Valkenboskade te Den Haag - Mevrouw de Aankoopmakelaar
23800
post-template-default,single,single-post,postid-23800,single-format-standard,bridge-core-2.5.3,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_from_right,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-23.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Valkenboskade te Den Haag

aangekocht: oktober 2019 via Esther van Heteren.

Gelegen op eigen grond aan het beste deel van de fraaie Valkenboskade ligt dit sfeervolle, goed onderhouden 4-kamer topappartement met een terras van ca. 5 m2 waar genoeg ruimte is om buiten te kunnen eten.

Entree in het bekende “Haagsche” portiek op de 1e verdieping in een portaal met inpandige trap naar de 2e verdieping: overloop v.v. houtenvloerdelen in warme kleurstelling en een dakkoepel waardoor veel licht inval. Modern eenvoudig toilet met duoblok, vaste kast met aansluiting voor de wasmachine en vernieuwde C.V.-combiketel Remeha Tzerra (2015). Vanuit de gang toegang tot het ruime achterterras met 2 vaste balkonkasten.

Sfeervolle woonkamer en suite met een voorkamer met speelse raamindeling en vrij zicht over één van de mooiste kades van Den Haag. Middels de suite separatie, v.v. glas-in-loodramen alsmede twee vaste kasten, is er toegang tot de achterkamer. Beide kamers zijn v.v. originele gestuukte plafonds, een wit marmeren schouw en een houten vloer in warme kleurstelling.