• nl
Annemieke Roos - Mevrouw de Aankoopmakelaar
16152
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16152,page-child,parent-pageid-15781,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_from_right,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
makelaarcontact Mevrouw de Aankoopmakelaar

Mevrouw de Aankoopmakelaar Rotterdam, Annemieke Roos

Mevrouw de Aankoopmakelaar Rotterdam wordt vertegenwoordigd door Annemieke Roos. Een enthousiaste dame die u graag begeleidt met de aankoop van uw droomwoning.

Het aankopen van een woning lijkt soms zo makkelijk. Toch komt er veel bij kijken. Zeker in deze hectische markt waar het lijkt alsof de woningen als zoete broodjes worden verkocht. Maar is de vraagprijs wel reëel en hoe zorg je ervoor dat jij de koper wordt als er meer geïnteresseerden zijn? Ik houd het hoofd koel en blijf objectief en technisch naar de woning kijken met uw belang voorop.

Sinds het begin van haar carrière is Annemieke met woningen en wonen bezig. Eerst als medewerkster hypotheken bij een bank, later als verhuurmakelaar bij diverse woningcorporaties en sinds het behalen van haar studie makelaar/taxateur, in 2001, als makelaar bij een makelaarskantoor.

“Ik vind makelen een veelzijdig en afwisselend vak. Geen aankoop is hetzelfde. Het begeleiden van aspirant kopers met de aankoop van een woning is voor een makelaar het leukste wat er is”.

Annemieke besloot in 2014 als zelfstandig aankoopmakelaar aan de slag te gaan bij Mevrouw de Aankoopmakelaar. Nog geen moment heeft ze spijt gehad van deze keuze. Door haar kunde en doorzettingsvermogen heeft zij al heel veel mooie en leuke woning mogen aankopen.

Door haar Rotterdamse roots heeft Annemieke altijd veel met Rotterdam te maken gehad. Zelf heeft ze gewoond in het Oude Belastinggebouw aan de Puntegaalstraat en als één van de eerste bewoners op de Kop van Zuid. Via Rockanje is zij uiteindelijk in Brielle terecht gekomen. Zij woont samen met haar man en dochters met veel plezier in Brielle, nabij water, strand en natuur en toch dichtbij de ‘grote’ stad waar zij vaak te vinden is, ook in het weekend.

Bel Annemieke: 06-49287697.

Annemieke Roos Rotterdam