Ginny Kester - Mevrouw de Aankoopmakelaar
27246
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-27246,page-child,parent-pageid-15781,bridge-core-2.4.1,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_from_right,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-23.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
Huis kopen makelaar Den Haagcontact Mevrouw de Aankoopmakelaar

Binnendienstmedewerker Den Haag, Ginny Kester

Sinds 1 december 2020 ben ik, Ginny Kester, werkzaam als commercieel medewerkster binnendienst. Samen met Ashley en Suzanne ondersteun ik de makelaars in Den Haag. Op termijn ga ik de makelaars in Zwolle, Haarlem, Eindhoven en Arnhem administratief  ondersteunen.

 

Ik ben geboren in Den Haag en woon al meer dan 50 jaar in Naaldwijk. In mijn vrije tijd lees en handwerk ik graag, maar vooral geniet ik van mijn kleinkinderen.

 

Sinds 2003 werk ik met passie in de makelaardij. Door de crisis in 2008 heb ik een aantal jaren wat omzwervingen moeten maken tot ik in 2018 weer bij een makelaar kon gaan werken. Hier heb ik 2 jaar met plezier gewerkt en nu dus werkzaam bij Mevrouw De Aankoopmakelaar. Het geeft veel voldoening om deel uit te kunnen maken van een team dat kopers begeleid in hun zoektocht naar hun ideale woning.

 

Wilt u graag een woning kopen, in Den Haag of de overige regio’s en weet u niet waar u moet beginnen? Bel dan 070 415 8447. Wij begeleiden u in het gehele proces, van kennismakingsgesprek tot en met de overdracht bij de notaris.