Linda de Jong - Mevrouw de Aankoopmakelaar
26741
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-26741,page-child,parent-pageid-15781,bridge-core-2.4.1,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_from_right,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-23.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
Huis kopen makelaar Den Haagcontact Mevrouw de Aankoopmakelaar

Binnendienstmedewerker Den Haag, Linda de Jong

Jarenlang heb ik in de reisbranche gewerkt. De laatste tijd had ik al het gevoel een overstap te willen maken naar de makelaardij totdat ik onverwachts de mogelijkheid aangeboden kreeg te gaan werken in het buitenland. Ik ben naar Berlijn verhuisd om bij een internationaal bedrijf te gaan werken als planner met de daarbij behorende ondersteunende werkzaamheden voor de buitendienst.

 

Door te werken en te wonen in een grote, internationale stad heb ik veel geleerd en ben ik als persoon enorm gegroeid maar ik miste Nederland en vooral het strand en dus ben ik uiteindelijk na bijna 5 jaar teruggekeerd naar Den Haag.

 

Je kan mij omschrijven als een meedenkend, energiek en sportief persoon. Ik heb meerdere halve en hele marathons gelopen in Europa. Naast sporten zijn reizen, fotografie, styling en interieur mijn andere passies. Vrij recent heb ik een opleiding vastgoedstyliste met succes afgerond en ben ik in mei 2021 begonnen als Medewerker Binnendienst en ondersteun ik de aankoopmakelaars van Den Haag.