Op zoek naar een levensloopbestendige woning?

Als Seniorkeurmakelaar® kan Mevrouw de Aankoopmakelaar u helpen bij de aankoop van een woning die moet voldoen aan de eisen van een levensloopbestendige woning. Door de speciale kennis van woningen voor senioren wordt u goed geadviseerd over welke stappen er in uw persoonlijke situatie nodig zijn om veilig en comfortabel te kunnen wonen maar ook dat de woning voldoet aan de eisen die gesteld worden door de wetgeving. Het gaat dan dus ook niet alleen om brede deuren en het ontbreken van drempels. Dit omvat veel meer namelijk de juiste afmetingen, locaties van ruimten, materiaalgebruik, toegankelijkheid en de veiligheid van de wonig.

Met behulp van domotica (elektronische beveiliging in en rond uw woning) kunt u bijvoorbeeld zien wie er bij u aanbelt, kunt u hulp inroepen bij calamiteiten maar ook de gordijnen laten sluiten.

Wij kunnen u vertellen of de woning die u op het oog heeft hieraan voldoet of niet. Zo kunt u de goede keuze maken.

Waarom een Seniorkeurmakelaar® inschakelen?

Verhuizen is een ingrijpende gebeurtenis. Hoe ouder u bent, hoe lastiger dit wordt. Daarom is het belangrijk te zorgen dat u tijdig de juiste woning vindt. Een veel voorkomende situatie is als de kinderen het huis uit zijn en u toe bent aan iets “anders. Dit kan een kleiner huis zijn of juist een appartement, in de stad of juist terug naar het dorp waar u vandaan komt. Het is dan zeer prettig als deze nieuwe woning dan ook meteen “seniorproof” is zodat u veilig en comfortabel kan wonen.

Maar ik heb nog een eigen huis te verkopen, kan ik dan nog steeds bij u terecht?

Jazeker dat kan! Wij hebben met een aantal makelaars een mooi combitarief afgesproken. Als u voor de verkoop voor een van deze collega’s kiest en u kiest ons kantoor voor de aankoop van uw nieuwe woning dan krijgt u korting. Zo heeft u 2 specialisten voor u aan het werk!

Wilt u meer informatie ontvangen of meteen een afspraak maken? Klikt u dan hier en wij bellen u terug.

Kijk ook eens op: Senior+Makelaars

 

IMG_2231seniorkeurmakelaar