Brigitte Kok – Dam - Mevrouw de Aankoopmakelaar
16140
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16140,page-child,parent-pageid-15781,bridge-core-2.5.3,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_from_right,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-23.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
kopen in amsterdamcontact Mevrouw de Aankoopmakelaar

Mevrouw de Aankoopmakelaar Amsterdam, Brigitte Kok – Dam

Na ooit begonnen te zijn in de jachtmakelaardij (makelaardij in pleziervaartuigen), kwam ik door een verhuizing naar hartje centrum Amsterdam, de Nieuwezijds Voorburgwal, terecht in de Makelaardij onroerend goed.

 

Ik hield me vooral bezig met de aankoop van appartementen en panden in Amsterdam, ontzettend leuk om na een  zoektocht voor klanten een huis aan te kunnen kopen en, heel belangrijk, dit proces goed te laten verlopen. In het jaar 2000 ben ik door de rechtbank beëdigd als makelaar, toen was de titel makelaar nog beschermd. Ik heb nadien nog een aantal jaren bij een kantoor in Amstelveen en in Amsterdam als makelaar gewerkt.

 

Omdat ik de begeleiding bij aankoop altijd al het allerleukste onderdeel heb gevonden van de makelaardij, vind het geweldig om nu deel uit te kunnen maken van de formule van Mevrouw de Aankoopmakelaar. Ik hoop ook veel klanten tevreden en blij te kunnen maken met het kopen van hun huis.

 

Ik woon samen met mijn man, twee dochters en een hond nu niet meer hartje Amsterdam maar dichtbij de Westeinderplassen in Kudelstaart.

Bel Brigitte: 06-52472789.

Brigitte Kok-Dam Amsterdam