Nathalie Braams - Mevrouw de Aankoopmakelaar
23831
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-23831,page-child,parent-pageid-15781,bridge-core-2.4.1,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_from_right,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-23.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
contact Mevrouw de Aankoopmakelaar

Mevrouw de Aankoopmakelaar Haarlem, Nathalie Braams

Sinds 1 november 2019 heeft Mevrouw de Aankoopmakelaar ook een vestiging in Haarlem en omstreken, met Nathalie Braams aan het roer.

‘In 1999 ben ik in het mooie en gezellige Haarlem komen wonen. Samen met mijn man en later ons eerste kindje woonden we in een knus huisje in het gezellige centrum aan het Spaarne. Toen we ons tweede kindje op komst was zijn we ruimer gaan wonen in Heemstede. Nu, ondertussen met 3 zonen, fantaseren we af en toe om weer terug te verhuizen naar het centrum aangezien het daar altijd gezellig is.

Het actieve gezins- en sociale leven brengt mij in heel Haarlem en Heemstede, maar ook naar Aerdenhout, Overveen en Bloemendaal. Scholen, sportvelden, recreatie, winkelgebieden, alles wat belangrijk is bij het aankopen van een woning heb ik aan den lijve ondervonden in Zuid Kennemerland.

Na een aantal jaren als marketingspecialist gewerkt te hebben, besloot ik mijn hart te volgen en de opleiding tot makelaar te gaan doen. Eerst ben ik gaan meelopen bij een makelaardij in Haarlem en na het afronden van de opleiding kon ik daar terecht als makelaar voor de aankoop en verkoop van woningen. Het allerleukste van dit vak vind ik de begeleiding bij het aankopen van een nieuw thuis. Thuis betekent voor iedereen wat anders. Ook heeft iedereen andere redenen om op zoek te gaan naar een nieuw thuis. Bijna altijd is verhuizen emotioneel, maar uiteraard speelt de zakelijke kant een even zo grote rol. De combinatie van de menselijke en zakelijke kant maakt het werk van aankoopmakelaar zo verschrikkelijk leuk. Elke dag mag ik nieuwe mensen leren kennen, hun verhaal begrijpen en hopelijk hier een kleine, maar belangrijke rol in spelen.’

 

Bel Nathalie: 06-411 899 74.