• nl
Aankoopmakelaar Amsterdam | Mevrouw De Aankoopmakelaar Amsterdam
2767
page-template-default,page,page-id-2767,page-parent,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_from_right,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
contact Mevrouw de Aankoopmakelaar

Waar kan Mevrouw de Aankoopmakelaar Amsterdam u mee van dienst zijn?

Brigitte Kok – Dam

Brigitte Kok – Dam

Neem contact op!

Naam*

Telefoon*

Email*

Bericht

Introductie

 

Als aankoopmakelaar behartigen wij de belangen van huiskopers bij de aankoop van een nieuwe woning in Amsterdam en omstreken. Aangezien u niet ieder jaar een huis koopt, kan het goed zijn dat u niet precies weet waar je allemaal op moet letten. Online valt er veel te vinden over dit onderwerp, maar zie je niets over het hoofd? Hoe is de buurt, wat zijn de laatste ontwikkelingen? Is het een courant huis? Wat is de taxatiewaarde voor de woning? En …. met welk bod maken we een goede kans?  Zo zijn er wellicht nog tal van vragen!

 

Specialisatie Aankoopbegeleiding

 

Bij het kopen van een huis komt u tegenover de verkopende makelaar te staan, die handelt in het belang van de verkoper. Mevrouw de Aankoopmakelaar Amsterdam houdt zich alleen bezig met de begeleiding van aankoop van woningen. Er kan dus geen sprake zijn van tegenstrijdige belangen. Met een aankoopmakelaar aan uw zijde, tevens een gecertificeerde professional*, kunt u op gelijkwaardige voet het aankoopproces aangaan. Wij handelen als uw persoonlijke makelaar volledig in uw belang. Wij begeleiden u toegesneden op uw persoonlijke situatie, waarbij u profiteert van onze uitgebreide en jarenlange marktkennis en doortastendheid.

 

Wat kunt u van ons verwachten?

 

Wij begeleiden u vanaf het kennismakingsgesprek, de zoekopdracht tot aan de sleuteloverdracht bij de notaris. Maar ook als u zelf al een geschikt huis heeft gevonden, kunnen wij u helpen bij de vervolgstappen. Daarom bieden wij twee soorten opdrachten:

 

De Zoekopdracht

 

Wij beginnen met een kennismakingsgesprek waarin we de eisen en wensen van de nieuwe woning bespreken. In de huidige markt is het in kaart brengen van een realistisch zoekprofiel de belangrijkste stap. Zoals u misschien inmiddels al weet, zijn de vraagprijzen die u op Funda ziet, geen verkoopprijzen.

Die liggen soms ver bij elkaar vandaan. Vervolgens gaan wij dagelijks door het actuele woningaanbod. In de ochtend sturen wij u de woningen door die voldoen aan het zoekprofiel, zodat u snel kunt reageren. Wij kijken ook een stapje verder en laten u woningen en straten zien, waar u misschien nog niet aan gedacht had.

 

Gerichte AankoopopdrachtHeeft u al een woning op het oog, dan begint onze dienstverlening bij de volgende stap: het plannen en begeleiden van een bezichtiging. We onderzoeken en beoordelen alle belangrijke aspecten van het huis. Als u na onze kritische noot, nog steeds enthousiast bent, werken wij een aankoopadvies uit. Hierin leest u alle belangrijke punten met betrekking tot de aankoop van de woning (de bouwkundige staat, de taxatiewaarde, hoe staat de Vereniging van Eigenaren ervoor, komt de feitelijke situatie overeen met de juridische situatie, de aankoopstrategie, etc.).

 

Op dit moment een huis kopen?

 

De laatste tijd krijgen wij geregeld de vraag of het juist nu een goed moment is om een huis te kopen. Hieronder treft u een aantal redenen aan om niet te wachten:

 

De hypotheekrente staat nu nog historisch laag;
Er is nog steeds de mogelijkheid van hypotheekrente aftrek;
En per 1 juli 2018 zijn de huren weer gestegen (en voor velen zelfs substantieel);
De prijzen in de Amsterdamse huizenmarkt stijgen snel. Hoe langer je wacht,  hoe beperkter de mogelijkheden;


Kortom neem snel contact met ons op, zodat we kunnen bespreken wat wij voor u kunnen doen!


*Monique staat bij Vastgoedcert geregistreerd onder nr. V335053247 en Brigitte onder nr. V813682590

SUCCESVOL AANGEKOCHT

Beoordeling:
4.9/4.9 sterren gebaseerd op
13 Google+ reviews.