• nl
Monique Keser - Mevrouw de Aankoopmakelaar
18392
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18392,page-child,parent-pageid-15781,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_from_right,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
Huiskopen Leidschendamcontact Mevrouw de Aankoopmakelaar

Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag, Monique Keser

Per 1 oktober 2018 is Monique Keser gestart bij Mevrouw de Aankoopmakelaar. Monique is op haar 24 ste als office manager gestart bij een makelaarskantoor in Den Haag en heeft in de avonduren haar makelaarspapieren gehaald om zelf te kunnen makelen.

 

Het adviseren van klanten bij de aankoop van een woning bracht haar de grootste voldoening; ‘het aankopen van een woning blijft over het algemeen toch een bijzondere beslissing in een mensenleven en het is zo mooi om daar als aankoopmakelaar bij betrokken te zijn’.

 

Na zo’n 10 jaar werkzaam te zijn geweest als makelaar heeft zij haar onroerend goedkennis verbreed door haar werk bij een hypotheektussenpersoon, projectontwikkelaar en als bouwplantoetser bij gemeente Den Haag. Ook was Monique actief in de Kavelwinkel waar particulieren een kavel kunnen kopen om daarop zelf hun droomhuis te bouwen. Zij heeft de kopers begeleid met allerlei zaken die je tegenkomt bij het ontwerp, de vergunning  en de  bouw van een eigen huis.

 

Naast Den Haag, richt Monique zich bij Mevrouw de Aankoopmakelaar specifiek op de markt Voorburg-Leidschendam en Rijswijk.  Monique is zelf al 18 jaar woonachtig in Voorburg met haar man en drie kinderen. Een prachtige groene omgeving, levendig en dichtbij de stad Den Haag: fantastisch om daar te wonen vooral voor (jonge) gezinnen.

 

‘Back to my roots’ heeft Monique gedacht, toen zij in gesprek ging met Esther van Heteren over de functie van aankoopmakelaar. ‘De cirkel is rond!’

 

Bel Monique: 070-415 8447.