Huis kopen Mevrouw de Aankoopmakelaar

Word ik koper als ik de vraagprijs bied?

Mevrouw de Aankoopmakelaar beantwoordt de vraag van de maand: “Word ik koper wanneer ik de vraagprijs bied?”

Mevrouw de Aankoopmakelaar: “Hier bestaan veel misverstanden over.

 

De vraagprijs van een woning is een uitnodiging tot het doen van een bod. Biedt u de vraagprijs, dan beslist de verkoper het bod al dan niet te aanvaarden. Bij het bieden van de vraagprijs loopt u dus de kans dat de verkoper (of zijn makelaar) een tegenbod zal doen, waardoor u een bedrag boven de vraagprijs zal moeten neertellen. In veruit de meeste gevallen is het dus aan te raden om onder de vraagprijs te bieden.”

Mevrouw de Aankoopmakelaar kent ‘de klappen van de zweep’ als het op onderhandelen aankomt. Heeft u het huis van uw dromen gezien? Neem dan contact met ons op. Wij begeleiden u graag tijdens het koopproces. Mevrouw de Aankoopmakelaar kan de woning beoordelen zonder ‘roze bril’, wijst u op achterstallig onderhoud en heeft een gedegen kennis over de lokale woningmarkt. Zo kunt u er zeker van zijn dat u niet teveel betaalt voor uw nieuwe woning!

Zonder zorgen een huis aankopen doet u met de onafhankelijke en deskundige begeleiding van Mevrouw de Aankoopmakelaar. Wilt u meer informatie? Neem contact op voor een goed gesprek.