contact Mevrouw de Aankoopmakelaar

Mevrouw de Aankoopmakelaar Goes, Paméla Nieuwenhuize

Mijn naam is Paméla Nieuwenhuize, geboren en getogen in het Zeeuwse dorpje Yerseke, bekend van de mosselen en oesters. Ik woon met veel plezier in het rustige en vaak zonnige Zeeland. Ik hou enorm van reizen en nieuwe plekken ontdekken maar ook lekker relaxen op het strand met zon en zee vind ik heerlijk! Door fanatiek te tennissen maar ook hard te lopen probeer ik lekker fit te blijven. Shoppen, eten en borrelen met vrienden en familie vind ik gezellig maar ook vind je mij regelmatig op een festival om lekker te feesten en te dansen. Maar één van mijn andere passies is toch echt makelaardij.

 

Mevrouw de Aankoopmakelaar is dan ook een naam die me op het lijf geschreven staat. Makelaardij heb ik altijd al een prachtig vak gevonden maar mensen helpen met één van de meest waardevolle stappen in hun leven, dat vind ik echt het állermooiste! Daar ligt mijn passie, om voor jou als koper en samen met jou, dé woning(en) te bezichtigen waar je jezelf ziet wonen en deze op de, voor jou, beste manier en met de meest gunstige voorwaarden aan te kopen.

 

Onze kantoren van Mevrouw de Aankoopmakelaar waren al te vinden door geheel Nederland maar nu ook in Goes! Ben jij op zoek naar een nieuwe woning in Zeeland maar weet je niet goed hoe je dit moet aanpakken en waar je op moet letten of kom je er simpelweg in deze markt niet tussen? Ik help je heel graag! Neem gerust vrijblijvend contact op en onder het genot van een kopje koffie leg ik je alles uit. Wie weet gaan wij binnenkort samen op zoek naar jouw droomwoning. Ik kijk er naar uit!

 

Bel Paméla: 0113 744086.