Mevrouw de Aankoopmakelaar websitecontact Mevrouw de Aankoopmakelaar

Franchise: Wat zoeken wij?

Mevrouw de Aankoopmakelaar zoekt enthousiaste, gemotiveerde en betrokken franchisenemers. Kandidaten dienen, naast passie en ondernemerschap, bij voorkeur over een afgeronde makelaars opleiding te beschikken en ervaring hebben binnen de makelaardij.

 

Bent u nog geen gediplomeerd makelaar, dan hoeft dat een start niet in de weg te staan. Heeft u minimaal 5 jaar ervaring in de makelaardij en u bent gestart met de makelaars opleiding, dan zijn er zeker mogelijkheden. Daarnaast krijgt u een interne praktijkgerichte training.

 

De dienstverlening van Mevrouw de Aankoopmakelaar bestaat uitsluitend uit de aankoop van woningen voor haar klanten. Mevrouw de Aankoopmakelaar taxeert niet, verkoopt niet, heeft geen online makelaarsdiensten, verhuurt niet en heeft dus geen belangenverstrengeling.

Dit maakt Mevrouw de Aankoopmakelaar een bewezen succesformule.

Wij geloven in de kracht van samenwerking en samen sta je sterk. Wij maken binnen de franchise gebruik van elkaar netwerk en expertise.

 

Bent u enthousiast geworden? Neem dan eens contact op met Esther van Heteren (franchisegever/makelaar) voor meer informatie of een goed gesprek.

WAT BIEDEN WIJ
makelaar franchisenemer