vink Ervaren aankoopmakelaar in Spanje      vink Ruim netwerk aan de Spaanse Costa’s      vink Wij vinden gegarandeerd uw droomhuis

WAARMEE KAN MEVROUW DE AANKOOPMAKELAAR U VAN DIENST ZIJN?

U kunt via Mevrouw de Aankoopmakelaar een zoekopdracht uitzetten voor een appartement of woning in Barcelona of omstreken.

Mevrouw de Aankoopmakelaar Barcelona is niet alleen werkzaam in de mooie stad Barcelona maar ook zeker in andere regio’s.

Barcelona is de grootste stad van Catalonië. Het is de hoofdstad van de autonome regio (Comunitat Autònoma) Catalonië en van de provincie Barcelona.

Mevrouw de Aankoopmakelaar Barcelona

 
1d3l9269

Esther van Heteren

 

foto-elles

Elles Hooft van Huysduynen

Als Mevrouw de Aankoopmakelaar Barcelona houden wij ons uitsluitend bezig met aankoopbegeleiding van woningen in Spanje en niet met de verkoop van huizen. Op deze manier hebben wij geen tegenstrijdige belangen, ook niet ten opzichte van de verkopende makelaars waarmee wij onderhandelen over de prijs. Door deze onafhankelijkheid kunnen wij professioneel onderhandelen met als resultaat: de beste aankoopprijs voor u!

Het kopen van een huis doet u niet elke dag en zeker niet in Spanje!  Profiteren van de vakkennis, doortastendheid en ervaring van een aankoopmakelaar kan hierbij van groot belang zijn voor u.

Er zijn genoeg kopers die graag een huis of appartement willen kopen in Spanje maar waar begin je dan? Waar moet je op letten? Sinds 2017 hebben we een unieke samenwerking: 2 aankoopmakelaars hebben hun krachten gebundeld om u als koper in Spanje te kunnen helpen bij een succesvolle aankoop.

Door deze samenwerking kunt u als koper profiteren van een 2 ervaren aankoopmakelaars om u te begeleiden bij de aankoop van een huis of appartement in

  • Barcelona
  • Catalonie
  • Costa Brava
  • Costa Dorada
  • Coste Blanca

Klik hier voor ons werkgebied.

 

Nieuwsbrief

De beste makelaar

Op TV!

Succesvol aangekocht