Huis kopen Tilburgcontact Mevrouw de Aankoopmakelaar

Regio Tilburg

 

Tilburg, Oisterwijk, Berkel-Enschot, Haaren, Hilvarenbeek, Oirschot, Moergestel, Udenhout, Goirle

Tilburg

 

Van oudsher een industriestad met vooral textiel als inkomstenbron. Tegenwoordig een vernieuwende stad met een universiteit, extra aandacht voor mode en muziek en hierdoor een bruisend studentenleven. Een groeiende stad ook. Steeds meer mensen zien Tilburg als een leuke stad om te wonen. In het centrum bij de gewilde Piushaven, maar ook in De Reeshof, een flinke wijk waar nog steeds gebouwd wordt en die met winkelcentrum Heyhoef, een eigen NS-station en de ontsluitingsweg naar de A58 (Breda en Eindhoven) en N261 (Waalwijk), genoeg te bieden heeft!

Graag vind ik, samen met u, uw nieuwe woning!

Oisterwijk

 

Prachtige gemeente, gelegen in het zuidelijke deel van De Meijerij. Stad (ja, want stadsrechten!) met een dorps karakter met bedrijvigheid aan De Lind, een eigen station en met bossen en weilanden omringd. Prijsniveau ligt iets hoger dan Tilburg, maar laat u niet gek maken! Uw makelaar weet of ze met uw enthousiasme een loopje nemen of dat het pand werkelijk zoveel waard is.

Goirle

 

Een gemeente met 2 kernen, Goirle en Riel. Zeer gebrand op hun eigen naam, want in 1997 wilde eigenlijk Tilburg het dorp Goirle inlijven. Door flinke protesten bleef het, samen met Riel, zelfstandig. Goirle is een leuk dorp met bijna elk weekend wel bedrijvigheid. Gemiddeld is het besteedbaar inkomen wat hoger en dat zie je terug in de kledingwinkels en een aantal goede restaurants. Maar op de fiets zit je in 10 minuten in het hart van Tilburg! Zeker een overweging waard om hier te wonen??

Hilvarenbeek

Een gemeente die uiteraard bekend is van het safaripark De Beekse Bergen. Maar het huisvest ook 6 leuke kernen, waarvan Hilvarenbeek de grootste is met ca 8.500 inwoners! Gunstig gelegen ten zuiden van Tilburg en omringd door natuur. Maar lastig, juist door de vele kernen om te beslissen wáár u dan precies wilt wonen. Daar kan uw makelaar u goed bij helpen. Door de juiste vragen te stellen en kennis van de omgeving.