contact Mevrouw de Aankoopmakelaar

Mevrouw de Aankoopmakelaar Rotterdam, Patricia Wilkes

Op 1 september 2016 is Patricia Wilkes begonnen bij Mevrouw de Aankoopmakelaar. De eerste jaren in Den Haag en in april 2019 heeft ze het stokje overgenomen in de regio Rotterdam.

 

‘Ik ben geboren in Schiedam en opgegroeid in Rotterdam, maar door de liefde gedreven, in Den Haag beland. Sinds 2005 ben ik werkzaam in de makelaardij.

 

Na een intensieve carriere als danseres en docente in de professionele danswereld, was het na 25 jaar tijd voor een nieuwe uitdaging: de makelaardij.

 

Waarom de makelaardij? Als kind liep ik achter mijn opa aan die bouwkundig ingenieur was. Vroeg zijn oren van zijn hoofd over allerlei bouwkundige zaken, ben ook altijd geinteresseerd geweest in hoe huizen gebouwd en of deze wel goed onderhouden werden. In 2004 nam ik het besluit om een opleiding tot makelaar te volgen. Met veel plezier heb ik 10 jaar bij een Rijswijks makelaarskantoor gewerkt. Daar heb ik mij bezig gehouden met aankoop, verkoop, aanhuur, verhuur, bestaande bouw en nieuwbouw. Na 10 jaar vond ik tijd om mij te gaan specialiseren als aankoopmakelaar.

 

Mevrouw de aankoopmakelaar heeft als gespecialiseerde aankoopmakelaar geen belangenverstrengeling, waardoor ik mij geheel op u als koper kan richten.

 

Onze uitdaging: samen UW droomwoning vinden!’

 

Bel Patricia: 010-7420420.