huis kopencontact Mevrouw de Aankoopmakelaar

Mevrouw de Aankoopmakelaar Leiden – Alphen aan den Rijn, Xandra Walburg

Mevrouw de Aankoopmakelaar, Xandra Walburg, is niet een traditionele makelaar. Want Mevrouw de Aankoopmakelaar verkoopt geen huizen. Zij richt zich puur op de begeleiding van kopers. Een makelaar dus die alleen de belangen van de koper behartigt! Geen sprake van belangenverstrengeling. Zij zorgt ervoor dat jij als koper net zo veel kennis en kunde in huis hebt als de verkoper. Prettig!

 

Natuurlijk werkte Xandra Walburg ook jarenlang bij diverse traditionele makelaars in Alphen aan den Rijn en Leiden. Zij heeft zich naast onroerend goed gespecialiseerd in financiële dienstverlening. Omdat het bloed kruipt waar het niet gaan kan, heeft haar ambitie en liefde voor het vak haar weer teruggebracht in de makelaardij. Want nu is Mevrouw de Aankoopmakelaar er: een makelaar die bewust kiest voor het realiseren van woondromen van kopers.

 

Als traditioneel makelaar maakte zij aan den lijve mee dat koper en verkoper qua kennis en kunde vaak geen gelijken zijn. Meestal was dat nadelig voor de koper. Zelf hecht Xandra veel waarde aan eerlijkheid en correctheid en daarom besloot zij als Mevrouw de Aankoopmakelaar aan de slag te gaan.

 

Deze rol bestaat uitsluitend voor de kopende partij. Daarmee is zij een partij om rekening mee te houden voor de verkoper. Hierdoor is de focus volledig gericht op een rechtvaardige aankoop. Haar agenda is volledig inzetbaar voor aankoopafspraken zodat jij als koper veel sneller terecht kunt. Daar waar anderen ophouden, gaat zij verder. Voor jou.

 

Xandra, gecertificeerd als kandidaat makelaar (KRMT), onderscheidt zich ook door haar enthousiaste en persoonlijke benadering. Ze heeft oprechte interesse en is erg betrokken. Ze gaat voor het verwezenlijken van jóuw woondroom.

 

Xandra’s missie is om kopers op een enthousiaste, correcte, betrouwbare en betrokken manier te begeleiden in alle vraagstukken rond het aankoopproces. Hiermee wil zij alle onduidelijkheden en onzekerheden bij jou als koper wegnemen. Xandra denkt mee, zorgt ervoor dat er niets over het hoofd gezien wordt en dat alles goed en op tijd geregeld is.

 

Xandra woont met haar gezin in Alphen aan den Rijn. Zij tennist graag, houdt van lekker eten, reist graag en doet zoveel mogelijk leuke dingen met haar gezin. En maakt woondromen waar!

 

Bel Xandra: 06-18693909.