• Nederlands
Suzanne Smit - Mevrouw de Aankoopmakelaar
26741
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-26741,page-child,parent-pageid-15781,bridge-core-2.4.1,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_from_right,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-23.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
Huis kopen makelaar Den Haagcontact Mevrouw de Aankoopmakelaar

Binnendienstmedewerker Den Haag, Suzanne Smit

“Goedendag, Mevrouw de aankoopmakelaar met Suzanne Smit, wat kan ik voor u doen?” is wat u  te horen krijgt als u naar het kantoor in Den Haag belt. Sinds augustus 2020 ben ik medewerker binnendienst en help u graag verder op weg.  

 

Geboren en getogen in 1989 te Schiedam. Mijn hart ben ik verloren aan Bleiswijk, waar ik sinds 2013 woonachtig ben met mijn man, zoontje van 2 en ons konijn Nijntje. Wij zijn vaak te vinden in Blijdorp vanwege ons abonnement en genieten volop van ons gezinsleven. Mijn plezier haal ik uit creatief bezig zijn. Ik maak zelf kleding en vind het heerlijk om aan de keukentafel mijn nagels weer een nieuwe look te geven. 

 

Mijn werkervaring heb ik voornamelijk opgedaan in de detailhandel. De laatste vijf jaar heb ik de meeste ontwikkeling doorgemaakt. Als sales ambassadeur heb ik de doorgroei kunnen maken naar salesleader waardoor ik uiteindelijk een functie van floormanager heb kunnen betrekken en me kon bezighouden met ontwikkeling van personeel doormiddel van trainingen en één op één gesprekken. 

 

De werkzaamheden bij Mevrouw de Aankoopmakelaar zijn zeer uiteenlopend. Zo ben ik het eerste aanspreekpunt voor klanten en beheer de agenda’s van onze aankoopmakelaars. Als u een bezichtiging aanvraagt, dan maak ik de afspraak. Wilt u advies over uw bezichtiging? Ik zorg dat alle stukken van de woning compleet zijn en zet een verslag klaar zodat onze aankoopmakelaar haar advies kan uitwerken. Ook plan ik de bouwkundige keuringen, tekenafspraken, inspecties en transporten en ondersteun onze aankoopmakelaars waar nodig. 

 

Wilt u graag een woning kopen, en weet u niet waar u moet beginnen? Bel dan 070 415 8447. Ik kijk uit naar het gesprek en de nieuwe uitdaging. Tot snel!