Wij zijn ontzettend blij dat we voor Xandra gekozen hebben! Met haar kennis en ervaring heeft ze ons geholpen met het vinden van ons eerste huis. Zonder haar was ons dit in de huidige markt waarschijnlijk niet gelukt. Xandra begreep goed wat we zochten en we konden met al onze vragen altijd bij haar terecht. Communicatie verliep altijd vlot en prettig. We raden haar absoluut aan!”

“Ik kan iedereen die een koopwoning in Rotterdam zoekt Mevrouw de Aankoopmakelaar aanraden. Patricia en Ellis hebben me van begin tot eind bijgestaan in het zoeken en wat ging het snel! Binnen 3 maanden vond ik mijn droomhuis als starter. Het was zo fijn om Patricia aan mijn zijde te hebben en woningen te bezichtigen en Ellis die het allemaal zo snel plande voor me. Patricia geeft eerlijk haar advies en mening en dat hielp mij als leek en … Ik ga de bezichtigingen zelfs missen, want het was altijd leuk om met Patricia op stap te gaan. Dankjewel voor alles!”

“Het kopen van een huis met hulp van Jeannet was een positieve ervaring. Ze is prettig in de omgang, eerlijk, direct en doortastend als het moet. Ik had misschien iets meer hulp bij het vinden van aanbod verwacht maar zodra we het huis hadden gezien dat we graag wilden kopen kan ik wel zeggen dat het dankzij het doortastende optreden en de goede adviezen van Jeannet is dat het nu ook van ons is. En dat is natuurlijk het belangrijkste. Ik ben dus heel tevreden! “

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

“Mevrouw De Aankoopmakelaar was me aangeraden door meerdere personen. En inderdaad, een 10 met een griffel! Niets dan lof voor allemaal; Esther, Els, Ashley en natuurlijk Jeannet, die me ongelofelijk fijn heeft begeleid. Als starter met een blinde vlek voor cijfers en al net zo weinig verstand van huizen, was ze mijn ultieme gids. Met veel verstand van zaken, doelgericht handelen en, ook heel prettig, veel humor. Kortom, ik ben ontzettend blij! Ik overweeg om in m’n nieuwe huis gordijnen met het logo van Mevrouw De Aankoopmakelaar op te hangen…”

“Esther is en betrokken, accurate en kundige makelaar. Het was een feest om met haar samen te werken!”

“We begonnen onze zoektocht naar een huis in Den Haag met Esther, maar vanwege haar vakantie nam Jeannet het van haar over. Nog binnen de vakantie van Esther hadden wij ons droomhuis gevonden, dat voldeed aan de eisen van ons allebei. Jeannet was daarbij zeer doortastend bij het biedproces, waardoor wij ondanks dat we niet het hoogste bod hadden toch de kopers zijn geworden. Ook de afwikkeling en de reactiesnelheid zijn zeer fijn! Daarnaast was Jeannet zeer zakelijk bij bezichtigen e.d., waardoor wij alleen nog maar hoefden te kijken of wij het huis leuk vonden.”

“Super snel en adequaat geholpen; perfect!”

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

“Op de drempel van het nieuwe jaar heb ik samen met Jeannet mijn droomhuisje gevonden. Niet precies wat ik zocht (een goedkoop klushuis) ,maar wel precies wat ik nodig heb en niet had verwacht te kunnen betalen (een compleet, turn-key etage op de voor mij ideale locatie). Jeannet heeft er ook voor gezorgd dat ik niet meer voor het huis betaalde dan hij daadwerkelijk waard was; ik had waarschijnlijk nog hoger ingezet. Maar zij hield het hoofd koel en dat deed ze nog razendsnel ook, toen het juiste huis er was :)”

“Zeer tevreden! Jeannet was hartelijk, professioneel en altijd goed en snel te bereiken. Ondanks de hoge concurrentie is de aankoop al binnen een paar bezichtigingen gelukt! Het was fijn om bij elke bezichtiging een kundige mening te krijgen. Ook hulde aan de medewerkers op het kantoor, die alle bezichtigingen heel snel inplanden als ik een funda-woning op het oog had en ook snel reageerden op vragen. Zeker een aanrader!”

“Xandra heeft ons daadkrachtig, sensitief en doortastend aan ons droomhuis geholpen. Hiervoor heeft ze nauwkeurig naar onze wensen geluisterd en haar ruime netwerk binnen de makelaarswereld ter beschikking gesteld. Bijzonder klantvriendelijk vonden we dat ze altijd heel snel op onze vragen reageerde en de tijd naam om uitleg te geven. We zijn ervan overtuigd dat we zonder Xandra ons huidige huis niet hadden kunnen bemachtigen.”

“Na een lange oriënterende fase hebben we eindelijk een huis gevonden dat perfect voldoet aan onze eisen. Esther heeft ons gedurende het hele proces altijd snel, geduldig en professioneel met raad en daad terzijde gestaan. Wij raden Mevrouw de Aankoopmakelaar absoluut aan!”

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

“Wij hebben Xandra ervaren als een zeer deskundige en professionele adviseur die prettig zakelijk is. Alert, heel goed bereikbaar, snel reagerend en goed inspelend op onze wensen. Zonder haar hadden wij ons nieuwe huis in Leiden niet kunnen kopen.”

“Slagvaardig, kundig, betrouwbaar, vakvrouw.”

“Deskundige en doortastende makelaar, heeft goede kennis van de lokale markt, is makkelijk en snel bereikbaar bij vragen. Betrouwbaar in haar afspraken, kan ingewikkelde zaken goed uitleggen aan de leek. We zijn super blij met de aankoop van ons huis”

“We waren al een tijdje zelf op zoek maar vonden het lastig om onze wensen te vertalen naar een geschikt en betaalbaar huis. Carla liet ons huizen zien die wij over het hoofd hadden gezien. Voor elke bezichtiging deed ze onderzoek naar het huis en de omgeving. Tijdens de bezichtiging keek ze met een kritische blik naar de plussen en minnen. Na de bezichtiging kregen we een rapport met plus- en minpunten en een advies over de prijs. Dit heeft ons geholpen om het huis te vinden waarnaar we op zoek waren. Zonder Carla had dit langer geduurd en door een slimme bieding hebben we het huis gekregen. Het was een fijne samenwerking!”

Bron: Wie is de beste makelaar, 2019

Bron: Wie is de beste makelaar, 2019

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

Bron: Google, 2020

“Bij de eerste kennismaking stapte ik meteen in een warm bad, vol enthousiasme en vertrouwen. Samen hebben we mijn droomhuis gevonden. Patricia is een kundige, enthousiaste en creatieve makelaar die goed aanvoelt waar je naar op zoek bent.”

“Elles heeft ons bijgestaan in het hele proces van het zoeken en de aankoop van een geschikt appartement In Barcelona. Elles kent Barcelona op haar duimpje. Het hele aankoopproces is zo anders dan in Nederland en zonder Elles had ik het niet aangedurfd. Elles reageert snel op vragen, denkt mee en werkt heel oplossingsgericht ook als dingen net even anders lopen dan verwacht. Ook nu, na de levering, kunnen we voor vragen bij haar terecht. Elles houdt het hoofd koel en blijft net zo lang meedenken tot alle hobbels zijn opgelost. Kortom, Elles is een aanrader als je in Barcelona en omstreken een mooie woning zoekt als investering of voor eigen gebruik!”

“Fantastisch. We waren meteen onder de indruk van de geboden kennis en ondersteuning. Patricia kwam naar al onze bezichtigingen, stelde belangrijke vragen aan de verkopende makelaar, en uiteindelijk hielp ons met succes ons eerste huis te kopen. Patricia heeft al het harde werk voor ons gedaan en was altijd beschikbaar om onze vragen te beantwoorden, je ontvangt een map met alle belangrijke informatie van jouw huis – die zit vol met alles wat je moet weten. Als we besluiten om in de toekomst te verhuizen, zullen we zeker opnieuw Patricia en Mevrouw de Aankoop Makelaar bellen!”

“We waren al enige tijd op zoek naar een woning maar grepen er steeds naast. Vanaf het moment dat we Patricia (Mevr. De Aankoopmakelaar) inschakelde was het zo gebeurd. Super enthousiast, snel, duidelijk, betrokken en ontzettend lief..”

Bron: Wie is de beste makelaar, 2019

Bron: Wie is de beste makelaar, 2019

Bron: Wie is de beste makelaar, 2019

Bron: Wie is de beste makelaar, 2019

“Ik heb met name contact gehad op het kantoor met Ashley, een kanjer, goed luisterend oor, empathisch en snel en adequaat handelen. Afspraken die gemaakt werden, kwamen ze goed na. Over Patricia die ons begeleid heeft bij de aankoop niets dan lof, zo snel in het handelen. Over Jeannet, die het proces daarna over genomen heeft: een topper, op al onze vragen snel antwoord, kwam direct in actie indien nodig. We wisten direct waar we aan toe waren. Ik kan niet anders dan deze organisatie en mensen van harte aan te bevelen. In de huidige situatie, waarbij je als starters geen idee hebt wat te doen, is de ondersteuning van deze aankoopmakelaar een absolute aanraden!!”

“Dankzij Xandra hebben we ons droomhuis weten te bemachtigen. Daar zijn we erg blij mee! Zonder haar hadden we nu nog steeds achter het net gevist, in deze oververhitte woningmarkt. Dankjewel Xandra!”

“It was great working with Esther. I am very happy I decided to work with her to buy a house in the Hague. She gave very objective feedback and advice. It only took about two weeks for us to find and sign for a house together! She is professional, full of energy, and incredibly dynamic. On top of that, she provided clear reports of the house, and coordinated all activities (house visits, construction checks/’keuring’, notary, etc) for me very smoothly. (I didn’t have to do a thing ;)). I would highly recommend working with her. Thank you Esther!”

“Zeer doortastende aankoopmakelaar, snel en prettig contact. Heeft absoluut meerwaarde in het aankopen van een huis, neemt het contact met verkopende partij volledig over. Wel zelf ook deadlines in de gaten houden.”

Bron: Wie is de beste makelaar, 2019

Bron: Google, 2019

Bron: Wie is de beste makelaar, 2019

Bron: Wie is de beste makelaar, 2019

“Enorm prettig met Esther samengewerkt, ze is enorm gedreven en gemotiveerd voor ons aan de slag gegaan én met succes. Binnen 6 weken was alles rond, leuk huisje gevonden, hypotheek snel rond (dankzij Blauw en Florijn) en overdracht snel en goed geregeld! Zeer tevreden en zeer aan te raden voor eenieder die een betrouwbare aankoopmakelaar met kennis van zaken in Den Haag en Scheveningen zoekt!”

“Geweldig! Vanuit USA hebben wij Esther gevraagd een huis voor ons te zoeken. Dat is gelukt in korte tijd. Het was een fijne samenwerking!”

“De keus om een aankoopmakelaar te nemen is zeker heel goed geweest, mede door de adequate en professionele aanpak van Carla. Vanaf het eerste moment was het contact heel prettig en hadden we via de app al snel de eerste woningen die in onze zoekopdracht pasten….. De woningmarkt in Zwolle is nogal overspannen een goede aankoopmakelaar maakt dan echt het verschil, zonder, in ons geval Carla, was het niet gelukt!!!”

“Jeannet came highly recommended by friends, and also impressed me from our first meeting with her competence and knowledge. As a first-time buyer and an expat it can be daunting to be on the market, but Jeannet made the process very smooth and even pleasant. She is a professional with excellent experience and this shows in all her interactions and advice. She helped me secure a property relatively soon after I started looking and I could not be happier with how the whole process went. I recommend her very highly to anyone in need of a real estate agent.”

Bron: Wie is de beste makelaar, 2019

Bron: Wie is de beste makelaar, 2019

2019

Bron: Wie is de beste makelaar, 2019

“Deskundig, betrouwbaar, correct en nog een erg prettig mens ook. 2e bezichtiging was meteen raak. Goed onderbouwd. Advies dat ervoor heeft gezorgd dat we het huis van onze keuze hebben kunnen bemachtigen.”

“Esther was very helpful when finding a house and throughout the whole process. We were able to find a great house very fast, and we were able to avoid possible complications with the whole process.”

“Heel erg tevreden over Monique. Zij is een betrouwbare, deskundige en no-nonsense makelaar met die het plezier maakt om samen te werken. Monique heeft goede kennis van de markt en luistert altijd naar wat de klant wil. De communicatie verliep zeer efficiënt, vriendelijk en professioneel gedurende het hele proces. Ze doet net het stapje extra dat je verwacht van een makelaar. Super!”

“Buying a house in Rotterdam is nowadays a complete warfare. Normal houses are overpriced, some ruins are sold as ‘authentic’ and when you find your castle it is gone in seconds. So what to do, easy. Contact ‘Mevrouw de Aankoopmakelaar’, ask for Patricia and your good to go. Still, it’s not easy to find your new house for the right price, but having Patricia beside you makes it more relaxed……”

Bron: Google, 2019

Bron: Wie is de beste makelaar, 2019

Bron: Google, 2019

Bron: Google, 2019

“Wonderful service! Monique is extremely knowledgeable about the housing market in Amsterdam, and provided me with very honest and helpful advice throughout my housing search. Ultimately, I found my perfect apartment and can confidently say that without Monique, I would not have had the same great outcome. From the initial search to the bidding process to the handover of keys, Monique guided me through the entire process with ease.
Dank je wel, Monique!”

“Jeannet has a lot of knowledge and contacts which helps you with the purchase. Also enthusiasm, energy and patience. I felt I am in good hands :)”

“Monique heeft ons op zeer prettige en deskundige wijze geholpen bij het vinden van de juiste woning voor ons in Amsterdam. Daarbij kan zij goed de markt overzien en laat ze je door de juiste vragen te stellen, ontdekken wat je behoeftes zijn met betrekking tot een woning. Daarnaast was ze altijd bereikbaar voor vraag en advies. De aankoop van de woning ging zeer vlot en prettig. Kortom, ik kan iedereen Mevrouw de Aankoopmakelaar aanraden die een huis in Amsterdam zoekt!”

“Esther heeft me ontzettend goed geholpen! Er komt toch echt meer kijken bij een huis kopen dan ik me had gerealiseerd, en zonder Esther’s hulp was het me niet gelukt om mijn huidige appartement te kopen. Esther heeft me vanaf het begin geweldig bijgestaan, en ze is super behulpzaam, responsive, professioneel en creatief. Je bent bij Mevrouw de Aankoopmakelaar in goede handen en ik beveel haar dan ook van harte aan!”

Bron: Google, 2019

Bron: Google, 2019

Bron: Google, 2019

Bron: Google, 2019

“Warme persoonlijkheid, energiek, geduldig, betrokken, persoonlijk en is er 100% voor de koper! Behoedt de klant ook voor een onverantwoorde aankoop. Erg fijn is, dat Jeannet het gevoel van de klant heel belangrijk vindt. Door naar de volgende woning als het niet goed voelt ook al voldoet een woning verder aan alle criteria. Ook combineert zij zelf gevoel met de zakelijke/ rationele aspecten. Heeft goede contacten met diverse makelaars in de regio en weet vaak nuttige informatie los te krijgen in het biedingsproces. Bedankt Jeannet! 🙂

“Wij zijn bijgestaan met de aankoop van een huis in Spanje door Mevrouw de Aankoop Makelaar. Wij zijn hier zeer tevreden over. Zonder Elles was het niet gelukt.”

“Monique heeft ons geweldig geadviseerd en geholpen. Ze voelde goed aan waar we hulp bij konden gebruiken en zorgde voor een prettige en soepele samenwerking. We kunnen haar van harte aanbevelen.”

“Zeer kundig en pro-actief, zonder Patricia hadden wij ons huis nooit aan kunnen kopen!”

Bron: Wie is de beste Makelaar, 2019

Bron: Wie is de beste Makelaar, 2019

Bron: Google, 2019

Bron: Google, 2019

“Xandra heeft mij succesvol begeleid bij het zoeken van een nieuwe woning in Leiden. Ze was vanaf het begin erg betrokken bij mijn zoekproces en reageerde snel op berichten en kon gemakkelijk afspraken maken. Tijdens het proces hechtte ze veel belang aan mijn persoonlijke wensen en voorkeuren. In combinatie met haar goed kennis konden we snel een beeld vormen van de mogelijkheden. Het zoekproces verliep erg vlot en efficiënt…. Ik heb een hele fijne samenwerking gehad met Xandra. Ik ben erg blij dat zij op mijn pad gekomen is en ik raad Xandra iedereen aan.”

“I bought an apartment in Rotterdam with the help of Mevrouw de Aankoopmakelaar. Patricia and the entire team paid great attention to our needs, were always very responsive and available to schedule and go with us to the visits. With their wise advices we got the apartment that we wanted in no time. Couldn’t have had a better experience. Totally recommend!”

“Elles heeft mij van begin tot eind begeleid in het verwezenlijken van mijn Spaanse droomhuis nabij Barcelona. Nadat ik de casa had gevonden, heeft zij alle vragen beantwoord en heeft ze veel zaken uit handen genomen. Dat voelde goed en heeft uiteindelijk geleid tot de aankoop. Dank Elles voor het gehele koopproces en het ontzorgen. Zonder jou was het me niet gelukt. Gracias!”

“Goede ervaring! Esther heeft enorm veel kennis en met de bezichtiging heeft zij ons op heel veel dingen gewezen die wij zelf niet zouden hebben gezien. Daarnaast hebben wij heel veel geld kunnen besparen, omdat zij goed voor ons onderhandeld heeft.”

Bron: Wie is de beste Makelaar, 2019

Bron: Google, 2019

Bron: Google, 2019

Bron: Wie is de beste Makelaar, 2019

“Cloudia is vriendelijk, geeft veel informatie, reageert/handelt snel, zoekt erg veel uit. Het eerste contact was al heel prettig. En wat wij erg belangrijk vinden bij een adviseur is dat hij of zij echt luistert naar je wensen. En dat heeft ze gedaan. Super!! We hebben het huis dat we op het oog hadden helaas niet kunnen aankopen, maar dat lag niet aan Cloudia. Zij heeft goed en gedegen werk geleverd.”

“Dankzij het goede vooronderzoek en haar snelle handelen tijdens de onderhandelingsfase hebben wij ons nieuwe huis kunnen aankopen. Zonder Patricia hadden we zonder twijfel achter het net gevist door de plotseling inbreuk van een nieuwe partij. Gelukkig is ze vol overtuigingskracht het gesprek aan gegaan en werden wij alsnog de partij waarmee de verkopers in zee gingen!”

“Geweldige service van Monique en zeer prettige samenwerking. Binnen relatief korte tijd heeft Monique een prachtig appartement gevonden en
alle aspecten van de koop begeleid. Haar advies was altijd helder en no-nonsense. Monique somde objectief de voors en tegens op van de appartementen die wij bekeken en liet mij mijn eigen mening vormen, en heeft nooit geprobeerd om een aankoop zo snel mogelijk door te drukken …… Dankjewel, Monique!”

Dankzij het goede vooronderzoek en haar snelle handelen tijdens de onderhandelingsfase hebben wij ons nieuwe huis kunnen aankopen. Zonder Patricia hadden we zonder twijfel achter het net gevist door de plotseling inbreuk van een nieuwe partij. Gelukkig is ze vol overtuigingskracht het gesprek aan gegaan en werden wij alsnog de partij waarmee de verkopers in zee gingen!”

Bron: Wie is de beste Makelaar, 2019

Bron: Wie is de beste Makelaar, 2019

Bron: Google, 2019

Bron: Wie is de beste Makelaar, 2019

“Heel erg tevreden over Monique. Zij is een betrouwbare, deskundige en no-nonsense makelaar met die het plezier maakt om samen te werken. Monique heeft goede kennis van de markt en luistert altijd naar wat de klant wil. De communicatie verliep zeer efficiënt, vriendelijk en professioneel gedurende het hele proces. Ze doet net het stapje extra dat je verwacht van een makelaar. Super! “

“Elles heeft mij bijgestaan in het hele koopproces van mijn huis vlakbij Barcelona. Ik was blij dat zij altijd voor me klaar stond. Het kopen van een huis in Spanje werkt iets anders dan in Nederland. Haar expertise was echt noodzakelijk in dit ingewikkelde koopproces! Ze heeft ook nog eens 13% van de vraagprijs af kunnen dingen!

“De beste aankoopmakelaar van Den Haag! Ze zijn deskundig, gepassioneerd en betrokken. De persoonlijke aandacht vond ik heel fijn, en onderscheidend van (de meeste) andere makelaarskantoren. De leuke sfeer op kantoor maakt het helemaal af. Toppers!”

“Brigitte heeft me geweldig geholpen om mijn droomwoning te vinden en de aankoop in goede banen te leiden. Doordat ze alles tot in de puntjes heeft uitgezocht is het proces soepel verlopen. Toen er na aankoop nog een hobbel genomen moest worden heeft ze dat vakkundig voor me opgelost. In de lastige Amsterdamse woningmarkt kan ik van harte aanbevelen om Brigitte in te schakelen!

Bron: Wie is de beste Makelaar, 2019

Bron: Wie is de beste Makelaar, 2019

Bron: Google, 2019

Bron: Wie is de beste Makelaar, 2019

“Monique had ik gekozen op aanraden van een collega. Een super keuze zo bleek: intake gesprek verliep zeer goed en duidelijk een makelaar : not over promise but over deliver…. ze bleef kalm in deze hectische markt (ook bij het bieden) en stelde de juiste vragen. Heeft oog voor vele praktische details waar je als (weinig tijd hebbende) koper geen aandacht aan besteedt. Ook de service na verkoop (hulp bij allerhande vragen) is super. Een echte aanrader voor wie in A’dam een pand zoekt.”

“Cloudia was super quick to respond and very flexible to meet our demands. She took good care of the whole process and negotiated a really good price for the property we bought. She could recommend reliable and quick specialists at a fair price. I wholeheartedly recommend this professional.”

“Xandra Walburg is precies wat een hele goeie makelaar moet zijn: to the point, snel, perfect bereikbaar en prettig in de omgang. Ze gebruikt haar kennis van de markt en de spelers om met je mee te denken. Aanrader.”

“Jeannet was incredibly patient with us. We warned her we were picky clients but she always greeted us with a smile throughout our lengthy search. She was contactable out of office hours which was a huge help in our busy working lives. We eventually got a home under asking price in what was a very challenging market.”

Bron: Google, 2019

Bron: Wie is de beste Makelaar, 2019

Bron: Wie is de beste Makelaar, 2019

Bron: Wie is de beste Makelaar, 2019

“Brigitte heeft mij prima geholpen. Ondanks de moeilijke woning markt in Amsterdam heb ik binnen een paar maanden een woning gevonden. Dankzij haar advies hebben we de woning zelfs onder de vraagprijs kunnen krijgen, dit had ik van te voren niet verwacht en heeft dus ook nog eens geld bespaard!”

We zijn zeer blij met de goede en professionele begeleiding van Mevrouw de aankoopmakelaar in de zoektocht naar ons eerste koophuis. Esther is zeer betrokken en gaat vol voor de klant. Ze heeft heel veel kennis van zaken en een scherp oog voor detail. Haar advies en optreden heeft ons snel aan ons droomhuis geholpen. We zouden Mevrouw de aankoopmakelaar van harte aanbevelen!”

“Top makelaars! Esther van Heteren heeft ons geweldig geholpen bij de aankoop van ons huis in Den Haag. Proactieve en daadkrachtige dames, goed bereikbaar en met verstand van zaken.”

Een zeer persoonlijke benadering en een goede visie van wat mijn wensen waren leidde tot een heel fijn huis waar ik nu kan gaan wonen:) Ik kan iedereen een samenwerking aanraden.”

Bron: Wie is de beste Makelaar, 2019

Bron: Wie is de beste Makelaar, 2019

Bron: Google, 2019

Bron: Wie is de beste Makelaar, 2018

“Bedankt voor de goede Service Monique. We hebben heel prettig op afstand kunnen samenwerken. Aangezien ik vaak in het buitenland zat, zorgde Monique ervoor dat alle zaken goed verliepen. De communicatie was heel transparant zoals ik had gehoopt. Nogmaals bedankt en tot snel!”

Esther is zeer enthousiast en kundig. Ze heeft ons goed geholpen, pro-actief informatie verzameld en gedeeld, goed haar mening gegeven, en past haar benadering aan aan de wensen van de klant. Hele prettige samenwerking. Zeker aan te bevelen.”

“Wij hebben niets dan lof over de service die Xandra ons geleverd heeft. Haar professionaliteit, goede communicatie, kennis van het vak, gedrevenheid en geduld hebben ons keer op keer verbaasd. Daarnaast is Xandra op persoonlijk vlak een heel aangenaam persoon die zich goed kon inleven in onze (steeds veranderende) situatie. Dankzij Xandra haar onvermoeibare inzet en gedegen adviezen hebben we nu een huis gevonden waar we nog vele jaren met plezier in gaan wonen.”

Ze heeft me geweldig geholpen bij het vinden van en onderhandelen
over een prachtig appartement in een leuke buurt. Ze heeft goede contacten en kan daardoor huizen soms al voor ze op Funda e.d. komen bezichtigen. Dat ik door afstand zelf niet altijd bij bezichtigingen kon zijn, was voor Jeannet geen probleem; ze stuurde filmpjes en foto’s van de appartementen die ze namens mij bezocht met duidelijke uitleg over huis en buurt erbij. De stress van onderhandelingen, het regel- en papierwerk werd grotendeels uit handen genomen.”

Bron: Wie is de beste Makelaar, 2019

Bron: Wie is de beste Makelaar, 2019

Bron: Wie is de beste Makelaar, 2019

Bron: Wie is de beste Makelaar, 2019

“Heel prettig en vertrouwelijk. “

Monique heeft ons fantastisch geholpen bij de aankoop van een woning in Amsterdam die wij zelf hadden gevonden. Zij heeft ons goed geadviseerd bij het bieden (en ons daarmee flink wat geld bespaard!). ……
Daarbij weet zij het persoonlijke en zakelijke op een sympathieke manier te combineren. Het was een bijzonder prettige en geruststellende ervaring om met haar samen te werken!”

“Xandra biedt snelle en zorgvuldige hulp bij het zoeken van het door jou gewenste huis.”

Had a perfect experience with Jeannete. She learns to know what your needs are and according she will find the perfect place for you. She is available 24/7 if you have any questions or concerns. Would totally recommend her!”

Bron: Wie is de beste Makelaar, 2019

Bron: Wie is de beste Makelaar, 2019

Bron: Wie is de beste Makelaar, 2019

Bron: Wie is de beste Makelaar, 2019

“Monique is een senior professional! Ze handelt proactief, is kritisch richting de markt, en naar de klant, om uiteindelijk tot de beste deal te komen. Ook begeleidt ze het aankoopproces secuur, regelt ze alle zaken, zorgt voor zuivere communicatie tussen de partijen ….. terwijl ik op reis was heeft ze alle zaken afgehandeld: bouwtechnische inspectie, contact met gemeente, notaris en koopakte regelen, en taxatie. Op deze wijze was het voor mij mogelijk om dit speciale huis te kunnen aan te kopen zonder zorgen.”

“Enorm professionele persoon, zeer klantvriendelijk, pro actief en meedenkend.”

“In de huidige overspannen woningmarkt hadden we snel een aankoopmakelaar nodig en Xandra kwam op ons pad. Met enthousiasme heeft zij deze taak op zich genomen en ons droomhuis weten te bemachtigen. De termijnen en onze verplichtingen werden door haar adequaat en zorgvuldig bewaakt. Geen vraag is haar te veel. We zijn dan ook zeer tevreden over haar.”

Heel professioneel en veel inzicht voor wat de klant wilt. Super in omgang en erg flexibel.”

Bron: Google, 2018

Bron: Wie is de beste Makelaar, 2019

Bron: Wie is de beste Makelaar, 2018

Bron: Wie is de beste Makelaar, 2018

“Uitstekende ervaring. Samen met mijn vriendin zocht ik een woning in Amsterdam in een redelijk ‘complexe’ markt voor kopers. Zeker op de plek en met de oppervlakte die wij zochten. Brigitte heeft ons professioneel en deskundig geadviseerd. Het contact was prettig en voortvarend…Ik zou Brigitte en Mevrouw de Aankoopmakelaar van harte aanbevelen!”

Monique heeft zeer goed ingeschat waar ik naar op zoek was, een hele mooie kans gezien om iets aan te kopen, en het aankoopproces daadkrachtig en nauwkeurig begeleidt. Daarbij ook prettig in de omgang. Letterlijk de beste investering ooit! “

“Zeer deskundig en klantgericht. Legt zaken duidelijk uit en geeft uitstekende tips. Een echte aanrader.”

Wauw! Brigitte is accuraat, scherp, en doet wat ze belooft. Daarnaast heeft ze zichzelf al direct terug verdient, in de onderhandelingen. Ook diverse extra zaken als juridische splitsing, energie labels etc. met haar kennis van zaken en professionele houding weet ze veel voor elkaar te krijgen en de relatie met de verkopende partij goed te houden! Zou zeker weer van haar diensten gebruiken mochten we weer een huis aankopen.”

Bron: Wie is de beste Makelaar, 2018

Bron: Wie is de beste Makelaar, 2018

Bron: Wie is de beste Makelaar, 2018

Bron: Wie is de beste Makelaar, 2018

“Je kunt alles aan Cloudia vragen. Ze legt zaken duidelijk uit, met sprekende voorbeelden en op jouw situatie gericht.”

Monique heeft zeer goed ingeschat waar ik naar op zoek was, een hele mooie kans gezien om iets aan te kopen, en het aankoopproces daadkrachtig en nauwkeurig begeleidt. Daarbij ook prettig in de omgang. Letterlijk de beste investering ooit! “

“… Xandra combined professionalism with friendliness and approachability at all times. Working with her relieved much of the anxiety that comes with moving, especially from a different country. She is very knowledgeable about Leiden, understands the market and was ready to offer advice but was never pushy about doing so. Without her, I don’t think we would have understood where in Leiden to look … I wholeheartedly recommend her.”

Brigitte heeft mij ontzettend goed geholpen met het kopen van mijn appartement in Amsterdam. Ze is zeer professioneel, stipt en zorgvuldig.”

Bron: Wie is de beste Makelaar, 2018

Bron: Wie is de beste Makelaar, 2018

Bron: Wie is de beste Makelaar, 2018

Bron: Wie is de beste Makelaar, 2018