Carla Dekker - Mevrouw de Aankoopmakelaar
22527
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22527,page-child,parent-pageid-15781,bridge-core-2.5.3,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_from_right,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-23.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
contact Mevrouw de Aankoopmakelaar

Mevrouw de Aankoopmakelaar Zwolle, Carla Dekker

Mijn naam is Carla Dekker en werk al jaren met veel plezier bij Mevrouw de Aankoopmakelaar.

 

Ik ben geboren en opgegroeid in Zwolle en ken daardoor de geschiedenis, cultuur en de ontwikkelingen in deze omgeving erg goed. In mijn vrije tijd kunt u mij tegenkomen op de fiets, bij mijn dahliatuin of bij Filmtheater Fraterhuis in Zwolle.

 

Ik heb gekozen voor de aankoopkant van de makelaardij omdat ik graag mensen wil bijstaan, ondersteunen en adviseren in het maken van hun woonkeuze.

 

Ik heb me altijd verwonderd dat er weinig gebruik gemaakt wordt van aankoopbegeleiding, want een huis kopen is nogal een beslissing. Graag wil ik met u inzicht vergroten in de keuzes die u maakt. Het geeft me voldoening als een koper een goede keuze kan maken met mijn hulp tegen de scherpste prijs.

 

Ik luister naar uw wensen, zoek mee naar uw toekomstige huis, weet wat er speelt in de buurt en kan u wijzen op andere mogelijkheden waar u zelf nooit op zou komen. Voor u onderhandel ik tot de bodemprijs en zo begeleid ik u graag stressvrij naar uw droomhuis.

 

Bel Carla: 038 744 01 93.