Huis kopen Spanjecontact Mevrouw de Aankoopmakelaar

Mevrouw de Aankoopmakelaar Spanje, Elles Hooft van Huysduynen

Mevrouw de Aankoopmakelaar, Elles Hooft van Huysduynen, is geen gewone makelaar. Elles is een echte kopersmakelaar en haar droom is om elke koper in Spanje te helpen bij de aankoop van hun droomhuis.

Elles is geboren en getogen in Nederland en in 1998 vertrokken naar het buitenland. Na gewoond te hebben in diverse landen (o.a. Praag en Mumbai) is zij sinds 2014 met haar gezin in Barcelona terecht gekomen, waar zij nu met veel plezier woont.

De verhuizing naar deze geweldige stad gaf haar de kans om eindelijk haar passie te volgen en dat was voor haar; werken in de dynamische wereld van het vastgoed. Het zoeken naar de meest geschikte woning voor haar aankoopklanten is voor Elles iets wat zij met veel passie doet; zowel in de huur als in de koop. Niets geeft meer voldoening dan er voor zorgen dat je de passende match maakt!

Waarom Elles en Esther inschakelen? Vanuit Nederland pakt Esther jouw woonwensen op en koppelt dit terug naar haar collega Elles die vanuit haar vestiging in Barcelona op zoek gaat naar jouw droomhuis. Op het moment dat zij een aantal woningen heeft gevonden nodigt zij jou graag uit om deze woningen samen met haar en de verkopende partij te gaan bekijken. Bij interesse neemt zij de stukken door en adviseert zij jou inzake de vraagprijs en een eventueel bod. Uiteraard spreekt Elles de Spaanse taal dus zij kan voor jou alles doornemen en de onderhandelingen voeren. Dit betekent dat je dus geen aparte advocaat in de arm hoeft te nemen!

Bel Elles: 070-4158447.

Elles Barcelona Spanje