Monique Verhoef - Mevrouw de Aankoopmakelaar
16134
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16134,page-child,parent-pageid-15781,bridge-core-2.5.3,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_from_right,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-23.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
kopen in amsterdam met makelaarcontact Mevrouw de Aankoopmakelaar

Mevrouw de Aankoopmakelaar Amsterdam, Monique Verhoef

Met veel enthousiasme begeleid ik kopers bij de aankoop van hun nieuwe woning. Na bij verschillende kantoren te hebben gewerkt, besloot ik me eind 2013 te specialiseren als zelfstandig aankoopmakelaar. Niet als een willekeurig traditioneel makelaarskantoor in Amsterdam, maar onder de vlag van Mevrouw de Aankoopmakelaar: een sterke, professionele partner, die exclusief werkt voor mensen die een huis willen kopen.

 

Mijn doel is u te helpen met het gehele aankoopproces: dat kan vanaf de selectie van woningen die bij u passen, de bezichtigingen, het bieden en onderhandelen, maar ook het doornemen van alle juridische stukken. Ik werk dagelijks met deze zaken en dat geeft u de zekerheid dat u zonder zorgen een huis koopt tegen de juiste prijs.

 

Mijn missie is kopers op een correcte maar vooral betrokken manier te begeleiden met alle vraagstukken rondom het aankoopproces. Hiermee wil ik alle onduidelijkheden en stress bij u als koper wegnemen. U hoeft zich eigenlijk alleen maar bezig te houden met de vraag “Is dit mijn ideale woning?”; ik zorg ervoor dat de rest niet over het hoofd wordt gezien en dat alles goed geregeld is.

Mijn onderscheidend vermogen en professionaliteit uiten zich in de betrokken, concrete en eerlijke wijze waarop ik met mijn cliënten omga. Daarnaast ben ik praktisch, no-nonsense en denk ik graag met u mee.

 

Ik woon zelf in Amsterdam samen met mijn man en onze tweeling van 12 jaar. Verder houd ik van de Italiaanse keuken, reizen, zeilen, yoga, naar de film of theater gaan en lezen. Mijn motto: “Een gedeelde uitdaging, zorgt voor dubbel plezier!”

Bel Monique: 06-37284104.

Monique Verhoef makelaar Amsterdam