• Nederlands
Referenties - Mevrouw de Aankoopmakelaar
21187
page-template-default,page,page-id-21187,bridge-core-2.4.1,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_from_right,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-22.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive
contact Mevrouw de Aankoopmakelaar

“Esther heeft ons super goed geholpen met het vinden van een nieuwe thuis in Den Haag! Super fijn om bezichtigingen te doen met iemand die goed naar de details kijkt en professioneel advies kan geven. En het was ook nog ‘s altijd gezellig 🙂 Van het zoeken, bezichtigen tot het onderhandelen en ‘closing the deal’, het was een super fijn proces en we zijn heel erg tevreden. Bedankt aan Esther, Ashley en het hele team!!”

“Wij zijn ontzettend blij geweest met de hulp van Nathalie van Mevrouw de Aankoopmakelaar bij het zoeken naar ons droomhuis in Haarlem. Nathalie weet veel van de markt en van Haarlem en voelde goed aan wat wel en niet bij ons paste. Ze stelde de juiste vragen aan alle partijen en haalde daarmee veel werk voor ons uit handen, wat heel fijn was in de zoektocht naar ons eerste huis. Wij zouden Mevrouw de Aankoopmakelaar zeker aanbevelen!”

review Xandra Leiden

“Samen met Xandra ging ik op zoek naar mijn eerste huis. Hierbij had ik behoefte aan veel duidelijkheid en heldere informatie. Xandra is eerlijk, professioneel en betrokken. Ik kreeg heldere informatie en advies waar nodig. Ik zou haar zeker aanraden, juist voor starters.”

review Xandra Leiden

“Goede kennis van de markt, transparante en realistische communicatie en fijn om mee te werken.”

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

Bron: Google, 2020

Bron: Google, 2020

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

“Esther heeft me geweldig geholpen bij de zoektocht naar mijn eerste koopwoning. Ik had me ingesteld op een stressvolle periode, maar niets was minder waar. Het is allemaal heel gemakkelijk verlopen dankzij de ondersteuning van begin tot einde (en zelfs nog daarna!) door Esther en collega’s. Ik raad mevrouw de Aankoopmakelaar van harte aan.”

review Xandra Leiden

“Onlangs een huis gekocht met hulp van Xandra en Sandra. Dit hebben we als erg prettig ervaren. De service die Xandra levert is heel goed. Ze is actief en altijd bereid en bereikbaar om vragen te beantwoorden en hulp te bieden. Ook werkt ze snel en heeft ze zeer veel verstand van zaken en goede connecties. Bovendien wordt er goed naar je geluisterd. Een echte aanrader wanneer je op zoek bent naar een huis.”

“Wij hebben een hele fijne ervaring gehad met Cloudia en naar ons idee kon het eigenlijk niet beter! Ze is enthousiast, reageert heel snel en laat je net even anders naar een huis kijken dan dat je dat zelf doet. Uiteindelijk snel en succesvol een huis kunnen kopen, waar we inmiddels alweer vijf maanden met heel veel plezier wonen!!”

review Xandra Leiden

“We zijn super tevreden over Xandra! Ze heeft veel verstand van zaken en reageerde altijd direct op onze vragen. Ze heeft ons dan ook uitstekend geholpen om een huis te vinden. Wat we vooral waarderen is dat ze ons referenties kon geven naar fantastische professionals, zoals een goede bouwkundige, een goedkope taxateur en een goede aannemer. Het heeft enorm geholpen om doorverwezen te worden naar de juiste derden. “

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

Bron: Google, 2020

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

Bron: Google, 2020

“Absoluut een top-makelaar! Julia heeft me vanaf dag 1 uitstekend begeleid op de zoektocht naar een leuke woning in Den Haag. Daadkrachtig, professioneel en altijd beschikbaar/bereikbaar voor vragen. Ze ziet onvolkomenheden in woningen die je zelf in je enthousiasme niet ziet, waardoor ze me heeft behoed voor een mogelijke mis-aankoop. Huis 3 was een schot in de roos en de aankoop (onder de vraagprijs!) was dankzij Julia een eitje. Ze kent de stad, de huizenmarkt en dat heb ik als een groot pluspunt ervaren. Mocht ik ooit eens opnieuw op zoek gaan naar een andere woning, dan zal ik zeker weer Mevrouw de Aankoopmakelaar gaan inschakelen. Nogmaals bedankt, Julia!”

“Esther managed to find me a proper place in only eight days during the corona lockdown, and then throughout the lengthy purchase process she did a superb job. I cannot recommend her highly enough.”

“Wat ben ik blij dat ik Patricia heb gevonden om mij te helpen een huis te kopen. Patricia is super enthousiast en ondersteunend. In deze stressvolle situatie was Patricia steeds aanwezig en wist ze precies van de hoed en de rand. Ze komt afspraken na en samen met Ellis reageren ze erg snel. Ik raad iedereen die een huis wil kopen aan om Patricia erbij te betrekken!”

review Xandra Leiden

“Xandra en haar assistente Sandra zijn fantastische aankoopmakelaars, professioneel en betrokken. Ze doet haar uiterste best voor je, kent de markt, kent de mensen, kent haar klanten. Zonder haar tussenkomst was onze aankoop simpelweg niet mogelijk geweest!”

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

Bron: Google, 2020

“Great! You made the house buying process run smoothly and effortlessly and was always there to assist with any questions. Thanks!”

“Heerlijke samenwerking gehad met Carla. Snapte mijn wensen en door wat overeenkomsten die we samen hadden, had zij snel door van nee dit appartement is hem niet voor jou. Voor elke bezichtiging gedegen onderzoek. Uiteindelijk een leuk appartement gevonden, welke ik zelf nog niet eens gezien heb. Sowieso is een aankoopmakelaar makkelijk, geef je keuze door van die en die en die bekijken. Uurtje later, geregeld, voor mij beter dan zelf achter elke makelaar aanbellen.”

review Xandra Leiden

“De keuze om Xandra als aankoopmakelaar te nemen is heel goed en succesvol geweest. Zij is enorm gedreven en deskundig. Vanaf het eerste moment was het contact heel prettig en open. De communicatie verliep dan ook gedurende het gehele proces efficiënt, professioneel en betrokken. Xandra staat echt naast je. In een krappe woningmarkt heeft zij voor mij het verschil gemaakt en had ik snel een nieuwe, fijne woning. En wat hierbij belangrijk is, zonder onverwachte “verrassingen”. Dit alles was zonder haar zeker niet zo soepel en prettig verlopen.”

“Wij hebben ons eerste koophuis gevonden met hulp van Carla. Carla is erg prettig om mee samen te werken, heeft goede connecties, legt alles helder uit en denkt goed mee. Al met al een erg prettige ervaring!”

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

Bron: Wie is de beste makelaar en Google, 2020

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

“The whole procedure with viewings and buying went smooth and fast. I had absolute trust in Jeannet’s expertise in the field and always got good advises. Thank you, Jeannet!”

“Super! Voor de aankoop van ons 1e huis hebben we Esther ingeschakeld. Absoluut goud waard. Ze denkt ontzettend met je mee en bijt zich helemaal in de zoektocht vast. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en ze houdt de moed erin, ook als het even tegen zit. Ik durf wel te zeggen dat het ons op deze oververhitte huizenmarkt niet gelukt was zonder Esther.”

review Xandra Leiden

“Xandra is erg professioneel en kundig. Dankzij haar hebben wij heel snel een huis kunnen kopen. Ze heeft een goed netwerk; wat je erg kan helpen in een succesvolle aankoop. Wij hebben het contact als erg prettig en persoonlijk ervaren.”

“Esther is enthousiast, snel, kundig en zeer toegewijd. Ze heeft me in rap tempo aan een prachtige woning geholpen en uitstekend onderhandeld. Ook heb ik het erg gewaardeerd dat Esther altijd met je meedenkt, oplossingen aandraagt en eerlijk is. Ik zou iedereen een aankoopmakelaar als Esther gunnen!”

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

“Prettige samenwerking gehad met Esther tijdens het hele proces! Zeer doortastend en fijn om haar als aankoopmakelaar te hebben. Ook de andere medewerkers van kantoor zijn erg vriendelijk. We zijn erg blij met de aankoop van ons appartementen!!”

“Jeannet is kundig, scherp, open in communicatie, erg betrokken en vooral een betrouwbare danspartner vol energie in de dans die het kopen van een huis eigenlijk is. Dat wil zeggen, zo kijk ik terug op het kopen via Jeannet: ze geeft leiding als deskundige, houdt menselijk rekening met de partner, is steeds beweeglijk maar stevig aanwezig en maakt het nog leuk ook!”

“Heel fijne ervaring met Cloudia gehad. Ze is heel enthousiast en ter zake kundig. Altijd bereikbaar via mail of whatsapp en geeft uit zichzelf ook veel tips en handigheidjes over randzaken. Hadden niet tevredener kunnen zijn!”

“Jeannet was very helpful, responsive, helped us with all the information we didn’t know about (first time buying an apartment with the purpose of renting it) and was willing to adapt to our needs and opinions (e.g. whether we needed a specific notary or what kind of inspections are worth doing and which not). It’s the second time we use Mevrouw de Aankoopmakelaar and our first experience with Jeannet – I would highly recommend her and the agency overall to anyone!”

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

Bron: Google, 2020

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

“Bijzonder prettige samenwerking. Mijn eerste huis met Monique gekocht en haar deskundigheid was erg welkom. Waar ik zelf maanden bezig was, hadden we samen bijna direct een appartement te pakken voor een hele goede prijs. Zonder haar advies zou ik nog bezig zijn. Ook in het vervolgtraject was het erg handig om iemand met dergelijke kennis van zaken te hebben bij wie ik altijd met een vraag kon aankloppen. Ik ben erg tevreden.”

review Xandra Leiden

“Being new in the Netherlands, I was looking for a real estate agent who could drive me in the housing process. Xandra did it perfectly! Proactive and reactive she always took the time to explain me how to proceed and advise me throughout the different steps. Thanks to her great support I was able to find a very nice apartment in a very little bit of time. Absolutely recommended!”

“Wij zijn erg positief over Mevrouw de Aankoopmakelaar Haarlem. Zeer enthousiast, eerlijk en ondersteunt goed. Vlotte communicatie en erg flexibel. Kijkt goed naar je wensen en weet daar iets moois voor te vinden. In een korte periode hebben wij ons nieuwe huis gevonden.”

“We had a very good experience in that the flat we bought through Jeannet was really what we were looking for at an affordable prize. She really delivered. Her biggest plus is her positive energy and the good relations she seems to have with other agents, which played an important role in us getting the flat we wanted to a price we could afford.”

Bron: Google, 2020

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

Bron: Google, 2020

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

“Ze is een vakvrouw op dit gebied. Onvermoeibaar heeft ze mij geholpen om een goede woning te vinden die bij mij past. Carla laat niets aan het toeval over. Een fijne sympathieke vrouw met een groot hart. Ik beveel haar zeker aan als aankoopmakelaar.”

“Brigitte heeft mij twee keer uitstekend geholpen. De eerste keer in Amsterdam, en de tweede keer buiten Amsterdam. Ze is stipt, bekwaam, en precies. Ook is ze een doorpakker die initiatief toont en goed meedenkt. Dit was vooral bij het tweede huis een zegen, waarbij ze een aantal zaken aan het licht heeft gebracht die niet bekend waren bij de verkoper. Ik raad Brigitte van harte aan!”

“Er zat tijdsdruk achter de bieding, waardoor het fijn was dat ik direct bij Monique terecht kon en ze ook alle tijd voor me nam. Monique schakelde snel, regelde alles goed (bijv. erfpacht) en had goede tips. Hierdoor had ik geen zorgen tijdens de aankoop van mijn huis.”

“Elles heeft ons in de zoektocht naar een woning aan de Costa Blanca zeer goed en professioneel geholpen. Van het zoeken naar de geschikte woning tot aan het tekenen van de koopovereenkomst bij de notaris. Na een inventarisatiegesprek heeft zij diverse huizen in verschillende steden aangedragen en zijn we stapje voor stapje gekomen tot onze gewenste woning welke wij hebben gevonden in Moraira. Haar kennis van de Spaanse woningmarkt, de regelgeving en het spreken van de verschillende talen maakt het erg prettig samenwerken. Elles ontzorgt haar klanten en geeft je (eerlijk) advies. Ook na de aankoop kunnen wij nog gebruik maken van haar kennis en kunde”

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

Bron: google Wie is de beste makelaar, 2020

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

review Xandra Leiden

“Zeer prettig contact, professioneel, eerlijk en persoonlijk. Voor de tweede mail gebruikt gemaakt van de dienstverlening van Xandra; en niet voor niets een tweede keer voor haar gekozen; hopelijk op korte termijn niet nodig; maar elke volgende keer zouden we haar weer inschakelen!”

“Heel goed geholpen, zeer deskundig en zeker aan te raden. Door Esther hebben we ons droomhuis kunnen kopen.”

“De keus om een aankoopmakelaar te nemen is zeker heel goed geweest, mede door de adequate en professionele aanpak van Carla. Vanaf het eerste moment was het contact heel prettig en hadden we via de app al snel de eerste woningen die in onze zoekopdracht pasten… De woningmarkt in Zwolle is nogal overspannen een goede aankoopmakelaar maakt dan echt het verschil, zonder, in ons geval Carla, was het niet gelukt!!!”

“Mijn vriendin en ik waren al een jaar aan het zoeken toen we besloten om Brigitte in te schakelen. Daar hebben we geen moment spijt van gehad. In een oververhitte huizenmarkt hield zij het hoofd koel, en konden we eindelijk een winnend bod uitbrengen. Ook daarna was ze altijd bereikbaar voor vragen, en zorgde ze ervoor dat de afwikkeling van de koop gladjes verliep. Ik kan Brigitte van harte aanbevelen; zonder haar waren we nu waarschijnlijk nog aan het zoeken.”

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

review Xandra Leiden

“Zeer kundige aankoopmakelaar met goede contacten. Wil je de beste kans op het kopen van je droomhuis? Schakel dan Xandra in! “

“Super goede ervaring met Mevrouw de Aankoopmakelaar Rotterdam. Ze waren altijd super enthousiast, meedenkend, goed bereikbaar, geïnteresseerd en goed in hun vak!”

“Carla zorgde er in zeer korte tijd voor dat ze bij de eerste bezichtiging aanwezig kon zijn. Ze regelde direct een financieel adviseur en heeft contact gelegd met de taxateur. Carla stond open voor feedback toen na de corona lockdown er door de andere partij wat gehaast gehandeld werd. Daarna konden we rustig de papieren doornemen en heeft ze alles toegelicht.”

“Super. Enthousiast, vriendelijk en deskundig. In de markt van Rotterdamse appartementen had ik al ervaren dat het op eigen gelegenheid heel erg lastig is. Met Patricia was het in één keer raak! Nu een paar dagen in het bezit van de sleutel van mijn nieuwe woning. Ik weet zeker dat haar enthousiaste inzet onmisbaar was.”

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

review Xandra Leiden

“Gedreven, professioneel, eerlijk, informatief, duidelijk, betrokken én ontzettend aardig. Bij de aankoop van een huis in deze regio (Leiden/Alphen aan den Rijn) kun je geen betere makelaar vinden dan Xandra. “

“Tijdens mijn zoektocht naar een andere woning besloot ik gebruik te maken van de diensten van een aankoopmakelaar, die de kennis van de markt heeft en de kunst van onderhandelen beheerst. Na het inventariseren van mijn woonwensen hebben we een heldere overeenkomst afgesloten en kon de zoektocht verder gaan. Carla is zeer gedreven en heeft een duidelijke mening. Dagelijks hield ze me op de hoogde van nieuw aanbod. Eenmaal het droomhuis gevonden, kon ik de onderhandelingen aan haar over laten en heeft zij de taak van bemiddelaar tussen mij en de verkoopmakelaar perfect gedaan. Carla is goed bereikbaar, een kort lijntje, erg prettig.”

review Xandra Leiden

“Xandra heeft ons van begin tot einde fantastisch geholpen bij de aankoop van ons nieuwe huis. Ze communiceert duidelijk, is snel en voorziet je van de juiste adviezen. Wij hadden ons droomhuis nooit kunnen kopen zonder haar.”

“Na een korte periode zelf op zoek gaan toch maar gekozen voor een aankoopmakelaar en er geen moment spijt van gehad! Ze weet waar ze het over heeft, neemt het hele proces voor haar rekening en is een fijne “zakenwaarneemster.” Het is het geld, de tijdsinvestering (en bezuiniging doordat zij het regelt) meer dan waard. Wat ben ik blij dat ik met haar hulp nu mijn eigen huisje kan inrichten. Patricia, bedankt voor alles wat je hebt gedaan! Je bent een topvrouw!!!”

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

review Xandra Leiden

“Xandra heeft ons heel goed geholpen. Kritisch waar we zelf te enthousiast waren, heeft ze ons behoed voor een mogelijk slechte aankoop. Vervolgens heeft ze bij een goede kans heel scherp onderhandeld. Waardoor we heel snel in een moeilijke markt konden slagen. Een betrouwbare makelaar met veel kennis van zaken die het verschil heeft gemaakt.”

“Greatly recommended! Monique is very capable and extremely diligent. She helped us with every aspect in the process of buying a house with multiple complexities (e.g. plots still needed to be split and several zoning plans restrictions). Moreover she is a strong negotiator which saved us a lot of money. Thank you Monique, we could not have done this without you!”

review Xandra Leiden

“Ik kan met niks dan lof spreken over Xandra. Als starter heeft zij mij binnen slechts enkele weken kunnen helpen aan een heel mooi appartement voor een goede prijs – en dat in deze oververhitte markt. Hierbij heeft zij goed in het vizier gehad wat mijn wensen waren en kordaat geschakeld om iets geschikts te vinden binnen haar netwerk. Xandra begeleidt je verder ook goed door het hele aankoopproces en eventuele problemen. Zonder haar kennis, deskundigheid en connecties was ik er nooit in geslaagd om een goede woning voor een even goede prijs te vinden. Een volgende keer zal ik daarom zeker weer een beroep doen op haar diensten.”

“Toen ik zo’n 8 maanden geleden op zoek ging naar een plekje voor mezelf, lag er al een grote druk op de woningmarkt en ik kwam hier in m’n eentje niet tussen. Al snel kwam ik bij aankoopmakelaar Esther van Heteren terecht en ik had me geen betere steun en toeverlaat bij mijn zoektocht kunnen wensen…Esther maakt je enthousiast wanneer je zelf misschien twijfelt en daarnaast houdt ze je met beide benen op de grond wanneer je door je eigen enthousiasme je objectiviteit misschien dreigt te verliezen. Zonder Esther was het me zeker niet gelukt om vandaag de koopakte van mijn woning te ondertekenen!”

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

Bron: Google, 2020

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

“Heel fijn contact gehad, heeft oog voor detail, voorziet in bouwkundige kennis. Sympathiek en betrokken bij de koop van ons eerste droomhuis, denkt goed mee en kan gevoelens van een eerste goed inschatten en alles rustig uitleggen!”

review Xandra Leiden

“Xandra heeft ons erg goed geholpen bij het kopen van een huis in deze markt. Reageert snel op vragen (ook buiten kantoortijden) en wacht niet af bij het maken van afspraken voor bezichtigingen. Ook heeft zij ons bij elk huis gewezen op de voor- en nadelen die wij soms zelf niet zagen.”

“Monique is a star! She got us a fabulous place that we love and helped negotiate difficult steps along the way, such as dealing with a sleeping VvE, lack of building insurance, etc. This is the second time we’ve worked with her and have always loved the collaboration. Can thoroughly recommend her!”

review Xandra Leiden

“Wij hebben een hele fijne ervaring met Xandra van Mevrouw de Aankoopmakelaar… Over elk huis had ze een gedetailleerde beschrijving over wat er vervangen moest worden, hoe de buurt is, hoeveel de huizen in de buurt hebben gekost etc. Ze heeft ons uitstekend geadviseerd over hoeveel het huis waard is om ons zo te beletten om veel te veel te gaan overbieden. Ze heeft ook de aankoopakte ook achteraf goed gecontroleerd en nog een foute gevonden die we zelf nooit zouden hebben gespot. Kortom, we raden Xandra met een warm hart aan!”

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

Bron: Google, 2020

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

“Esther is a very nice, warm and helpful buying agent. She helps us a lot in pushing the seller to fulfill our agreements, even at the last minutes before the transfer date. When visiting the property, she knows where to look, what to look, and she requested to check the floor conditions from crawling space (which we did not thought about in the first place). It turns out to be a very wise choice to make. Our experience with Esther is great, and we are very thankful to find a buying agent like that.”

“Esther heeft ons super goed geholpen op een snelle en prettige manier. Dankzij haar advies hebben we ons nieuwe huis ruim onder de vraagprijs kunnen kopen!”

“Mevrouw de aankoopmakelaar heeft me op een snelle en fijne manier naar een nieuwe woning begeleid. Ze zijn niet goedkoop maar de service die ze bieden is top. Ze tonen een groot enthousiasme. Deel van de hoge rekening heb ik overigens terugverdiend doordat het bod wat is geaccepteerd lager lag dan de vraagprijs. In de huidige markt is dit nier vanzelfsprekend en dat is een understatement.”

“Uitstekende begeleiding en kritisch advies! Zeer deskundig en bovendien erg sympathiek mens!”

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

Bron: Google, 2020

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

“Op zeer korte termijn kon ik met Esther en haar team in zee en dat was super geregeld! Naast haar professionaliteit staat humor ook hoog in het vaandel bij Esther en daarom klikte het meteen. Op de dag van overdracht kreeg ik zelfs nog een leuk cadeau, wat me zeer verraste. Nogmaals bedankt voor alles, dames!”

“Met Cloudia meerdere panden bekeken. Omdat wij niet op zoek waren naar een standaard huis maar een woonboerderij waren er meerdere zaken die gecheckt moesten worden zoals bijv. asbest, vergunningen etc. Cloudia had goed overzicht wat wanneer moest gebeuren en ondersteunde overal bij. Houdt zich aan haar afspraken en makkelijk bereikbaar voor vragen.”

“Bij de eerste kennismaking had ik de dag ervoor zelfstandig een bezichtiging gedaan bij een woning. Ik was enthousiast over de woning en Patricia is daarop meteen in actie gekomen door in contact te treden met de verkopend makelaar. We zijn samen nogmaals bij de woning gaan kijken. Ook hierna bleef Patricia actief en het is meteen gelukt om de eerste woning waar ik haar voor inschakelde aan te kopen. Patricia blijft in contact en neemt veel initiatief. Ze is informeel in de omgang, en dat vond ik een verademing ten opzichte van de meeste aankoopmakelaars die je spreekt bij bezichtigingen. Ik heb een hele prettige samenwerking gehad met Mevrouw de aankoopmakelaar en zou Patricia aan iedereen aanbevelen!”

“Meer dan prima ervaring met Cloudia. Staat altijd voor je klaar, ook buiten werktijden, dus totaal geen 8 tot 5 mentaliteit (zelf op zondag stond ze tot onze beschikking). Op app-berichten reageert ze snel, wat erg geruststellend is. Goed op de hoogte van inhoudelijke zaken en anders zoekt ze het snel en kordaat voor je uit. Goede en vertrouwende begeleiding. Sterk meedenkend in onze woonwensen zowel voor de woning als financieel. Cloudia is van het kaliber: die stap extra willen zetten, schouders eronder, concreet gericht, tevredenheid van de klant staat bovenaan. Mijn eindconclusie: ‘T kost wat, maar dan Heb je ook wat.. Dank voor je inspanningen.”

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

“As expats it was very hard to understand the market and we were completely desperate, so after tried a bit our-selves and after a lot of complain of how difficult it was to find a house here, we were recommended to go to this Agency and it was the best that could happened to us. I mean they really took care of everything, they gave us the perfect advise, and we end up in an amazing place in the perfect location for us. Most of people could say: “but you were lucky”, yes probably we were a bit but we also hired the most professional in town. I recommended to all of my friends!”

“Ik had geen ervaring met een aankoopmakelaar, maar het hele traject heb ik als zeer positief ervaren. De persoonlijke benadering, het meedenken, het meeleven, maar daarnaast ook de professionele kennis en ervaring waren voor mij een uitstekende aanvulling op mijn zoektocht. Ik kan gerust zeggen dat ik zonder Jeannet niet op de plek terecht zou zijn gekomen waar ik nu woon. Jeannet geeft vertrouwen, is open, eerlijk, denkt in mogelijkheden en met je mee. Iedereen die nu op zoek is naar een woning raad ik een aankoopmakelaar aan. Naast dat het je veel zorgen uit handen neemt, ervaar je ook de voordelen (snel schakelen tussen makelaars onderling) en de kennis die jij zelf niet kan verkrijgen.”

“Carla heeft mij heel erg goed geholpen met de aankoop van mijn huis. Ze is zorgvuldig, denkt met je mee en daarnaast heel prettig in de omgang. Ook heeft ze veel contacten zodat ik eerder het huis kreeg te zien voordat het op funda kwam te staan. Een echte aanrader!”

“Als je als buitenlander een woning in Spanje wilt kopen, kan ik alleen maar aanraden met Elles in zee te gaan. Zonder Elles was het kopen van een appartement in Barcelona echt een drama geworden of was het me waarschijnlijk niet eens gelukt. Elles kent de markt als geen andere en dankzij haar ervaring neemt ze veel stress weg en is het hele proces zeer soepel verlopen. “

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

Bron: Google, 2020

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

“Voor de tweede keer in ons leven heeft Esther ons droomhuis gevonden. Ze is authentiek, professioneel en denkt met je mee. Het contact verliep altijd soepel en snel.”

“Wij zijn ontzettend blij dat we voor Xandra gekozen hebben! Met haar kennis en ervaring heeft ze ons geholpen met het vinden van ons eerste huis. Zonder haar was ons dit in de huidige markt waarschijnlijk niet gelukt. Xandra begreep goed wat we zochten en we konden met al onze vragen altijd bij haar terecht. Communicatie verliep altijd vlot en prettig. We raden haar absoluut aan!”

“Ik kan iedereen die een koopwoning in Rotterdam zoekt Mevrouw de Aankoopmakelaar aanraden. Patricia en Ellis hebben me van begin tot eind bijgestaan in het zoeken en wat ging het snel! Binnen 3 maanden vond ik mijn droomhuis als starter. Het was zo fijn om Patricia aan mijn zijde te hebben en woningen te bezichtigen en Ellis die het allemaal zo snel plande voor me. Patricia geeft eerlijk haar advies en mening en dat hielp mij als leek en … Ik ga de bezichtigingen zelfs missen, want het was altijd leuk om met Patricia op stap te gaan. Dankjewel voor alles!”

“Het kopen van een huis met hulp van Jeannet was een positieve ervaring. Ze is prettig in de omgang, eerlijk, direct en doortastend als het moet. Ik had misschien iets meer hulp bij het vinden van aanbod verwacht maar zodra we het huis hadden gezien dat we graag wilden kopen kan ik wel zeggen dat het dankzij het doortastende optreden en de goede adviezen van Jeannet is dat het nu ook van ons is. En dat is natuurlijk het belangrijkste. Ik ben dus heel tevreden! “

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

“Mevrouw De Aankoopmakelaar was me aangeraden door meerdere personen. En inderdaad, een 10 met een griffel! Niets dan lof voor allemaal; Esther, Els, Ashley en natuurlijk Jeannet, die me ongelofelijk fijn heeft begeleid. Als starter met een blinde vlek voor cijfers en al net zo weinig verstand van huizen, was ze mijn ultieme gids. Met veel verstand van zaken, doelgericht handelen en, ook heel prettig, veel humor. Kortom, ik ben ontzettend blij! Ik overweeg om in m’n nieuwe huis gordijnen met het logo van Mevrouw De Aankoopmakelaar op te hangen…”

“Esther is en betrokken, accurate en kundige makelaar. Het was een feest om met haar samen te werken!”

“We begonnen onze zoektocht naar een huis in Den Haag met Esther, maar vanwege haar vakantie nam Jeannet het van haar over. Nog binnen de vakantie van Esther hadden wij ons droomhuis gevonden, dat voldeed aan de eisen van ons allebei. Jeannet was daarbij zeer doortastend bij het biedproces, waardoor wij ondanks dat we niet het hoogste bod hadden toch de kopers zijn geworden. Ook de afwikkeling en de reactiesnelheid zijn zeer fijn! Daarnaast was Jeannet zeer zakelijk bij bezichtigen e.d., waardoor wij alleen nog maar hoefden te kijken of wij het huis leuk vonden.”

“Super snel en adequaat geholpen; perfect!”

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

“Op de drempel van het nieuwe jaar heb ik samen met Jeannet mijn droomhuisje gevonden. Niet precies wat ik zocht (een goedkoop klushuis) ,maar wel precies wat ik nodig heb en niet had verwacht te kunnen betalen (een compleet, turn-key etage op de voor mij ideale locatie). Jeannet heeft er ook voor gezorgd dat ik niet meer voor het huis betaalde dan hij daadwerkelijk waard was; ik had waarschijnlijk nog hoger ingezet. Maar zij hield het hoofd koel en dat deed ze nog razendsnel ook, toen het juiste huis er was :)”

“Zeer tevreden! Jeannet was hartelijk, professioneel en altijd goed en snel te bereiken. Ondanks de hoge concurrentie is de aankoop al binnen een paar bezichtigingen gelukt! Het was fijn om bij elke bezichtiging een kundige mening te krijgen. Ook hulde aan de medewerkers op het kantoor, die alle bezichtigingen heel snel inplanden als ik een funda-woning op het oog had en ook snel reageerden op vragen. Zeker een aanrader!”

“Xandra heeft ons daadkrachtig, sensitief en doortastend aan ons droomhuis geholpen. Hiervoor heeft ze nauwkeurig naar onze wensen geluisterd en haar ruime netwerk binnen de makelaarswereld ter beschikking gesteld. Bijzonder klantvriendelijk vonden we dat ze altijd heel snel op onze vragen reageerde en de tijd naam om uitleg te geven. We zijn ervan overtuigd dat we zonder Xandra ons huidige huis niet hadden kunnen bemachtigen.”

“Na een lange oriënterende fase hebben we eindelijk een huis gevonden dat perfect voldoet aan onze eisen. Esther heeft ons gedurende het hele proces altijd snel, geduldig en professioneel met raad en daad terzijde gestaan. Wij raden Mevrouw de Aankoopmakelaar absoluut aan!”

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

“Wij hebben Xandra ervaren als een zeer deskundige en professionele adviseur die prettig zakelijk is. Alert, heel goed bereikbaar, snel reagerend en goed inspelend op onze wensen. Zonder haar hadden wij ons nieuwe huis in Leiden niet kunnen kopen.”

“Slagvaardig, kundig, betrouwbaar, vakvrouw.”

“Deskundige en doortastende makelaar, heeft goede kennis van de lokale markt, is makkelijk en snel bereikbaar bij vragen. Betrouwbaar in haar afspraken, kan ingewikkelde zaken goed uitleggen aan de leek. We zijn super blij met de aankoop van ons huis”

“We waren al een tijdje zelf op zoek maar vonden het lastig om onze wensen te vertalen naar een geschikt en betaalbaar huis. Carla liet ons huizen zien die wij over het hoofd hadden gezien. Voor elke bezichtiging deed ze onderzoek naar het huis en de omgeving. Tijdens de bezichtiging keek ze met een kritische blik naar de plussen en minnen. Na de bezichtiging kregen we een rapport met plus- en minpunten en een advies over de prijs. Dit heeft ons geholpen om het huis te vinden waarnaar we op zoek waren. Zonder Carla had dit langer geduurd en door een slimme bieding hebben we het huis gekregen. Het was een fijne samenwerking!”

Bron: Wie is de beste makelaar, 2019

Bron: Wie is de beste makelaar, 2019

Bron: Wie is de beste makelaar, 2020

Bron: Google, 2020

“Bij de eerste kennismaking stapte ik meteen in een warm bad, vol enthousiasme en vertrouwen. Samen hebben we mijn droomhuis gevonden. Patricia is een kundige, enthousiaste en creatieve makelaar die goed aanvoelt waar je naar op zoek bent.”

“Elles heeft ons bijgestaan in het hele proces van het zoeken en de aankoop van een geschikt appartement In Barcelona. Elles kent Barcelona op haar duimpje. Het hele aankoopproces is zo anders dan in Nederland en zonder Elles had ik het niet aangedurfd. Elles reageert snel op vragen, denkt mee en werkt heel oplossingsgericht ook als dingen net even anders lopen dan verwacht. Ook nu, na de levering, kunnen we voor vragen bij haar terecht. Elles houdt het hoofd koel en blijft net zo lang meedenken tot alle hobbels zijn opgelost. Kortom, Elles is een aanrader als je in Barcelona en omstreken een mooie woning zoekt als investering of voor eigen gebruik!”

“Fantastisch. We waren meteen onder de indruk van de geboden kennis en ondersteuning. Patricia kwam naar al onze bezichtigingen, stelde belangrijke vragen aan de verkopende makelaar, en uiteindelijk hielp ons met succes ons eerste huis te kopen. Patricia heeft al het harde werk voor ons gedaan en was altijd beschikbaar om onze vragen te beantwoorden, je ontvangt een map met alle belangrijke informatie van jouw huis – die zit vol met alles wat je moet weten. Als we besluiten om in de toekomst te verhuizen, zullen we zeker opnieuw Patricia en Mevrouw de Aankoop Makelaar bellen!”

“We waren al enige tijd op zoek naar een woning maar grepen er steeds naast. Vanaf het moment dat we Patricia (Mevr. De Aankoopmakelaar) inschakelde was het zo gebeurd. Super enthousiast, snel, duidelijk, betrokken en ontzettend lief..”

Bron: Wie is de beste makelaar, 2019

Bron: Wie is de beste makelaar, 2019

Bron: Wie is de beste makelaar, 2019

Bron: Wie is de beste makelaar, 2019

“Ik heb met name contact gehad op het kantoor met Ashley, een kanjer, goed luisterend oor, empathisch en snel en adequaat handelen. Afspraken die gemaakt werden, kwamen ze goed na. Over Patricia die ons begeleid heeft bij de aankoop niets dan lof, zo snel in het handelen. Over Jeannet, die het proces daarna over genomen heeft: een topper, op al onze vragen snel antwoord, kwam direct in actie indien nodig. We wisten direct waar we aan toe waren. Ik kan niet anders dan deze organisatie en mensen van harte aan te bevelen. In de huidige situatie, waarbij je als starters geen idee hebt wat te doen, is de ondersteuning van deze aankoopmakelaar een absolute aanraden!!”

“Dankzij Xandra hebben we ons droomhuis weten te bemachtigen. Daar zijn we erg blij mee! Zonder haar hadden we nu nog steeds achter het net gevist, in deze oververhitte woningmarkt. Dankjewel Xandra!”

“It was great working with Esther. I am very happy I decided to work with her to buy a house in the Hague. She gave very objective feedback and advice. It only took about two weeks for us to find and sign for a house together! She is professional, full of energy, and incredibly dynamic. On top of that, she provided clear reports of the house, and coordinated all activities (house visits, construction checks/’keuring’, notary, etc) for me very smoothly. (I didn’t have to do a thing ;)). I would highly recommend working with her. Thank you Esther!”

“Zeer doortastende aankoopmakelaar, snel en prettig contact. Heeft absoluut meerwaarde in het aankopen van een huis, neemt het contact met verkopende partij volledig over. Wel zelf ook deadlines in de gaten houden.”

Bron: Wie is de beste makelaar, 2019

Bron: Google, 2019

Bron: Wie is de beste makelaar, 2019

Bron: Wie is de beste makelaar, 2019

“Enorm prettig met Esther samengewerkt, ze is enorm gedreven en gemotiveerd voor ons aan de slag gegaan én met succes. Binnen 6 weken was alles rond, leuk huisje gevonden, hypotheek snel rond (dankzij Blauw en Florijn) en overdracht snel en goed geregeld! Zeer tevreden en zeer aan te raden voor eenieder die een betrouwbare aankoopmakelaar met kennis van zaken in Den Haag en Scheveningen zoekt!”

“Geweldig! Vanuit USA hebben wij Esther gevraagd een huis voor ons te zoeken. Dat is gelukt in korte tijd. Het was een fijne samenwerking!”

“De keus om een aankoopmakelaar te nemen is zeker heel goed geweest, mede door de adequate en professionele aanpak van Carla. Vanaf het eerste moment was het contact heel prettig en hadden we via de app al snel de eerste woningen die in onze zoekopdracht pasten….. De woningmarkt in Zwolle is nogal overspannen een goede aankoopmakelaar maakt dan echt het verschil, zonder, in ons geval Carla, was het niet gelukt!!!”

“Jeannet came highly recommended by friends, and also impressed me from our first meeting with her competence and knowledge. As a first-time buyer and an expat it can be daunting to be on the market, but Jeannet made the process very smooth and even pleasant. She is a professional with excellent experience and this shows in all her interactions and advice. She helped me secure a property relatively soon after I started looking and I could not be happier with how the whole process went. I recommend her very highly to anyone in need of a real estate agent.”

Bron: Wie is de beste makelaar, 2019

Bron: Wie is de beste makelaar, 2019

2019

Bron: Wie is de beste makelaar, 2019

“Deskundig, betrouwbaar, correct en nog een erg prettig mens ook. 2e bezichtiging was meteen raak. Goed onderbouwd. Advies dat ervoor heeft gezorgd dat we het huis van onze keuze hebben kunnen bemachtigen.”

“Esther was very helpful when finding a house and throughout the whole process. We were able to find a great house very fast, and we were able to avoid possible complications with the whole process.”

“Heel erg tevreden over Monique. Zij is een betrouwbare, deskundige en no-nonsense makelaar met die het plezier maakt om samen te werken. Monique heeft goede kennis van de markt en luistert altijd naar wat de klant wil. De communicatie verliep zeer efficiënt, vriendelijk en professioneel gedurende het hele proces. Ze doet net het stapje extra dat je verwacht van een makelaar. Super!”

“Buying a house in Rotterdam is nowadays a complete warfare. Normal houses are overpriced, some ruins are sold as ‘authentic’ and when you find your castle it is gone in seconds. So what to do, easy. Contact ‘Mevrouw de Aankoopmakelaar’, ask for Patricia and your good to go. Still, it’s not easy to find your new house for the right price, but having Patricia beside you makes it more relaxed……”

Bron: Google, 2019

Bron: Wie is de beste makelaar, 2019

Bron: Google, 2019

Bron: Google, 2019

“Wonderful service! Monique is extremely knowledgeable about the housing market in Amsterdam, and provided me with very honest and helpful advice throughout my housing search. Ultimately, I found my perfect apartment and can confidently say that without Monique, I would not have had the same great outcome. From the initial search to the bidding process to the handover of keys, Monique guided me through the entire process with ease.
Dank je wel, Monique!”

“Jeannet has a lot of knowledge and contacts which helps you with the purchase. Also enthusiasm, energy and patience. I felt I am in good hands :)”

“Monique heeft ons op zeer prettige en deskundige wijze geholpen bij het vinden van de juiste woning voor ons in Amsterdam. Daarbij kan zij goed de markt overzien en laat ze je door de juiste vragen te stellen, ontdekken wat je behoeftes zijn met betrekking tot een woning. Daarnaast was ze altijd bereikbaar voor vraag en advies. De aankoop van de woning ging zeer vlot en prettig. Kortom, ik kan iedereen Mevrouw de Aankoopmakelaar aanraden die een huis in Amsterdam zoekt!”

“Esther heeft me ontzettend goed geholpen! Er komt toch echt meer kijken bij een huis kopen dan ik me had gerealiseerd, en zonder Esther’s hulp was het me niet gelukt om mijn huidige appartement te kopen. Esther heeft me vanaf het begin geweldig bijgestaan, en ze is super behulpzaam, responsive, professioneel en creatief. Je bent bij Mevrouw de Aankoopmakelaar in goede handen en ik beveel haar dan ook van harte aan!”

Bron: Google, 2019

Bron: Google, 2019

Bron: Google, 2019

Bron: Google, 2019

“Warme persoonlijkheid, energiek, geduldig, betrokken, persoonlijk en is er 100% voor de koper! Behoedt de klant ook voor een onverantwoorde aankoop. Erg fijn is, dat Jeannet het gevoel van de klant heel belangrijk vindt. Door naar de volgende woning als het niet goed voelt ook al voldoet een woning verder aan alle criteria. Ook combineert zij zelf gevoel met de zakelijke/ rationele aspecten. Heeft goede contacten met diverse makelaars in de regio en weet vaak nuttige informatie los te krijgen in het biedingsproces. Bedankt Jeannet! 🙂

“Wij zijn bijgestaan met de aankoop van een huis in Spanje door Mevrouw de Aankoop Makelaar. Wij zijn hier zeer tevreden over. Zonder Elles was het niet gelukt.”

“Monique heeft ons geweldig geadviseerd en geholpen. Ze voelde goed aan waar we hulp bij konden gebruiken en zorgde voor een prettige en soepele samenwerking. We kunnen haar van harte aanbevelen.”

“Zeer kundig en pro-actief, zonder Patricia hadden wij ons huis nooit aan kunnen kopen!”

Bron: Wie is de beste Makelaar, 2019

Bron: Wie is de beste Makelaar, 2019

Bron: Google, 2019

Bron: Google, 2019

“Xandra heeft mij succesvol begeleid bij het zoeken van een nieuwe woning in Leiden. Ze was vanaf het begin erg betrokken bij mijn zoekproces en reageerde snel op berichten en kon gemakkelijk afspraken maken. Tijdens het proces hechtte ze veel belang aan mijn persoonlijke wensen en voorkeuren. In combinatie met haar goed kennis konden we snel een beeld vormen van de mogelijkheden. Het zoekproces verliep erg vlot en efficiënt…. Ik heb een hele fijne samenwerking gehad met Xandra. Ik ben erg blij dat zij op mijn pad gekomen is en ik raad Xandra iedereen aan.”

“I bought an apartment in Rotterdam with the help of Mevrouw de Aankoopmakelaar. Patricia and the entire team paid great attention to our needs, were always very responsive and available to schedule and go with us to the visits. With their wise advices we got the apartment that we wanted in no time. Couldn’t have had a better experience. Totally recommend!”

“Elles heeft mij van begin tot eind begeleid in het verwezenlijken van mijn Spaanse droomhuis nabij Barcelona. Nadat ik de casa had gevonden, heeft zij alle vragen beantwoord en heeft ze veel zaken uit handen genomen. Dat voelde goed en heeft uiteindelijk geleid tot de aankoop. Dank Elles voor het gehele koopproces en het ontzorgen. Zonder jou was het me niet gelukt. Gracias!”

“Goede ervaring! Esther heeft enorm veel kennis en met de bezichtiging heeft zij ons op heel veel dingen gewezen die wij zelf niet zouden hebben gezien. Daarnaast hebben wij heel veel geld kunnen besparen, omdat zij goed voor ons onderhandeld heeft.”

Bron: Wie is de beste Makelaar, 2019

Bron: Google, 2019

Bron: Google, 2019

Bron: Wie is de beste Makelaar, 2019

“Cloudia is vriendelijk, geeft veel informatie, reageert/handelt snel, zoekt erg veel uit. Het eerste contact was al heel prettig. En wat wij erg belangrijk vinden bij een adviseur is dat hij of zij echt luistert naar je wensen. En dat heeft ze gedaan. Super!! We hebben het huis dat we op het oog hadden helaas niet kunnen aankopen, maar dat lag niet aan Cloudia. Zij heeft goed en gedegen werk geleverd.”

“Dankzij het goede vooronderzoek en haar snelle handelen tijdens de onderhandelingsfase hebben wij ons nieuwe huis kunnen aankopen. Zonder Patricia hadden we zonder twijfel achter het net gevist door de plotseling inbreuk van een nieuwe partij. Gelukkig is ze vol overtuigingskracht het gesprek aan gegaan en werden wij alsnog de partij waarmee de verkopers in zee gingen!”

“Geweldige service van Monique en zeer prettige samenwerking. Binnen relatief korte tijd heeft Monique een prachtig appartement gevonden en
alle aspecten van de koop begeleid. Haar advies was altijd helder en no-nonsense. Monique somde objectief de voors en tegens op van de appartementen die wij bekeken en liet mij mijn eigen mening vormen, en heeft nooit geprobeerd om een aankoop zo snel mogelijk door te drukken …… Dankjewel, Monique!”

Dankzij het goede vooronderzoek en haar snelle handelen tijdens de onderhandelingsfase hebben wij ons nieuwe huis kunnen aankopen. Zonder Patricia hadden we zonder twijfel achter het net gevist door de plotseling inbreuk van een nieuwe partij. Gelukkig is ze vol overtuigingskracht het gesprek aan gegaan en werden wij alsnog de partij waarmee de verkopers in zee gingen!”

Bron: Wie is de beste Makelaar, 2019

Bron: Wie is de beste Makelaar, 2019

Bron: Google, 2019

Bron: Wie is de beste Makelaar, 2019

“Heel erg tevreden over Monique. Zij is een betrouwbare, deskundige en no-nonsense makelaar met die het plezier maakt om samen te werken. Monique heeft goede kennis van de markt en luistert altijd naar wat de klant wil. De communicatie verliep zeer efficiënt, vriendelijk en professioneel gedurende het hele proces. Ze doet net het stapje extra dat je verwacht van een makelaar. Super! “

“Elles heeft mij bijgestaan in het hele koopproces van mijn huis vlakbij Barcelona. Ik was blij dat zij altijd voor me klaar stond. Het kopen van een huis in Spanje werkt iets anders dan in Nederland. Haar expertise was echt noodzakelijk in dit ingewikkelde koopproces! Ze heeft ook nog eens 13% van de vraagprijs af kunnen dingen!

“De beste aankoopmakelaar van Den Haag! Ze zijn deskundig, gepassioneerd en betrokken. De persoonlijke aandacht vond ik heel fijn, en onderscheidend van (de meeste) andere makelaarskantoren. De leuke sfeer op kantoor maakt het helemaal af. Toppers!”

“Brigitte heeft me geweldig geholpen om mijn droomwoning te vinden en de aankoop in goede banen te leiden. Doordat ze alles tot in de puntjes heeft uitgezocht is het proces soepel verlopen. Toen er na aankoop nog een hobbel genomen moest worden heeft ze dat vakkundig voor me opgelost. In de lastige Amsterdamse woningmarkt kan ik van harte aanbevelen om Brigitte in te schakelen!

Bron: Wie is de beste Makelaar, 2019

Bron: Wie is de beste Makelaar, 2019

Bron: Google, 2019

Bron: Wie is de beste Makelaar, 2019

“Monique had ik gekozen op aanraden van een collega. Een super keuze zo bleek: intake gesprek verliep zeer goed en duidelijk een makelaar : not over promise but over deliver…. ze bleef kalm in deze hectische markt (ook bij het bieden) en stelde de juiste vragen. Heeft oog voor vele praktische details waar je als (weinig tijd hebbende) koper geen aandacht aan besteedt. Ook de service na verkoop (hulp bij allerhande vragen) is super. Een echte aanrader voor wie in A’dam een pand zoekt.”

“Cloudia was super quick to respond and very flexible to meet our demands. She took good care of the whole process and negotiated a really good price for the property we bought. She could recommend reliable and quick specialists at a fair price. I wholeheartedly recommend this professional.”

“Xandra Walburg is precies wat een hele goeie makelaar moet zijn: to the point, snel, perfect bereikbaar en prettig in de omgang. Ze gebruikt haar kennis van de markt en de spelers om met je mee te denken. Aanrader.”

“Jeannet was incredibly patient with us. We warned her we were picky clients but she always greeted us with a smile throughout our lengthy search. She was contactable out of office hours which was a huge help in our busy working lives. We eventually got a home under asking price in what was a very challenging market.”

Bron: Google, 2019

Bron: Wie is de beste Makelaar, 2019

Bron: Wie is de beste Makelaar, 2019

Bron: Wie is de beste Makelaar, 2019

“Brigitte heeft mij prima geholpen. Ondanks de moeilijke woning markt in Amsterdam heb ik binnen een paar maanden een woning gevonden. Dankzij haar advies hebben we de woning zelfs onder de vraagprijs kunnen krijgen, dit had ik van te voren niet verwacht en heeft dus ook nog eens geld bespaard!”

We zijn zeer blij met de goede en professionele begeleiding van Mevrouw de aankoopmakelaar in de zoektocht naar ons eerste koophuis. Esther is zeer betrokken en gaat vol voor de klant. Ze heeft heel veel kennis van zaken en een scherp oog voor detail. Haar advies en optreden heeft ons snel aan ons droomhuis geholpen. We zouden Mevrouw de aankoopmakelaar van harte aanbevelen!”

“Top makelaars! Esther van Heteren heeft ons geweldig geholpen bij de aankoop van ons huis in Den Haag. Proactieve en daadkrachtige dames, goed bereikbaar en met verstand van zaken.”

Een zeer persoonlijke benadering en een goede visie van wat mijn wensen waren leidde tot een heel fijn huis waar ik nu kan gaan wonen:) Ik kan iedereen een samenwerking aanraden.”

Bron: Wie is de beste Makelaar, 2019

Bron: Wie is de beste Makelaar, 2019

Bron: Google, 2019

Bron: Wie is de beste Makelaar, 2018

“Bedankt voor de goede Service Monique. We hebben heel prettig op afstand kunnen samenwerken. Aangezien ik vaak in het buitenland zat, zorgde Monique ervoor dat alle zaken goed verliepen. De communicatie was heel transparant zoals ik had gehoopt. Nogmaals bedankt en tot snel!”

Esther is zeer enthousiast en kundig. Ze heeft ons goed geholpen, pro-actief informatie verzameld en gedeeld, goed haar mening gegeven, en past haar benadering aan aan de wensen van de klant. Hele prettige samenwerking. Zeker aan te bevelen.”

“Wij hebben niets dan lof over de service die Xandra ons geleverd heeft. Haar professionaliteit, goede communicatie, kennis van het vak, gedrevenheid en geduld hebben ons keer op keer verbaasd. Daarnaast is Xandra op persoonlijk vlak een heel aangenaam persoon die zich goed kon inleven in onze (steeds veranderende) situatie. Dankzij Xandra haar onvermoeibare inzet en gedegen adviezen hebben we nu een huis gevonden waar we nog vele jaren met plezier in gaan wonen.”

Ze heeft me geweldig geholpen bij het vinden van en onderhandelen
over een prachtig appartement in een leuke buurt. Ze heeft goede contacten en kan daardoor huizen soms al voor ze op Funda e.d. komen bezichtigen. Dat ik door afstand zelf niet altijd bij bezichtigingen kon zijn, was voor Jeannet geen probleem; ze stuurde filmpjes en foto’s van de appartementen die ze namens mij bezocht met duidelijke uitleg over huis en buurt erbij. De stress van onderhandelingen, het regel- en papierwerk werd grotendeels uit handen genomen.”

Bron: Wie is de beste Makelaar, 2019

Bron: Wie is de beste Makelaar, 2019

Bron: Wie is de beste Makelaar, 2019

Bron: Wie is de beste Makelaar, 2019

“Heel prettig en vertrouwelijk. “

Monique heeft ons fantastisch geholpen bij de aankoop van een woning in Amsterdam die wij zelf hadden gevonden. Zij heeft ons goed geadviseerd bij het bieden (en ons daarmee flink wat geld bespaard!). ……
Daarbij weet zij het persoonlijke en zakelijke op een sympathieke manier te combineren. Het was een bijzonder prettige en geruststellende ervaring om met haar samen te werken!”

“Xandra biedt snelle en zorgvuldige hulp bij het zoeken van het door jou gewenste huis.”

Had a perfect experience with Jeannete. She learns to know what your needs are and according she will find the perfect place for you. She is available 24/7 if you have any questions or concerns. Would totally recommend her!”

Bron: Wie is de beste Makelaar, 2019

Bron: Wie is de beste Makelaar, 2019

Bron: Wie is de beste Makelaar, 2019

Bron: Wie is de beste Makelaar, 2019

“Monique is een senior professional! Ze handelt proactief, is kritisch richting de markt, en naar de klant, om uiteindelijk tot de beste deal te komen. Ook begeleidt ze het aankoopproces secuur, regelt ze alle zaken, zorgt voor zuivere communicatie tussen de partijen ….. terwijl ik op reis was heeft ze alle zaken afgehandeld: bouwtechnische inspectie, contact met gemeente, notaris en koopakte regelen, en taxatie. Op deze wijze was het voor mij mogelijk om dit speciale huis te kunnen aan te kopen zonder zorgen.”

“Enorm professionele persoon, zeer klantvriendelijk, pro actief en meedenkend.”

“In de huidige overspannen woningmarkt hadden we snel een aankoopmakelaar nodig en Xandra kwam op ons pad. Met enthousiasme heeft zij deze taak op zich genomen en ons droomhuis weten te bemachtigen. De termijnen en onze verplichtingen werden door haar adequaat en zorgvuldig bewaakt. Geen vraag is haar te veel. We zijn dan ook zeer tevreden over haar.”

Heel professioneel en veel inzicht voor wat de klant wilt. Super in omgang en erg flexibel.”

Bron: Google, 2018

Bron: Wie is de beste Makelaar, 2019

Bron: Wie is de beste Makelaar, 2018

Bron: Wie is de beste Makelaar, 2018

“Uitstekende ervaring. Samen met mijn vriendin zocht ik een woning in Amsterdam in een redelijk ‘complexe’ markt voor kopers. Zeker op de plek en met de oppervlakte die wij zochten. Brigitte heeft ons professioneel en deskundig geadviseerd. Het contact was prettig en voortvarend…Ik zou Brigitte en Mevrouw de Aankoopmakelaar van harte aanbevelen!”

Monique heeft zeer goed ingeschat waar ik naar op zoek was, een hele mooie kans gezien om iets aan te kopen, en het aankoopproces daadkrachtig en nauwkeurig begeleidt. Daarbij ook prettig in de omgang. Letterlijk de beste investering ooit! “

“Zeer deskundig en klantgericht. Legt zaken duidelijk uit en geeft uitstekende tips. Een echte aanrader.”

Wauw! Brigitte is accuraat, scherp, en doet wat ze belooft. Daarnaast heeft ze zichzelf al direct terug verdient, in de onderhandelingen. Ook diverse extra zaken als juridische splitsing, energie labels etc. met haar kennis van zaken en professionele houding weet ze veel voor elkaar te krijgen en de relatie met de verkopende partij goed te houden! Zou zeker weer van haar diensten gebruiken mochten we weer een huis aankopen.”

Bron: Wie is de beste Makelaar, 2018

Bron: Wie is de beste Makelaar, 2018

Bron: Wie is de beste Makelaar, 2018

Bron: Wie is de beste Makelaar, 2018

“Je kunt alles aan Cloudia vragen. Ze legt zaken duidelijk uit, met sprekende voorbeelden en op jouw situatie gericht.”

Monique heeft zeer goed ingeschat waar ik naar op zoek was, een hele mooie kans gezien om iets aan te kopen, en het aankoopproces daadkrachtig en nauwkeurig begeleidt. Daarbij ook prettig in de omgang. Letterlijk de beste investering ooit! “

“… Xandra combined professionalism with friendliness and approachability at all times. Working with her relieved much of the anxiety that comes with moving, especially from a different country. She is very knowledgeable about Leiden, understands the market and was ready to offer advice but was never pushy about doing so. Without her, I don’t think we would have understood where in Leiden to look … I wholeheartedly recommend her.”

Brigitte heeft mij ontzettend goed geholpen met het kopen van mijn appartement in Amsterdam. Ze is zeer professioneel, stipt en zorgvuldig.”

Bron: Wie is de beste Makelaar, 2018

Bron: Wie is de beste Makelaar, 2018

Bron: Wie is de beste Makelaar, 2018

Bron: Wie is de beste Makelaar, 2018