makelaarcontact Mevrouw de Aankoopmakelaar

Binnendienstmedewerker Rotterdam, Marit Hoogendoorn

Mijn naam is Marit Hoogendoorn en ik ben 31 jaar oud. Ik ben opgegroeid in Rotterdam en ben momenteel woonachtig in Capelle aan den IJssel.

 

Ik heb de opleiding tot assistent makelaar (ARMT) gevolgd. Vervolgens ben ik een tijd als relocation agent aan de slag gegaan, hier was ik verantwoordelijk voor het vinden van een passende woning voor expats. Daarna heb ik als managementassistent in de beauty industrie gewerkt. Ik merkte echter dat ik de makelaardij begon te missen, en sluit ik mij sinds 2023 met veel plezier aan bij het team van Mevrouw de Aankoopmakelaar als binnendienstmedewerker. Naast mijn werkzaamheden besteed ik mijn tijd graag aan reizen en vooral veel tijd doorbrengen met mijn dierbare.

 

Ik geloof erin dat een huis een van de meest persoonlijke aspecten in het leven is, en ik voel een grote passie om mijn steentje bij te dragen bij het traject om mensen te helpen een nieuw thuis te vinden. Als binnendienstmedewerker zorg ik ervoor de administratie en het contact met klanten op rolletjes verloopt, en sta ik klaar om al uw vragen te beantwoorden.