contact Mevrouw de Aankoopmakelaar

Wat doet een aankoopmakelaar voor u?

Intake

Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijk gesprek met een van onze aankoopmakelaars. Het doel van dit gesprek is het bespreken van uw woonwensen.

Huis kopen
Huis kopen

De bezichtiging

Heeft u interesse in een huis? Laat het ons z.s.m. weten en wij plannen een bezichtiging samen met u in. Na onze bezichtiging – indien u interesse heeft in de woning – maken wij voor u een uitgebreid bezichtigingsverslag. Indien u geen interesse heeft dan kijken we uiteraard samen verder.

De onderhandelingen

Yes, uw droomhuis is gevonden maar hoe nu verder? N.a.v. ons uitgebreide bezichtigingsverslag kunnen wij samen met u een strategie bepalen. Wij brengen namens u een bod uit, uiteraard ook onder alle voor u relevante voorwaarden. Tevens nemen wij alle stukken door behorend bij het huis.

onderhandelen aankoopmakelaar
makelaar aankopen

De koopakte en de akte van levering

Uw droomhuis is aangekocht! Wij nemen samen met u de koopakte en de notariele akte door. Ook gaan wij met u mee naar de eindinspectie van het huis en de overdracht bij de notaris.

In de regio Amsterdam zal de koopakte worden opgemaakt door de notaris en wordt deze op het kantoor van de notaris ondertekend.