Beste Makelaar 2015!

En weer is het ons gelukt: in 2015 zijn we verkozen tot Beste Makelaar van Noord Brabant. Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Bosch mag deze mooie titel dragen, vol trots. Dankzij de beoordelingen van haar tevreden klanten kreeg zij begin januari 2016 te horen dat deze mooie titel voor haar en haar harde werken is. Wij zijn trots op onze collega aankoopmakelaar:

12473737_1663483190607139_3337409614846197098_o

 

 

 

 

En ook in 2014 is het ons weer gelukt: De Beste Makelaar van Zuid Holland 2014 dankzij de beoordelingen van onze klanten!!

Het hele jaar werken wij hard om onze klanten tevreden te stellen en dat is in Zuid Holland weer gelukt en hier zijn wij erg trots op. Dus bedankt iedereen die een berichtje heeft achtergelaten.

Wat zijn nou precies de criteria van de onafhankelijke website Wie is de beste Makelaar?:

* beoordelingen hebben op de website Wie is de beste Makelaar

* minimaal 24 beoordelingen in het betreffende jaar

* minimaal 1 beoordeling in elk jaargetijde

* de hoogste gemiddelde score van het jaar.

WIDBM-beste-makelaar---Zuid-Holland 2014

 

 

Mevrouw de Aankoopmakelaar is al diverse malen in de prijzen gevallen dankzij haar geweldige klanten.

Zo had ons kantoor in 2011 de hoogst gemiddelde score.

En wonnen wij in 2012 de titel: Beste Makelaar in 2012 van Nederland!

In 2013 deden wij het met een 2e plaats want wij eindigden 0,1 achter nummer 1 en werden wij verkozen tot Beste Makelaar van de provincie Zuid Holland

Maar uiteraard konden wij deze mooie titels niet zonder u – onze klant – verkrijgen en daarvoor onze hartelijke dank en wij gaan zeker op deze voet verder!

Kijk voor alle beoordelingen over onze aankoopmakelaars eens op: wieisdebestemakelaardenhaag ,  wieisdebestemakelaaramsterdam,  wieisdebestemakelaarrotterdam en op wieisdebestemakelaardenbosch. wieisdebestemakelaartilburg

Enkele super gave beoordelingen:

What might be a very stressfull process, to buy a house, specially in a foreign country, is been for me and my partner, a pleasant, smooth, secure, comfortable and even fun at a times, thanks to Esther”

“Ik beoordeel mevrouw de aankoopmakelaar Rotterdam met een 10. Ze kent de markt, is goed op de hoogte van de laatste regelgevingen en staat je met raad en daad bij, ook ‘s avonds als het nodig is. Of het nu gaat om het afsluiten van een hypotheek, zaken regelen met de notaris of waar je op moet letten bij de aanschaf van een keuken…….” 

Ik had me geen betere makelaar kunnen wensen voor de aankoop van mijn woning in Den Haag. Esther is iemand die altijd snel reageert en echt het onderste voor je uit de kan haalt.”

Blind vertrouwen is wat ik heb overgehouden aan de bemiddeling van Monique. Toen we eenmaal die droomwoning gevonden hadden heeft zij zeer goed onderhandeld en ons gewezen op het opnemen van de juiste ontbindende voorwaarden”

Ik was skeptisch toen ik op zoek ging naar een makelaar, met een beeld in mijn hoofd van gladde mannetjes uit op hun eigen gewin. Daarom was ik positief verrast door Monique. Ze gaf me het gevoel dat ze echt begreep wat ik zocht….”

 

 

WIDBM-beste-makelaar          WIDBM-beste-makelaar---Zuid-Holland