Huis kopen makelaar Den Haagcontact Mevrouw de Aankoopmakelaar

Assistent Manager, Nikky-Jay Everts

Mijn naam is Nikky-Jay en ik ben de Assistent Manager binnen het team van Mevrouw de Aankoopmakelaar. Naast mijn werk bij Mevrouw de Aankoopmakelaar vind ik het ontzettend fijn om op reis te gaan buiten Europa met mijn gezin.

 

Sinds 2016 ben ik al werkzaam binnen de vastgoedbranche, waarbij ik mij vooral heb ingezet voor verhuurtrajecten binnen verschillende organisaties. Een huis kopen is voor veel mensen de meest spannende en belangrijke beslissing in het leven (zeker in de huidige markt). Ik kan mij nog herinneren als de dag van gisteren, hoe de zenuwen door mijn lijf gierde toen ik een huis kocht. Bij het kopen van een eigen huis komt ontzettend veel kijken. Het proces zo weten voor te bereiden dat een ieder het begrijpt, is waarin ik vind dat Mevrouw de Aankoopmakelaar zich onderscheidt.

 

Als Assistent Manager ontzorg ik voornamelijk Esther van Heteren & Ashley van Haaften. Hierbij zorg ik dat achter de schermen op kantoor en andere kantoren in ons land alles op rolletjes verloopt zodat wij veel mensen blij kunnen maken met hun nieuwe woning!