U bent van plan uw huis te verkopen, maar in deze kopersmarkt wilt u graag snel en goed verkopen. Waar let een koper op, wat is belangrijk voor hem? Uw huis moet dus Verkoopklaar zijn!

Als gespecialiseerde aankoopmakelaar weet ik precies waar kopers op letten en wat hun reacties zijn als zij bij een woning zijn geweest, ik loop vaak met hun mee en bespreek buiten de reacties.

U kunt mij dus inschakelen voor een Verkoopklaar advies voor uw woning. U profiteert dan van mijn jarenlange ervaring als Aankoopmakelaar. Ik verkoop geen woningen dus u bent verzekerd van een onafhankelijk en eerlijk advies.

Het advies:

Het Verkoopklaar advies is vooral gebaseerd op de woning, het onderhoud, de afwerking, technische gedeelte en bouwkundig.  Ik ben dus geen verkoop styliste! Uiteraard kunt u wel van deze dienst gebruik maken binnen het netwerk van ons kantoor en tevens kunt u gebruik maken van  een professionele fotograaf. Maar alles binnen uw budget en binnen uw wensen want uiteraard (meestal) woont u nog gewoon in uw te verkopen woning.

U ontvangt een schriftelijk rapport met daarin een lijst met verbeterpunten voor uw woning.

Het Verkoopklaar advies is na mijn rapportage geheel vrijblijvend, u bepaald dus zelf wat u wel of niet gaat doen. Na mijn advies kunt u een verkoopmakelaar inschakelen om uw woning te koop aan te bieden.

 

Bent u hier klaar voor en staat u open voor opbouwende kritiek? Neemt u dan contact met mijn kantoor op voor een offerte voor het Verkoopklaar Advies.

Uw huis wordt het droomhuis van de koper!

verkoopklaar advies