huis kopen scheveningencontact Mevrouw de Aankoopmakelaar

Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag, Jeannet Kleine Staarman

Per 1 mei 2017 is er een derde Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag, namelijk Jeannet Kleine Staarman. ‘Ik ben opgegroeid in de stad Groningen en ben op m’n 18e naar Den Haag gekomen i.v.m. mijn studie.

 

Na jaren gewerkt te hebben als KLM stewardess en in diverse sales functies heb ik na een reorganisatie bij mijn toenmalige werkgever, ANWB, uiteindelijk besloten mijn passie te volgen en dat was voor mij een baan in de dynamische wereld van het vastgoed.

 

Sinds 2011 ben ik werkzaam in de verhuurmakelaardij, eerst in loondienst en vervolgens als zelfstandig ondernemer. Op een gegeven moment kreeg ik steeds meer de vraag van huurders of ik ook aankoopbegeleiding deed waarop ik dacht, dat lijkt mij zeker erg leuk om te doen! Zo kwam ik via een huurder die wilde kopen op het juiste moment in contact met Esther van Heteren en daaruit voortgekomen is dat ik nu tevens als Aankoopmakelaar aan de slag ben.

 

Het zoeken naar de meest geschikte woning voor mijn klanten is iets wat ik met veel passie doe; zowel in de verhuur als in de aankoop. Niets geeft meer voldoening dan er voor zorgen dat je de passende match maakt!’

 

Bel Jeannet: 070-4158447.

makelaar Jeannet