Aankoop Open Huizen Dag.

 

Hoe overleef ik als koper de landelijke open huizen dag?

Soms lijkt het of deze dag alleen voor de verkopers een spannende dag is, de landelijke open huizen dag op 4 oktober 2014. En geloof mij: het is ook een spannende dag voor de verkoper maar als koper kan het ook best een stressvolle dag zijn. Je wilt toch graag meerdere huizen bekijken op deze dag waar je geen afspraak hoeft te maken en zo binnen kunt stappen.

Hierbij enkele tips om deze dag goed door te komen en jouw droomhuis te vinden zonder al teveel stress:

* maak eerst een goede lijst van je wensen. Uiteraard heb je dit allang je hoofd maar kijk nog eens goed naar deze wensen. Let vooral op de punten die je niet gemakkelijk kunt veranderen, te denken aan ligging van de tuin/balkon, oppervlakte, aantal slaapkamers, ligging in de wijk (drukke/rustige weg/scholen/openbaar vervoer/winkels/groen/parkeergelegenheid)

* ga echt bij die woningen alleen kijken die aan jouw wensenlijst voldoen en laat je niet afleiden ander ben je teveel tijd kwijt aan twijfel gevallen.

* maak van te voren een route van de huizen/appartementen die je wil gaan bekijken en belangrijk: let hierbij goed op de tijden. Want niet alle huizen zijn geopend tussen 11.00 en 15.00 uur, soms namelijk ook korter. De route zorgt ervoor dat je niet teveel zoektijd kwijt bent.

* tijdens de open huizen dag is meestal de verkoper zelf aanwezig. De gelegenheid om hem/haar vragen te stellen die je niet op Funda.nl of in een brochure terug vindt als buren, zonligging ed.

* laat je niet gek maken als er andere mensen rondlopen. Het kan op zo’n dag als de open huizen dag best zijn dat er meer kijkers zijn, maar wees verstandig en ga later die week – op een ander tijdstip – nogmaals kijken, met je eigen Aankoopmakelaar!

Wij wensen jou als woning koper een hele plezierige open huizen dag toe en als er vragen zijn of we kunnen je helpen bij de aankoop van jouw droomhuis in ‘s-Hertogenbosch, Vught, Waalwijk, Boxtel, Oss of één van de plaatsen daaromheen,  neem dan zeker contact met ons op voor het maken van een afspraak of een 2e bezichtiging.

 

Kijk hier voor alle deelnemende woningen.

 

Maak een vrijblijvende afspraak met ‘Mevrouw de Aankoopmakelaar’.

Wees voorbereid!

 

Klik hier om met ons in contact te komen.