Mevrouw zoekt

Mevrouw de Aankoopmakelaar Leiden – Alphen aan den Rijn zoekt naar uw droomhuis!!

De huizenmarkt trekt weer aan, maar er staat ook nog een behoorlijk aantal woningen te koop. Sommige aspirant kopers vinden het heel lastig om door de ¨bomen het bos¨ te zien en weten eigenlijk niet goed waar ze moeten beginnen. Er zijn uiteraard ook klanten die een specifieke wens hebben en het lastig vinden de juiste woning hierbij te vinden (of deze woning is net voor hun neus verkocht).

Als aankoopmakelaar gaat Xandra op zoek naar de juiste woning voor u. Zij zal eerst uitgebreid uw woonwensen in kaart brengen en zo uw perfecte woning zoeken. Als aankoopmakelaar weet zij vaak al dat een woning te koop wordt aangeboden voordat deze op internet staat. U bent andere kopers zo een stap voor.

Mevrouw de Aankoopmakelaar Leiden – Alphen aan den Rijn zoekt in een vrij uitgebreid gebied zoals Leiden, Alphen aan den Rijn, Leiderdorp, Oegstgeest, Warmond, Sassenheim, Bodegraven maar uiteraard ook in alle andere plaatsen in dit gebied.

U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met Xandra Walburg. Laat een bericht achter via het contactformulier of bel 06-18693909

Aankoop, Vught, Berlicum,