Shareska Grootes - Mevrouw de Aankoopmakelaar
30217
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-30217,page-child,parent-pageid-15781,bridge-core-2.5.3,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_from_right,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-23.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
huis kopen scheveningencontact Mevrouw de Aankoopmakelaar

Assistent makelaar Den Haag, Shareska Grootes

Mijn naam is Shareska Grootes en ik ben makelaar in opleiding. De afgelopen jaren heb ik gewerkt in het binnen en buitenland in de toerismebranche. In september 2020 ontdekte ik na een verhuizing dat mijn passie in de vastgoedbranche ligt en ben ik aan de studie voor kandidaat register makelaar en taxateur begonnen.

 

Sinds 19 juli 2021 ben ik werkzaam bij Mevrouw de Aankoopmakelaar als assistent makelaar en ondersteun ik de aankoopmakelaars in Den Haag. Ik ben opgegroeid in Leidschendam-Voorburg en Den Haag en ken de omgeving dus als de beste! Ik ben zeer gemotiveerd en gedreven om na mijn opleiding hier aan de slag te gaan als een kundige aankoopmakelaar.

 

Het zoeken naar een droomhuis voor onze klanten, het adviseren, ondersteunen en het soepel laten verlopen van het aankoopproces van A tot Z is de reden waarom ik graag aan deze kant van de makelaardij sta. Naast mijn opleiding en de werkzaamheden als assistent makelaar ben ik in mijn vrije tijd een echte levensgenieter.

 

Bel Shareska: 070-4158447.