Nu ook in Haarlem aan de slag!

 

De aankoopformule, waarmee Mevrouw de Aankoopmakelaar de laatste jaren flink aan de weg timmert, mag vanaf 1 november 2019 ook Haarlem aan de lijst van steden toevoegen. Het is inmiddels de 8e vestiging van de succesvolle aankoopmakelaar in Nederland.

Aankoopmakelaar Nathalie Braams
Nathalie Braams is de energieke aankoopmakelaar voor de nieuwe vestiging in Haarlem. Nathalie, al ruim 20 jaar woonachtig in Haarlem, staat te popelen om aan de slag te gaan en vertelt: “Sinds 1999 heb ik op meerdere locaties in Haarlem gewoond. Mijn actieve gezins- en sociale leven brengt me op prachtige plekken zoals Aerdenhout, Overveen en Bloemendaal. Daarnaast ken ik inmiddels veel scholen, sportvelden, recreatie- en winkelgebieden in de regio. Aspecten die belangrijk zijn bij de aankoop van een woning heb ik dus aan den lijve ondervonden. Deze kennis gebruik ik voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe woning in Haarlem en omstreken”, aldus een enthousiaste Nathalie.

Van marketingspecialist tot makelaar
Nathalie vervolgt: “lange tijd heb ik als marketingspecialist gewerkt, maar na enige tijd besloot ik toch mijn hart te volgen. Ik heb de opleiding tot makelaar gevolgd en succesvol afgerond. Vervolgens ben ik aan de slag gegaan bij een makelaardij in Haarlem. Dit smaakte naar meer en via, via ben ik uiteindelijk met de aankoopformule van Mevrouw de Aankoopmakelaar bekend geraakt. De formule staat als een huis en spreekt mij enorm aan. Redenen genoeg om vanaf 1 november de vestiging in Haarlem te runnen.”

Een nieuw thuis
“De begeleiding van mensen bij het vinden van een nieuw thuis vind ik het allermooiste. Thuis betekent voor iedereen wat anders. Ook de redenen om te verhuizen zijn verschillend. Vaak is het een emotionele aangelegenheid, maar de zakelijke kant speelt een minstens zo grote rol. De combinatie van de menselijke en zakelijke kant maakt het werk van aankoopmakelaar bijzonder leuk. Elke dag mag ik nieuwe mensen leren kennen, hun verhaal begrijpen en hopelijk een kleine, maar belangrijke rol spelen.’

De voordelen van een aankoopmakelaar
Het grote verschil met de ‘gewone’ makelaars is dat de dames van Mevrouw de Aankoopmakelaar zich puur en alleen focussen op de aankoop van een woning. De verkoop is in handen van andere makelaars. Esther, eigenaresse van de aankoopformule, vertelt: “Vanuit onze kant moet de begeleiding optimaal zijn. Dat vergt geduld, inlevingsvermogen, het wegnemen van eventuele stress en daadkrachtig onderhandelen. Ik denk dat vrouwen hier over het algemeen uitstekend mee om kunnen gaan. Uiteindelijk willen we maar 1 ding: de kopers blij maken met de aankoop van hun droomhuis!”