Den Haag aankoopmakelaarcontact Mevrouw de Aankoopmakelaar

Binnendienstmedewerker Den Haag, Marije van Halderen

Mijn naam is Marije van Halderen en ik ben geboren en getogen in Delft. Ik heb altijd gewerkt dienstverlenende functies met name de laatste jaren in de retail branche. Evenals ik ervaring heb opgedaan als grondstewardess waarbij het verzorgen van een prettig en welkom gevoel bij de reizigers voorop stond in combinatie met de gehele bewaking van het reisproces.

 

Iets meer dan een jaar geleden heb ik de keuze gemaakt om mij te gaan verdiepen in de vastgoedbranche en ben ik gestart bij een verkoopmakelaar. Hier heb ik voornamelijk geleerd om te multitasken en op nauwkeurige wijze de administratieve taken rondom een verkoop in orde maken.

 

Echter wat ik leuk vind om aan de andere kant te staan van het aankoopproces, is mensen blij te maken met een koophuis. Dat is waar ik echt energie van krijg! Sinds het einde van 2022 ben ik met veel plezier werkzaam bij Mevrouw de Aankoopmakelaar te Den Haag. Ik ben hier helemaal op mijn plek en voel me een belangrijke schakel binnen het team van het hoofdkantoor in Den Haag. Het gehele proces mee te mogen maken samen met de klanten, al vanaf het begin, wanneer zij nog zoekende zijn tot aan het vinden van de droomwoning en de gehele afwikkeling richting transport is waar ik het voor doe!