contact Mevrouw de Aankoopmakelaar

Ook franchisenemer worden bij Mevrouw de Aankoopmakelaar?

Esther van Heteren<br />
Franchisegever/Makelaar

Esther van Heteren
Franchisegever/Makelaar

Mevrouw de Aankoopmakelaar biedt een full service begeleiding bij de aankoop van een huis. Bij de aankoop van een huis komt veel emotie kijken en daarom is het verstandig om een deskundige aankoopmakelaar in te schakelen.

 

Mevrouw de Aankoopmakelaar heeft zich hierin gespecialiseerd sinds 2008 en sinds 2013 is dit concept uitgegroeid tot een franchiseformule. Binnen de gespecialiseerde aankoopmakelaars is Mevrouw de Aankoopmakelaar de eerste en enige franchise formule. Daardoor staat deze formule zeker haar “mannetje” binnen de Makelaardij en daar kunt u ook deel van uitmaken. Want samen sta je toch sterker en inmiddels is Mevrouw de Aankoopmakelaar een steeds bekender merk aan het worden.

Er zijn nog diverse regio’s vrij waar wij de kopers ook graag willen bijstaan. O.a. Haarlem, Utrecht, Leeuwarden, Groningen,  Nijmegen, Eindhoven.

 

Benieuwd of uw regio nog vrij is en voldoet u aan onze criteria? Neem dan eens contact op met onze franchisegever / makelaar Esther van Heteren via esther@mevrouwdeaankoopmakelaar.nl voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek en/of meer informatie.