contact Mevrouw de Aankoopmakelaar

Een huis kopen in Alphen aan den Rijn

Een huis kopen is een bewuste keuze. Deze belangrijke stap doet u met de grootste zorgvuldigheid. Het gaat immers om grote bedragen en belangrijke afspraken. Een huis kopen in Alphen aan den Rijn is een mooie stap naar een populaire gemeente. Bent u geïnteresseerd in huizen in Alphen aan den Rijn, dan is een aankoopmakelaar zeker aan te raden. Deze heeft de expertise binnen de lokale woningmarkt, maar staat bovendien ook aan uw kant in het koopproces.

 

Uw huis kopen met Mevrouw de Aankoopmakelaar Alphen aan den Rijn

 

Het kopen van een huis is een grote investering die u maar een paar keer in uw leven doet. Daarbij kan het van groot belang zijn dat u profiteert van de ervaring en vakkennis van een aankoopmakelaar. Mevrouw de Aankoopmakelaar is al jaren actief als aankoopmakelaar in Alphen aan den Rijn. Met meer dan 25 jaar ervaring als aankoopmakelaar, zeggen we trots dat we ons ‘mannetje’ staan tussen collega makelaars en het woningaanbod. Deze ervaring is een cruciaal onderdeel in ons vakgebied. Gaat u een huis kopen in Alphen aan den Rijn, kunt u daar dus van profiteren!

 

Als aankoopmakelaar staan wij aan uw kant. Dit kan grote voordelen opleveren betreft de aankoop en prijs van de woning, maar denk ook aan de kleine lettertjes en afspraken die gemaakt moeten worden. Iemand met ervaring die u ondersteunt. Kijk eens bij onze diensten wat wij voor u kunnen betekenen.

Alphen aan den Rijn

 

Alphen aan den Rijn kennen mensen van Avifauna en het Archeon. Hoewel de gemeente nooit stadsrechten heeft gekregen, heeft Alphen aan den Rijn tegenwoordig de omvang van een stad. Alphenaren zelf noemen het centrum van de gemeente nog altijd “het dorp”. Het gezellige centrum biedt vele winkels en wordt dan ook vaak bezocht die dagjesmensen die komen winkelen. Een groot deel van het woon- en winkelgebied van het centrum is in 2018 nog compleet gerenoveerd.

 

Deze centraal gelegen gemeente ligt precies tussen alle grote steden in. Utrecht, RotterdamDen Haag, Leiden en Amsterdam zijn dan ook goed bereikbaar vanuit Alphen aan de Rijn. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Het treinstation, vanwaar ook vele bussen vertrekken, ligt op loopafstand van het centrum.

 

Alphen aan den Rijn staat niet voor niets ieder jaar hoog op de lijst met favoriete steden om in te wonen. Met zowel oudbouw als nieuwbouw, natuur en gezellige winkelcentra is er voor ieder wat wils. De dorpsstad is in groei: steeds meer mensen komen in Alphen aan den Rijn wonen. Voor luxe nieuwbouw kunt u terecht in de wijk Burggooi. De wijken Kerken en Zanen en Nieuwe Sloot zijn populair bij gezinnen met kinderen. Het percentage van samenwonenden zonder kinderen en gezinnen met kinderen ligt in Alphen aan den Rijn hoger dan het landelijk gemiddelde.