• nl
Sonja Bakker - Mevrouw de Aankoopmakelaar
18332
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18332,page-child,parent-pageid-15781,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_from_right,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
Huis kopen Den Haagcontact Mevrouw de Aankoopmakelaar

Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag, Sonja Bakker

Per eind augustus 2018 is het team van Mevrouw de Aankoopmakelaar kantoor Den Haag versterkt met Assistent Makelaar Sonja Bakker.

Sonja studeerde Franse taal- en letterkunde en is ruim 25 jaar werkzaam geweest in het internationale bedrijfsleven in marketing/ communicatiefuncties voor Franse cosmeticahuizen.

Drie jaar geleden startte zij haar tweede loopbaan in de makelaardij in de regio Haarlem, Zuid-Kennemerland en Amsterdam en rondde zij de A-RMT opleiding  af. Bij Mevrouw de Aankoopmakelaar zet Sonja, inmiddels in opleiding tot K-RMT, haar volgende stap in de dynamische wereld van het vastgoed.

Van de wereld van parfum en lippenstift naar de huizenbranche, een grote stap? Sonja: “Integendeel, er zijn juist verrassend veel raakvlakken. Beide gaan over het vinden van de goede balans tussen onze binnen- en buitenwereld, over ons welbevinden en het leven mooier maken. Net als een uiterlijk dat fijn aanvoelt is een behaaglijk thuis, als een soort tweede huid, heel belangrijk voor ons geluksgevoel. Het is iedere keer een groot compliment als je er in slaagt jouw klant succesvol te begeleiden in het zeer persoonlijke en intensieve aankooptraject”.

Bel Sonja: 070-4158447.

Huis kopen Sonja Bakker