kopen in amsterdamcontact Mevrouw de Aankoopmakelaar

Mevrouw de Aankoopmakelaar Amsterdam, Rochella Barmentloo

Na het verkopen van mijn horecazaak ben ik begonnen als KRMT makelaar. Na enkele jaren gewerkt te hebben als makelaar bij een bekend makelaarskantoor in Amsterdam heb ik de stap genomen om naar Ibiza te verhuizen en hier verder te werken als makelaar. Naast mijn zelfstandige werk als makelaar heb ik op het zonnige eiland een bedrijf opgezet voor de verhuur van vakantiewoningen. Na 5 jaar was het weer tijd om terug te keren naar mijn eerste liefde Amsterdam en aan de slag te gaan bij Mevrouw de Aankoopmakelaar.

 

Makelaardij is een vak waar mijn hart sneller van gaat kloppen en dit is mij met de paplepel ingegoten! Als klein meisje ging ik al mee met mijn vader naar zijn ontwikkelingsprojecten en leerde ik over funderingen en het isoleren van plafonds. Deze vakkennis helpt mij dagelijks bij het informeren van kopers en bij het doen van de juiste aankoop.

 

Het kopen van een huis is een grote en spannende stap, daarom is het van belang om een transparante professionele partner te hebben die je begeleidt in het aankoopproces. Mijn passie voor huizen en mensen blij maken komen dagelijks samen tijdens mijn werk als Mevrouw de Aankoopmakelaar Amsterdam. Vastgoed is mijn hobby en dat zul je merken.

 

Ben jij op zoek naar een nieuwe woning in Amsterdam of omgeving dan help ik je graag! Neem vrijblijvend contact op en tijdens een kopje koffie leg ik alles uit.

 

Bel Rochella: 020-2620481.