Een nieuwe vestiging in Eindhoven!

 

Mevrouw de Aankoopmakelaar opent nieuwe vestiging in Eindhoven

Eindhoven, 1 juli 2020,

De aankoopformule van Mevrouw de Aankoopmakelaar groeit gestaag. Vanaf 1 juli 2020 wordt het bruisende Eindhoven aan de imposante lijst van vestigingen toegevoegd. Het is inmiddels het 8e kantoor van de vrouwelijke onderneming in Nederland.

Nieuwe vestiging
Linda Weber start vanaf 1 juli vol enthousiasme met de nieuwe vestiging in Eindhoven en vertelt: “Als makelaar heb ik inmiddels veel ervaring opgedaan. Zo heb ik onder andere mijn eigen makelaarskantoor gehad in Eindhoven. Na een uitstapje in een andere branche begon het toch weer te kriebelen. Toen ik Mevrouw de Aankoopmakelaar tegenkwam was ik direct te spreken over de professionele visie en werkwijze. Ik heb me toen nog verder gespecialiseerd in deze tak van de woningmarkt. Nu is het tijd om ook van de vestiging in Eindhoven een groot succes te maken.”

Geen belangenverstrengelingen
Linda vervolgt: “Er spelen voor ons geen belangenverstrengelingen. Wij focussen ons puur en alleen op de aankoop van een woning. De verkoop is in handen van andere makelaars. Hierdoor hebben kopers de zekerheid dat ik betrouwbaar en eerlijk handel. Mensen kunnen bij mij volledig de stress loslaten. Ik let onder andere op bouwtechnische aspecten, juridische bepalingen en natuurlijk de prijs. Wij regelen alles van A tot Z. Het is dus een groot voordeel voor de koper om mij als aankoopmakelaar mee te nemen.”

Helpen bij een droomwoning
“Samen met de klant hun droomwoning helpen zoeken, vinden en uiteindelijk succesvol aankopen; daar doe ik het voor. Ik ben zelf opgegroeid in het bruisende Eindhoven. De stad is zeer divers en breed georiënteerd. De bedrijvigheid, cultuur en continue ontwikkelingen spreken mij aan. Wil je graag in de levendige stad wonen of het rustige, groene gedeelte? Eindhoven heeft voor alle rangen, standen en nationaliteiten iets te bieden,” aldus Linda.

Trots op de uitbreiding
Esther van Heteren, eigenaresse van de aankoopformule, vertelt: “De kant van de koper vind ik het meest uitdagend, vandaar ook onze formule. Je gaat echt met elkaar op pad om het perfecte huis te vinden. En, ondanks de gekke markt, lukt dat! Ik ben enorm trots dat Linda aan de slag gaat in onze 8e vestiging. Met haar enthousiasme, ervaring en passie weet ik zeker dat we nog meer mensen blij kunnen maken met het succesvol aankopen van hun droomwoning!”