• nl
Vrachelshofje te Oosterhout - Mevrouw de Aankoopmakelaar
18952
post-template-default,single,single-post,postid-18952,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_from_right,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Vrachelshofje te Oosterhout

aangekocht: 2018

Een aankoopmakelaar wordt heus niet altijd ingeschakeld omdat men voor het eerst een woning koopt of dat men zich niet in staat acht een koopovereenkomst te lezen. Een aankoopmakelaar bespaart ook veel tijd. Het vergelijken van offertes van bouwkundige bureaus, notarissen en financieel adviseurs, is niet alledaags werk voor een koper, maar WEL voor een aankopend makelaar. Zo zijn er notarissen met vaste tarieven en notarissen die een percentage rekenen van de aankoopsom. En dat laatste kan voor flinke verschillen zorgen. En als de aangekochte woning dan net in een hogere prijsklasse valt, is onze kennis mooi meegenomen!

Riante vrijstaande villa met erker, dakterras, grote kelderruimte, sauna, inpandige garage, veel parkeerruimte en tuin rondom, rustig gelegen met veel privacy. Unieke locatie!