• Nederlands
Julia Gemen - Mevrouw de Aankoopmakelaar
25021
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-25021,page-child,parent-pageid-15781,bridge-core-2.4.1,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_from_right,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-22.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive
huis kopen scheveningencontact Mevrouw de Aankoopmakelaar

Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag, Julia Gemen

Per 24 februari 2020 is er een nieuwe Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag namelijk Julia Gemen. ‘ Ik ben geboren en getogen in Den Haag, heb twee jaar in Barcelona gewoond. De liefde voor huizen is me met de paplepel ingegoten; met mijn ouders ben ik 8 keer verhuisd en mijn totaal staat (tot nu toe) op 17. Ik heb 19 jaar in de woninginrichting gewerkt. Eerst in dienst bij mijn vader en toen het bedrijf overgenomen. Later een uitbreiding met Modelwoning.com om huizen verkoopklaar te maken landelijk. ‘S avonds heb ik een opleiding tot makelaar gevolgd en mijn KRMT gehaald.

 

Als beheerder heb ik bij Reichmann en Rommelaar gewerkt, een paar maanden in de binnendienst bij van Paaschen makelaardij en van mijn leermeester Rogier Snoek van RM Wonen de kneepjes van het vak mogen leren.

 

Het is werkelijk heerlijk om met mensen op pad te gaan en woningen te bezoeken. Je ziet direct of je zoeker er zou willen wonen.

 

De technische aspecten van de woning onderzoeken en mijn visie overbrengen om te verbouwen/in te richten maken samen met het contact met mensen mijn droombaan compleet.

 

Bel Julia: 070-4158447.