• Nederlands
Ashley van Haaften - Mevrouw de Aankoopmakelaar
22339
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22339,page-child,parent-pageid-15781,bridge-core-2.4.1,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_from_right,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-23.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
Huis kopen makelaar Den Haagcontact Mevrouw de Aankoopmakelaar

Office Manager Den Haag, Ashley van Haaften

‘’Na jarenlang in de paardensport te hebben gewerkt, werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik ben de opleiding Juridische Dienstverlening gestart en ik heb het gehele traject stage gelopen bij een verhuurmakelaar. Na mijn opleiding te hebben afgerond werd het tijd voor een stapje hogerop en ben ik dus sinds Maart 2019 werkzaam bij Mevrouw de Aankoopmakelaar als Office Manager.

 

Samen met Esther van Heteren en Tanja Ameling werk ik ideeën uit en zorg ik dat achter de schermen alles geregeld wordt. Ik organiseer evenementen en onderhoud hiervoor ook het contact. Ook zorg ik ervoor dat social media wordt bijgehouden en dat Facebook up-to-date blijft. Daarnaast ben ik een ondersteunende factor voor onze Mevrouw de Aankoopmakelaar Patricia Wilkes die sinds kort in Rotterdam is gevestigd.

 

Ik ben geboren en getogen in Rotterdam/ Capelle aan den IJssel maar voor mijn opleiding en werk ben ik verhuisd naar het mooie Den Haag. Naast mijn werk heb ik een enorme passie voor de latin-dans en geniet ik 1 avond in de week nog steeds van het lesgeven in de paardensport’’.