• nl
Aankoop huis met hulp van Mevrouw de Aankoopmakelaar
17292
page-template-default,page,page-id-17292,page-child,parent-pageid-16840,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_from_right,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
huis kopen in Westlandcontact Mevrouw de Aankoopmakelaar

Regio Westland

Westland

 

De Lier, ’s-Gravenzande, Monster, Poeldijk, Ter Heijde, Naaldwijk, Honselersdijk, Maasdijk, Kwintsheul, Wateringen.

 

In 2004 is de gemeente Westland ontstaan door een gemeentelijke herindeling waarbij de gemeenten De Lier, ’s-Gravenzande, Monster, Poeldijk, Ter Heijde, Naaldwijk, Honselersdijk, Maasdijk, Kwintsheul en Wateringen zijn samengevoegd. Het Westland is met name bekend om zijn glastuinbouw. Het is een hechte gemeenschap met veel sportverenigingen en cultuurverenigingen zoals toneel, orkesten en koren. In het Westland Theater de Naald in Naaldwijk zijn er dan ook regelmatig voorstellingen.
De gemeente Westland grenst aan Den Haag, Rijswijk, Maassluit en Midden Delfland en aan de Noordzee. Hier kunt u nog wonen in een dorpse omgeving nabij het strand met de steden Den Haag, Delft en Rotterdam op korte afstand. De Westlandse kust kent brede duinen die via 7 opgangen toegang geven tot het brede strand.