contact Mevrouw de Aankoopmakelaar

Mevrouw de Aankoopmakelaar in Delft

Een huis kopen in Delft.

 

Een huis kopen doet u maar een paar keer in uw leven. Een huis kopen in Delft is ook een grote investering. Het is dus belangrijk om hier zorgvuldig mee om te gaan en u goed te laten adviseren.

 

Mevrouw de Aankoopmakelaar staat u bij voor een zorgeloze aankoop.

 

Bij een hypotheek denkt u vaak aan een hypotheekadviseur voor goed advies. Maar denk dan ook bij een huis kopen in Delft eens aan een aankoopmakelaar: een makelaar die juist aan uw kant staat als koper van een huis. Een makelaar die opkomt voor uw belangen en voor u de beste prijs onderhandelt. Deze aankoopmakelaar staat dus recht tegenover de verkoopmakelaar, deze komt op voor de belangen van de verkoper.

 

Veel kopers denken juist dat ze bij een huis kopen geen eigen makelaar nodig hebben maar:

 

  • Hoe weet u of u niet teveel betaalt voor het huis van uw dromen?
  • Hoe weet u of er geen gebreken aanwezig zijn?
  • Weet u hoe u moet uitzoeken of er wel of geen ondergrondse tanks aanwezig zijn?
  • Weet u hoe u de stukken van een V.v.E. moet lezen en moet beoordelen?
  • Aan wie kunt u al uw vragen stellen omtrent een huis kopen?
  • Weet u wat u moet doen als bij de inspectie van de woning blijkt dat er iets niet in orde is of als de afspraken op de lijst van zaken niet zijn nagekomen?

 

Ga dus serieus met een aankoopmakelaar van Mevrouw de Aankoopmakelaar praten over uw wensen en verwachtingen omtrent een huis kopen in Delft en kom erachter dat een huis kopen juist ook leuk is en zeker niet stressvol hoeft te zijn. Uw aankoop is onze zorg!

De gemeente Delft

 

De gemeente Delft kennen we o.a. uit onze geschiedenisboeken omdat Willem van Oranje hier een tijdje heeft gewoond en uiteindelijk is vermoord. De bijnaam van Delft is de Prinsenstad. Ook vinden we in de geschiedenisboeken dat Hugo de Groot geboren is in Delft. Delft heeft een mooie oude binnenstad met veel historie en is een trekpleister voor menig toerist. Delft staat ook bekend als studentenstad door de aanwezigheid van de Technische Universiteit in de wijk Wippolder.

 

Onlangs is de spoorzone die grenst van de binnenstad flink onder handen genomen. De grote spoorbrug is geheel vervangen door een ondergrondse tunnel. Naast de gezellige binnenstad kent Delft diverse aantrekkelijke woonwijken.

 

Het Hof van Delft is een populaire wijk voor twintigers en jonge gezinnen en ligt aantrekkelijk ten opzichte van de Binnenstad en het station. De wijk Voordijkshoorn en Tanthof zijn fijne buurt voor gezinnen met kinderen. Ook in de wijk van Vrijenban is het fijn wonen; dicht bij het Delftse Hout. Voorhof is een naoorlogse wijk met veel hoogbouw. Het Buitenhof is een typische jaren zestig en zeventig uitbreidingswijk met hoogbouw, portiekwoningen en eengezinswoningen.

 

Duoafspraak

Maak nu gebruik van onze duo afspraak met uw eigen hypotheekadviseur en uw eigen aankoopmakelaar.

Klik hier voor een Duoafspraak!

dou afspraak mevrouw de aankoopmakelaar