aankoopmakelaar Diemencontact Mevrouw de Aankoopmakelaar

Hoe Mevrouw de Aankoopmakelaar Diemen
het kopen van een huis zorgeloos maakt

Een woning aankopen doet u waarschijnlijk niet dagelijks en dat maakt het stressvol. Mevrouw de Aankoopmakelaar Diemen doet dat wel en dát maakt het zorgeloos. Wij begeleiden veel mensen die op zoek zijn naar of reeds een woning hebben gevonden in het Noord-Hollandse Diemen. Hoe ons team van Mevrouw de Aankoopmakelaar Diemen er in beide gevallen voor kan zorgen dat uw aankoopproces zorgeloos wordt, leest u hier.

 

Mevrouw de Aankoopmakelaar Diemen: twee soorten opdrachten

 

Bij Mevrouw de Aankoopmakelaar Diemen zien we twee groepen: mensen die op zoek zijn naar een woning in Diemen en mensen die hier al een woning op het oog hebben. In beide gevallen zijn wij de juiste partij voor u. Om die reden bieden wij twee diensten: een zoekopdracht en een gerichte aankoopopdracht.

Wij zien het zo: een aankoopproces van A tot Z en een aankoopproces van B tot Z.

 

Een zoekopdracht: met Mevrouw de Aankoopmakelaar Diemen op zoek naar uw nieuwe woning

 

Wanneer u uw zinnen heeft gezet op een woning in Diemen, is het vinden van een woning de eerste stap. Voor die eerste stap kunt u direct aankloppen bij Mevrouw de Aankoopmakelaar Diemen. Na de kennismaking hebben wij voor ogen wat u zoekt, zodat we direct aan de slag kunnen.

 

We gaan echter niet alleen aan de slag met uw zoekprofiel. We denken met u mee én denken verder, zodat we u wijken, straten en woningen voor kunnen stellen waar u nog niet aan heeft gedacht. Denken we uw match te hebben gevonden? Dan laten we dat zo vroeg mogelijk in de ochtend weten, zodat u snel kunt reageren.

 

Help mij bij het zoeken naar een woning in Diemen 

 

Heeft u al een woning in Diemen op het oog? Dan helpen we u met een gerichte aankoopopdracht

 

Wanneer u al een woning op het oog heeft, stapt Mevrouw de Aankoopmakelaar Diemen wat later in. Maar ook in dit geval is het dus absoluut aan te raden een aankoopmakelaar in te schakelen. Waarom? De makelaar waar u uw woning gevonden heeft, handelt namens de verkoper. Het is dan ook niet gek dat het belang (lees: de verkoopprijs) van deze verkoper voorop staat.

In eerste instantie zal Mevrouw de Aankoopmakelaar Diemen de woning (nogmaals) met u bezichtigen, zodat we er een kritische blik op kunnen werpen. Zo zorgen we er samen voor dat u echt weet wat u aankoopt. Bent u hierna nog steeds van mening dat u uw woning gevonden heeft? Dan stellen we een professioneel aankoopadvies voor u op, waarin we u informeren over:

 

  • De taxatiewaarde van de woning
  • De bouwkundige staat
  • De status van de Vereniging van Eigenaren

 

Daarnaast controleren we of de feitelijke situatie overeenkomt met de juridische situatie. Met deze informatie op een rij kunnen we u een goede verkoopstrategie presenteren. Op deze manier doet Mevrouw de Aankoopmakelaar Diemen haar uiterste best u optimaal te begeleiden en te ontzorgen bij het aankopen van uw nieuwe woning.

 

Begeleid mij bij het kopen van een woning in Diemen

 

Wonen in het Noord-Hollandse Diemen

Diemen, ontleend aan de rivier de Diem, biedt de rust van een dorp en de levendigheid van Amsterdam om de hoek. Binnen enkele minuten staat u midden in Amsterdam, maar binnen enkele minuten kunt u ook midden in het prachtige groen staan. Hiernaast merken we bij Mevrouw de Aankoopmakelaar Diemen dat de keuze ook wordt gemaakt op basis de prettige woningen die zowel ruim, als betaalbaar zijn. Zeker in combinatie met de historisch lage hypotheekrente en de mogelijkheden van hypotheek rente aftrek, is het momenteel een hele interessante keuze een woning aan te kopen in Diemen.

 

Bent u ook op zoek naar een woning in Diemen of zoekt u begeleiding bij een gerichte aankoopopdracht? Laten we in beide gevallen snel eens kennismaken. Mevrouw de Aankoopmakelaar Diemen helpt u graag bij het vinden van uw nieuwe woning!

 

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek