huis kopen scheveningencontact Mevrouw de Aankoopmakelaar

Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag, Esther van Heteren

Mevrouw de Aankoopmakelaar, Esther van Heteren is geen gewone makelaar. Mevrouw de Aankoopmakelaar is een kopers makelaar. Een makelaar die alleen voor de koper optreedt dus voor u. Om ervoor te zorgen dat uw belangen uitstekend worden behartigd heeft Mevrouw de Aankoopmakelaar geen woningen in de verkoop zodat er nooit belangenverstrengeling kan ontstaan.

 

Mevrouw de Aankoopmakelaar wordt vertegenwoordigd door Esther van Heteren. Zij is haar loopbaan in 1990 begonnen bij Van Heteren Makelaars te Arnhem (inderdaad een familiebedrijf) waar zij van secretaresse de buitendienst is ingerold naast haar vader en 2 ooms. Na 12 jaar met veel plezier te hebben gewerkt in de binnen- en buitendienst werd het tijd om verder te kijken dan het familiebedrijf. Zij is in de jaren daarna werkzaam geweest als makelaar/kantoorleider in Nijmegen, makelaar nieuwbouw in Den Haag, makelaar bestaande bouw in Alphen aan den Rijn en sinds september 2008 gestart met Mevrouw de Aankoopmakelaar.

 

De liefde bracht deze makelaar naar het mooie Den Haag en na bij een aantal bovengenoemde collega’s te hebben gewerkt vond zij het tijd om voor zichzelf te beginnen en haar kantoor Mevrouw de Aankoopmakelaar op te richten. Niet als het zoveelste makelaarskantoor in de Haagse regio, maar als een sterke, professionele partner voor mensen die een huis willen kopen. Als Mevrouw de Aankoopmakelaar koppelt Esther uitgebreide vakkennis aan een persoonlijke, klantgerichte manier van werken. Voor haar en haar klanten een aanpak die werkt.

 

Bel Esther: 070-4158447.