huis kopen scheveningencontact Mevrouw de Aankoopmakelaar

Mevrouw de Financieel Adviseur, Nathalie van der Hoeven

Per 1 december is Nathalie van der Hoeven een samenwerking aangegaan met Mevrouw de Aankoopmakelaar als hypotheek adviseur en daarmee dus uw persoonlijke Mevrouw de Financieel Adviseur.

 

‘‘Ik ben geboren en getogen in Den Haag en woonachtig aan de rand van Den Haag tegen het Westland aan samen met mijn man en zoontje. Sinds 2010 werk ik in de financiële dienstverlening waarvan de afgelopen 5 jaar als financieel adviseur met als specialisme Wonen. Na jarenlang werkzaam geweest te zijn bij een bank en intermediair heb ik per 1 december de start gemaakt om zelfstandig te zijn. Het aankopen van een woning is één van de grootste beslissingen in iemands leven en ik vind het fantastisch om daar bij te kunnen helpen. Persoonlijke betrokkenheid en maatwerk is hetgeen wat ik het allerbelangrijkste vind, mijn doel is om de klant volledig te kunnen ontzorgen en net dat stapje extra voor mijn klant te kunnen zetten.

 

Ik ben Erkend Financieel Adviseur wat dus inhoudt dat ik niet alleen naar de hypotheek kijk maar het gehele financiële plaatje in beeld breng zodat u als klant financiële rust heeft voor nu, maar ook in de toekomst. Doordat ik onafhankelijk ben kan ik u ook echt goed adviseren en zorgen dat u echt de financiering krijgt die volledig bij uw situatie en wensen aansluit. Door de samenwerking met Mevrouw de Aankoopmakelaar kunnen wij u optimaal helpen met het vinden en financieren van uw droomwoning.

 

Bel mij gerust voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om samen naar uw financiële mogelijkheden te kijken!’

 

Bel Nathalie: 0174-792929 of 06-47871611