WAARMEE KAN MEVROUW DE AANKOOPMAKELAAR U VAN DIENST ZIJN?

U kunt via Mevrouw de Aankoopmakelaar een zoekopdracht uitzetten voor een appartement of woning in Barcelona of omstreken.

Mevrouw de Aankoopmakelaar Barcelona is niet alleen werkzaam in de mooie stad Barcelona maar ook zeker in andere regio’s.

Barcelona is de grootste stad van Catalonië. Het is de hoofdstad van de autonome regio (Comunitat Autònoma) Catalonië en van de provincie Barcelona.

Mevrouw de Aankoopmakelaar Barcelona

1d3l9269

Esther van Heteren

T: 070-4158447

LinkedIn facebook twitter Google plus Google plus

 

Als Mevrouw de Aankoopmakelaar houden wij ons uitsluitend bezig met aankoopbegeleiding en niet met de verkoop van huizen. Op deze manier hebben wij geen tegenstrijdige belangen, ook niet ten opzichte van de verkopende makelaars waarmee wij onderhandelen over de prijs. Door deze onafhankelijkheid kunnen wij professioneel onderhandelen met als resultaat: de beste aankoopprijs voor u!

 

Het kopen van een huis doet u niet elke dag en zeker niet in een andere stad als Barcelona. Profiteren van de vakkennis, doortastendheid en ervaring van een aankoopmakelaar kan hierbij van groot belang zijn voor u.

7 jaar geleden ben ik voor het eerst in Barcelona geweest en ik werd verliefd op de stad. En ik niet alleen! Er zijn genoeg kopers die graag een huis of appartement willen kopen in deze mooie stad maar waar begin je dan? Waar moet je op letten? Door deze samenwerking kunt u als koper profiteren van een 2 ervaren makelaars om u te begeleiden bij een aankoop van een huis of appartement in Barcelona, Catalonie, Costa Brava, Costa Dorada en Coste Blanca.

Vestiging Barcelona

Vestiging Barcelona

 

Nieuwsbrief

De beste makelaar

Op TV!

Succesvol aangekocht