• Nederlands
Linda Weber - Mevrouw de Aankoopmakelaar
25513
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-25513,page-child,parent-pageid-15781,bridge-core-2.4.1,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_from_right,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-23.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
contact Mevrouw de Aankoopmakelaar

Mevrouw de Aankoopmakelaar Eindhoven, Linda Weber

Mijn naam is Linda Weber en heb een opleiding gevolgd tot Makelaar-Taxateur. Ik heb een aantal jaren in Eindhoven mijn eigen kantoor gehad. Daarna heb ik een hele andere branche gewerkt maar de makelaardij bleef trekken. Toen ik Mevrouw de Aankoopmakelaar tegenkwam was ik zo enthousiast over de professionele visie en werkwijze dat ik me in deze kant van de woningmarkt heb gespecialiseerd.

 

Doordat er geen belangenverstrengelingen zijn, hebben kopers zekerheid dat ik betrouwbaar en eerlijk ben want vaak heeft een koper zelf niet de kennis en informatie ten opzichte van de verkoopmakelaar. Groot voordeel voor de koper om dus mij als aankoopmakelaar mee te nemen!

 

Om als “mensenmens” samen met de klant hun droomwoning mee te zoeken, te vinden en uiteindelijk tot een aankoop te komen, is een fantastisch proces. Het inventariseren van de woonwensen, mogelijkheden, het meedenken, adviseren en onderhandelen om zo uiteindelijk een nieuw thuis aan te kopen. Ik neem het aankoopproces grotendeels uit handen met een no-nonsense instelling.

 

Ik ben geboren in het bruisende Eindhoven en sinds een aantal jaren woonachtig in Dommelen.  Verder probeer ik  zoveel mogelijk te genieten waarbij ik regelmatig een terrasje pik.

 

Bel Linda: 06 185 133 11.