contact Mevrouw de Aankoopmakelaar

Waar kan Mevrouw de Aankoopmakelaar Amsterdam u mee van dienst zijn?

Esther van Heteren<br />
Aankoopmakelaar

Esther van Heteren
Aankoopmakelaar

Neem contact op!

  Naam*

  Telefoon*

  Email*

  Bericht

  Mevrouw de Aankoopmakelaar Amsterdam: uw aankoopmakelaar voor als u een woning zoekt óf al gevonden heeft

   

  Heeft u de stap gezet om op zoek te gaan naar een koopwoning in onze hoofdstad, of heeft u uw droomwoning in Amsterdam zelfs al op het oog? In beide gevallen bent u bij Mevrouw de Aankoopmakelaar Amsterdam aan het juiste adres! Letterlijk en figuurlijk. Als aankoopmakelaar staat het belang van u als koper op nummer één. Lees hier hoe wij u helpen bij uw zoekopdracht, maar ook kunnen begeleiden bij een gerichte aankoopopdracht als u al wel een woning gevonden heeft.

   

  Op zoek naar een woning? Zo helpt Mevrouw de Aankoopmakelaar Amsterdam!

   

  Eerst even kennismaken. Wie bent u als woningzoekende? Dat hebben we nodig om uw woningwensen in kaart te brengen en te begrijpen. Vervolgens kunnen we een realistisch zoekprofiel in kaart brengen: waar zou u zich volledig thuis (kunnen) voelen?

   

  Uw eventuele match ontvangt u ‘s ochtends al (zodat we snel kunnen reageren)

   

  Wanneer we dat scherp hebben, struinen wij dagelijks het actuele woningaanbod voor u af. Staat daar iets tussen wat matcht met uw zoekprofiel? Dan sturen we u die kansmakers ’s morgens toe, zodat u zo snel mogelijk zou kunnen reageren op uw mogelijke nieuwe woning.

   

  Mevrouw de Aankoopmakelaar Amsterdam gaat verder: heeft u hier al aan gedacht?

   

  Maar we gaan verder. Uw aankoopmakelaar in Amsterdam denkt met u mee. Als woningzoekende kent u vanzelfsprekend niet alle mogelijkheden. Als aankoopmakelaar kennen wij die wel! Wellicht zijn er mooie woningen of leuke straten waar u nog niet aan heeft gedacht, maar die perfect matchen met uw zoekprofiel.

   

  Help mij bij het zoeken naar een woning in Amsterdam

   

  Heeft u uw woning in Amsterdam al gevonden? Dan begeleiden wij u vanaf daar verder

   

  Wanneer u op zoek bent naar een woning in Amsterdam, helpen wij u van A tot Z. Maar heeft u uw droomwoning al wel gevonden? Dan helpt Mevrouw de Aankoopmakelaar Amsterdam u gewoon van B tot Z. Geen probleem! We zijn benieuwd naar uw toekomstige nieuwe thuis.

   

  Samen bezichtigingen: liefde (ook voor een woning) kan blind maken

   

  Heeft u de woning al eens bekeken? Ook dan plannen en begeleiden we alsnog samen een bezichtiging. Mevrouw de Aankoopmakelaar Amsterdam onderzoekt en beoordeelt dan alle belangrijke aspecten van het huis. Liefde kan soms blind maken, ook voor een woning. Om die reden is het belangrijk dat wij met een kritische blik met u meekijken.

  Een persoonlijk aankoopadvies

   

  Bent u – na de kritische noot van Mevrouw de Aankoopmakelaar Amsterdam – nog steeds enthousiast over de woning? Super! Dan kunnen we aan de slag met een persoonlijk aankoopadvies. Alle belangrijke punten met betrekking tot de aankoop van de woning leest u hierin terug. Denk hierbij onder andere aan:

   

  • Bouwkundige staat
  • Taxatiewaarde
  • Vereniging van Eigenaren
  • Klopt de juridische situatie?
  • Aankoopstrategie

  Begeleid mij bij het kopen van een woning in Amsterdam

   

  Als aankoopmakelaar in Amsterdam handelen we in uw belang

   

  Maar waarom dan specifiek een aankoopmakelaar? Bij het kopen van een huis komt u tegenover de verkopende makelaar te staan: een makelaar die handelt in het belang van de verkoper. Het is dan aan te nemen dat uw belang op de tweede plaats komt. Mevrouw de Aankoopmakelaar Amsterdam houdt zich – zoals onze naam al doet vermoeden – alleen bezig met de aankoop van woningen. Op die manier staat juist úw belang voor ons op de eerste plaats en gaat u op gelijkwaardige voet het proces met de verkopende partij aan.

   

  Waarom u juist nu een huis zou moeten kopen

   

  De aankoop van een woning: dat is niet bepaald een keuze die u dagelijks maakt. Het scala aan vragen dat u waarschijnlijk bij deze beslissing heeft, zullen wij allemaal beantwoorden. Daarnaast krijgen wij bij Mevrouw de Aankoopmakelaar Amsterdam regelmatig de vraag of het überhaupt een goed moment is om nu een huis te kopen. Ons antwoord: ja, zeker! Een aantal redenen om niet te wachten:

   

  • De hypotheekrente staat nog steeds laag.
  • Hypotheekrente aftrek is nog altijd een mogelijkheid
  • Per 1 juli 2022 zijn de huurprijzen weer (substantieel) gestegen
  • De prijzen in de Amsterdamse huizenmarkt stijgen snel: hoe langer u wacht, hoe beperkter de mogelijkheden
  • Én u heeft zojuist een succesvolle aankoopmakelaar in Amsterdam gevonden!

   

  Neem dus snel contact met ons op als u op zoek bent naar een woning in Amsterdam of al gericht aan de slag wil met een gevonden woning. Laten we kennismaken en bespreken wat Mevrouw de Aankoopmakelaar Amsterdam voor u kan betekenen.

   

  “Een betrouwbare, deskundige en no-nonsense makelaar
  die het een plezier maakt om samen te werken”

   

  SUCCESVOL AANGEKOCHT